Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Hali!
Keresgéltem neten, hogy is van ez, de korrekt választ nem találtam.
Kellene az üzletnek egy skype szám, vagy cím, vagy mindegy mi, amit lehet hívni vezetékes telefon helyett, akár videoval együtt. Lehet olyan skype nevet/számot csinálni, amit úgy fel lehet hívni skype acc-ról, hogy nem kell ilyen oda-vissza jelzős kapcsolatfelvétel? Kvázi nyilvánso skype szám, ami hívható bárkitól, ha online.
Ha van ilyen, ennek külön költsége van, vagy igyenes ez is? -
Sharkweb
aktív tag
Habár állítólag az új verziók már tömörítve küldik tovább a képet és elég hozzá 1MBit/s-os feltöltési sávszél.
-
Sharkweb
aktív tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Igen tudja. Viszont ahoz, hogy a hívott fél is HD minőségben lásson, neki is minimum 4MBit/s-os letöltési sebesség kell.
HD videóhíváshoz használható netek:
UPC: 50/5, 120/10
DIGI: 20/10, 40/20, 80/25
T-Home
Kábeles: 25/5, 50/5, 80/5
Optika: 15/7.5, 25/12.5, 50/25, 80/40
ADSL: Nem alkalmas a feltöltési sávszél miatt, hacsak nem VDSL4MBit/s=512kb/s
-
Sharkweb
aktív tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Müxik a HD a Skypeban, csak HD videóhíváshoz minimum 4MBit/s-os feltöltési sebesség kell.
-
< CyberBob >
őstag
Tervezem egy Logitech HD Webcam C525 beszerzését. Érdekelne, hogy aki használ ilyet mi a tapasztalat vele? Megy-e a Skype-ban a HD videó és ha a net bírja akkor meg van-e a 30 fps (és sima videó rögzítésnél)?. Ja és a mikrofon menyire jó minőségű?
-
TiMoN
senior tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Na majd egyszer megnézem, most jó ez a 4.2. Amíg lehet vele skypeolni addig nem cserélem le.
-
bivalyolo
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
mind1, sikerült bejelentkezni a 4.2-vel. a shared.xml fájl volt a hunyó.
azért köszi
-
TiMoN
senior tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Feltettem a 4.2-t vagy 100mb al kevesebb ramot eszik, letisztult nincs benne facebook, skype hóm meg a hülye hirdetések.
Üzleti verziót? Mert ott nincs reklám?
(Gondolom az fizetős azért) -
bivalyolo
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
ezeket a mappákat töröltem uninstall után, a registrybe viszont nem turkáltam.
azt még megpróbálom hátha. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
bivalyolo
üzenetére
nálad lesz a hiba, mert nálam hibátlan már több verzió óta. próbáld meg azt, hogy uninstallálás után törlöd a mappáját a C:\Program Files-ból és a C:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Roaming-ból. Illetve végezhetsz egy keresést a regeditben is, és törölheted a "Skype" ott maradt .reg kulcsait, hátha ezután ha feltelepíted rendesen fog működni.
-
bivalyolo
őstag
újratettem ezt a csodát de most meg nem lehet bejelentkezni..
amit a neten írnak mindent kipróbáltam és egyik se vált be
-
bivalyolo
őstag
hi
aki a v4-et használja tapasztal mostanában olyat, hogy ledobja a sima hívást?
van, hogy megy egy darabig rendesen és megszakad, de néha meg azt csinálja, hogy 5 percenként ledob.

ha nem muszáj nem váltanék az 5-ös verzióra..
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok!
elfelejtettem a skype jelszavamat.
ha email-re akarom küldeni az újat, akkor meg azt írja hogy az emailhez nem tartozik fiók.
skype név alapján meg nem talál "számlázási" adatokat.
nonszensz az egész

vissza tudom valahogy szerezni a fiókot? nem akarok újat nyitni.
-
uhu20
tag
Sziasztok,
Üdv a topiklakóknak,
A skype videokonferenciát akarnánk próbálgatni és felötlött bennünk egy kérdés. A skype premium díját elég, ha csak a "bázis" fizeti, vagy valamennyi állomáson kell skype premium/illetve a díjat gépenként kell számítani?
Esetleg tudtok olyan oldalt (esetleg itteni hsz-t) ajánlani, ahol hasznos tanácsok vannak általában a csoportos videocsettel kapcsolatban?
üdv
Uhu
-
trebron007
csendes tag
Ebédszünetben hazaszaladtam, az volt a gond. Internetbeállításoknál lehet a 3128 volt beállítva neki, annak ellenére hogy "nem pipáltam be". Szóval vissza a 80-as port, proxy kitöröl, majd ok, utána pipa kivesz. Úgyhogy aki ilyen problémával küzd, annak nem kell annyit keresgetni, itt ráakad a megoldásra.
-
Jazz77
aktív tag
válasz
trebron007
üzenetére
Ua. volt a gond nálam is csak msn produkálta, hangkártya driver megoldotta

-
trebron007
csendes tag
válasz
trebron007
üzenetére
Ami kimaradt. Tegnapi napon munkahelyen telepítettem, ahol a portot át kell állítanom, meg a proxy-t is be kell lőni. Mikor végeztem benn a beállításokkal, akkor csak akivettem a "pipát" a vezérlőpult, internetbeállítások, kapcsolatok, helyi hálózat beállításainál. Tehát olyankor amit beállítottam portot, azt használja továbbra is, ami esetembem a 31valahanyas.
- Talán be kellene pipálnom, és utána beállítani?! - ez majd délután kiderül.
-
trebron007
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Új gépet vettem, Asus alaplap, integrált hangkártyával. Telepítettem az alaplapi drivereket, (chipset, audio stb.). A headset-et felraktam, azon a hang tökéletesen megy, beállítottam a mikrofon output-ját, a jelszintet. A hangrögzítőben tökéletesen rögzít, minden rendben van eddig. A skype 5.-et felraktam, és amikor belépek, és kezdeményezek egy beszélgetést, kb fél perc után kikapcsol a mikrofon, és én hallom az ellenfelet, viszont ő engem nem.
A tűzfalat kikapcsoltam.
Windows xp sp3 van fönn, avg vírusírtóval, amin nincs tűzfal. ADSL a net, routerrel használom. Az eddigi gépemen ment rendesen, nem a szettel van a gond.
Van ötletetek, hogy mi okozhat ilyen problémát?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Sátán44
addikt
Van egy olyan problémám, hogy amikor bejelentkezem minden elérhető partnerem zöldre vált kivéve egyet (pedig ő is elérhető). Eltelik 5 perc majd Ő is zöldre vált,de addig hiába csörgetem meg, vagy küldök üzenetet nem kap meg semmit. Nagyon bosszant,mert már csináltam miatta új fiókot is,de csak nem változott a helyzet

-
-
arpeen2
senior tag
Tegnap ismét kitett a Skype magáért :S
Egy számomra fontos videohívást szerettem volna lebonyolítani, és az hagyján hogy szaggatottan hallom a hangját annak, akivel beszéltem (ez ugye lehet a hívott fél hibája is), de közben a skype-om pár percenként (vagy pár másodpercenként) gyakorlatilag offlinera vált és mint mikor próbál kapcsolódni, az ikonja a tálcán úgy "forog". Meg írja hogy problémák vannak a netkapcsolattal. 20/10-es Digi netem van, és semmi netzabáló nem futott a háttérben, tehát a teljes sávszél a skype-nak volt szentelve. A Kapcsolat nem szakad meg közben, de a beszélgetés minősége élvezhetetlen volt. És nem tudok rájönni, ez mitől van. Mikor teszt beszélgetést indítok, ott semmi hibát nem ír, és nem veszek észre.

-
sly54
tag
Sziasztok!
PS3-ra lehet feltenni skype-ot?Ha igen melyiket és hogy mert nekem eddig nem sikerült,válaszokat előre is köszi -
G.FeT
tag
Köszi! Én is így gondoltam, ha letiltott, nem kéne látnom, márpedig valószínűleg letiltott. Lehet, hogy bugos a Skype mobilos változata, amit használ.
-
Kam1kaze
tag
Ha valaki letilt, akkor azt biztos nem látod online. Max ha éppen akkor tiltott le, és még frissülnie kell az állapotának, de akkor ha ráírsz, utána elméletileg átváltana nem elérhetőre.
Nekem is szokott néha ilyet csinálni, tegnap is ráírtam valakire, aztán írtam neki pill, és rá 10 percre mikor megint írtam neki, körözött a kis jel, hogy nem kapja meg... volt vagy 20-30 perc, mire utólag megkapta.
Sajnos többször előfordul az ilyen, nem csak egy embernél. Gondolom Skype-nál van a probléma ilyenkor. -
G.FeT
tag
Üdv!
A következőt tapasztaltam: az egyik partneremet többször is láttam online, de az üzeneteim nem mennek át neki (karikáznak), meg hívni se lehet, nem cseng ki. Ez miért lehet? Én úgy tudom, ha valakit letiltanak, nem látja online a másik felet, aki letiltotta. Vagy mégis? Köszi előre is!
-
daruu
tag
Hali!
Olyan problémám van hogy hiába jelentkezek be a Skype-ba azt írja hogy :
A Skype kezdőoldal nem érhető el!
A Skype kezdőoldal jelenleg nem érhető el. Látogasson ide később, hogy megnézhesse híreit és figyelmeztetéseit.
Másik gépről meg működik a fiók, de más felhasználónevek meg működnek erről a gépről is.
Megoldás valaki?
Megoldottam!! Köszönöm magamnak

-
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám hogy amikor hang hívást indítok nekem vmiért azonnal ki fagy a skype.Már volt fent 5,1-5,8 win7/64bit és asus Xonar hangkártyám van.
Legelőször 5.1 volt fent de ahogy az frissült 5.8-ra azóta van megzavarodva az egész hó belebanc.
Azóta már eltávolítottam tettem vissza a régit is de ne moldódik meg a probléma! -
Reci
csendes tag
Sziasztok!
Partner letiltását hogyan lehet feloldani?
Köszönöm
-
Apollyon
Korrektor
Nekem régebben volt egy "mindenből a legújabbverziót használom"-fétisem, és ez pont az 5-ös Skype miatt szakadt meg. Felőlem mindegy mennyi memóriát eszik mivel van 4GB.. Inkább az a gáz az 5ös Skype-pal, hogy lehet az akármilyen nukleáris erőműgépen, akkor is lassú, bugos, és a használhatóságot feláldozták a design oltárán, továbbá az új smileyk is idegesítően szarok, arról nem beszélve hogy felugrik minden egyes bejelentkezés után valami köcsög ablak, amit minden alkalommal ki kell (x)-elni.
4.2 aztán szevasz, semmivel sem tud kevesebbet mint az újabb.
-
w.miki
veterán
válasz
Apollyon
üzenetére
most a 4.2.0.155. van, egyelőre jónak tűnik, bár a feladatkezelő szerint megeszik vagy 65 MB-ot
próbálkoztam, 3.2...-es verziókkal is, azok "csak" 55MB-ot ettek, de mint skype... maga a program része kissé körülményes volt a mostanihoz képest...
ezért kérdeztem szerintetek melyik a legjobb
-
krystman
őstag
Android alatt miért recseg a hang nekem? Másnál is van ilyen?
-
w.miki
veterán
Hali!
Nem tudom erre tudtok-e válaszolni, de...
Szerintetek melyik Skype verzió eszi a legkevesebb erőforrást, ami még használható is videóhívásra... -
TiMoN
senior tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Töröld le az összes hozzáférési pontot. Majd kérd le a szolgáltatódtól a beállításokat, de NE tedd alapértelmezetté a mobil netet. Akkor bármi ami netre akar kapcsolódni meg fogja kérdezni melyik kapcsolatot használja. Nekem pl az OVI store is mindig mobil netelni akart, mikor megcsináltam ezt a műveletet, xal nem a mobilnet az alapértelmezett. Elméletileg egyik se az akkor megkérdezi, hogy mivel kapcsolódjon.
Wi-fi-t meg értelem szerűen felveszed. Elvileg ezután működnie kell.
-
TiMoN
senior tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Nekem a nokia E51 en mikor logolt be a skype feldobta, hogy melyik netet használja. Kiválasztottam a wi-fi-t és kész, de úgy tudom a beállítása között is van olyan opció hogy ki tudd választani alapértelmezetten melyik netet használja.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon
üzenetére
Megválaszolom magamnak, csak ki kellett próbálni

Szóval ha én fentvagyok, de senki más nincs a csoportból akkor ugye megy az a kis karika. Ha fent van valaki megkapja és nem lesz karika, továbbá akkor is megkapom az üzeneteket, ha egy olyan valaki van fent, aki nincs fent a listámon, de a csoportban benne van.
-
Apollyon
Korrektor
A Skype ugye úgy működik, ha küldök egy üzenetet valakinek aki nincs fent, és közben lelépek, akkor már nem kapja meg, csak akkor ha én is, és ő is be van lépve. Ebből következőleg:
Érdekelne hogyan működik Skypeban a Csoport.
Szóval adott egy csoport, ahol A, B és C az ismerőseim vagyis fent vannak a listámon; továbbá van X, Y, Z, akik nincsenek fent a listámon, de ők is benne vannak a csoportban, így ha online vannak látom őket. Ha nem vagyok fent, és beszélgetés zajlik, akkor ugye ha valaki fent van a csoportból akkor megkapom az üzeneteket. De ezt csak akkor kapom meg ha egy ismerős van fent (A, B, C), vagy akkor is ha akár egy nem ismerős van fent a csoportból (X, Y, Z)?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Ha fenn vagy wifin akkor mennie kell azzal is. Próbáld meg azt hogy letiltod a mobil adatforgalmat (ha lehet) és úgy próbálkozz.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Felraktam a Skype-t egy Nokia C5-03 telefonra és csak mobil neten (nincs) és wap-on keresztül akar csatlakozni. Mit kell beállítani, hogy wifi-n is menjen? -
Pimpuszka
csendes tag
Sziasztok! Nekem egy olyan gondom lenne hogy feltettem HTC HD2-re a skype-t, nincs is semmi gondom vele műxik minden csak egy dolog amit nem tudok átállítani hogy híváskor a telefon külső hangszóróján hallom a beszélgetési hangot így mindenki hallja amit a hívóm mondd. Ezt át lehet állítani vagy csak fülessel tudok skypezni? Köszi előre is a segítséget!
-
cirioedina
csendes tag
sziasztok,
a partnerlistában nem látszik a profilképem, tudja vki, h ez mi miatt lehet? ha az adatlapomat nézem, ott megjelenik. -
BuBu87
csendes tag
Sziasztok!
Telepítettem a legújabb verziót. A baj, hogy azóta nem tudok üzenetet küldeni. Beírom, pár másodpercig örülök, hogy végre átment, de nem megy át. Csak tölt, megy körbe, körbe a kis ikon. Valaki meg tudná mondani, hogy mi lehet a baj? Előre is köszönöm.
-
S-Attila
senior tag
Nektek frissít a Skype a legújabb stabil verzióra (5.9.0.114) ?
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
Androidos skype-n lehet valahogy a csengőhangot állítani? Valamint úgy beállítani, hogy skypos telefonálás közben, ha hívnak mobilon ne csöngjön a fülembe, hanem utasítse el a hívást vagy vmi?
-
tevfik
tag
Valakinek van tapasztalata Skype "button" kapcsolatosan.
Kihelyeztem egy webáruházba egy előre megadott script alapján a skype státusz jelző gombot majd sokáig offline állapotot jelzett annak ellenére, hogy online volt a felhasználó.
Megtaláltam a megoldást a skype programba ki kellet pipálni a weben való megjelenés gombot. Annyi problémám lenne, hogy én telefonról szeretném használni, de csak akkor látszik online a webáruházban a státusz jelző ha folyamatosan megy egy számítógép amin fut a skype.
Sajnos az iPhone -ba nem találtam ilyen beállítási lehetőséget, hogy " weben " való megjelenés.

Most látom másnak is ez a problémája... [link]
Köszönöm!
-
gyulank
addikt
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mire jó az, hogy az (x) funkciója megszűnt, és (_) funkcióját látja el az is? Miért jó az, ha 1 kattintás helyett minimum 3-al lehet csak bezárni valamit? Biztos ugyanez az oka annak is, hogy már főkapcsolót se tesznek semmire, ami veszélyesebb, és energia pazarlóbb. Miért? -
zeno70
tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Koszonom a valaszokat!
Ahogy nezegetem, meg ez jott elem, mint esetleges jelolt 120 ezerert: [link]
Annyi, hogy ez androidos, de 32 gigas lenne es van benne GPS is. Hosszabb tavon, ha vissza kerul hozzam, talan kihasznalnam...
2Mp-esnek irja a front kamerat, az gondolom eleg jo.Szoval nem tudom...meg kell ragnom.

Csak erdeklodok, hogy a kis netbook masinak hogy viszik a Skypet? Nem gyengek hozza?
-
Csabee.
nagyúr
Azt hozzateszem hogy nem tudom az android ilyen arban mit ad. De tapasztalatom szerint sz emberek konnyebben hasznaljak az ipadet! Szamomra is atlathatobb! Erintofelulete, kijelzoje hibatlan az ipad, es maga a bongeszes is elvezetes egyszeru! Flasht azonban nem tamogat!
-
zeno70
tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Hoppa, azt hittem, az iPad is 200 korul van, mint a telo. Ez igy mar jonak tunik. Van tapasztalat arrol, hogy hogyan lehet vele Skypen video csevegni, minoseg, folyamatossag tekinteteben? Fel van telepitve elore a Skype program, amire csak rakattintva indul?
Esetleg hasonloan jo csevegesi minoseget olcsobb gepekkel is el lehet erni? Gondolok pl a Samsungokra...de nyitott vagyok masra is.
Meg egy kerdes, hogy az iPad szoftveret vagy a mas gepek Androidjat konnyebb kezelni egy abszolut laikusnak?
-
zeno70
tag
Sziasztok!
Nagyon surgos segitseg kellene nekem.
Szeretnek venni aposomeknak egy Tabletet, hogy tudjanak az asszonnyal Skajpolni.
Azert tabletet, mert semmit se ertenek a szamitogepekhez, laptopokhoz es ha kezukre adunk egy olyat (es kulfoldon laknak), akkor azzal behalnak. A tablet viszont egyszeruen mukodik a laptophoz kepest.
A kerdesem az lenne, hogy milyen tablettet vegyek, amin tokeletesen elmegy a Skype, keppel, hanggal egyutt???
Nem az iPad csucstermekere vagyok kivancsi, hanem normalisan megfizetheto gepekre...ugy max. 100-120 ezerig. Esetleg ha olcsobban is van jo gep, arra is kivancsi lennek.Koszonom elore is!

-
Csabee.
nagyúr
Érdekes hogy néztem, 5.8as skypom volt feltelepítve.Skypon belül rámentem hogy frissítés keresése, és nem hozott ki frissítést, azt írta ez a legfrissebb. Skype honlapjáról letöltöttem a telepítőt, elindítottam és felfrissítette 5.9-re... mitől van ez?
-
Jazz77
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kéne egy kis segítség, ha videóhívást csinálok a webkamerám ahogy létre jött a hívás csinál egy automata zoom-ot amit sehogy nem tudok hatástalanítani, a jelenség csak skype-nál jelentkezik, msn hibátlan, ha van vkinek vmi ötlete azt szivesen venném...

-
Csabee.
nagyúr
Udv! Skyperol ha siman letorlok egy partnert, attol o meg lat engem ha online vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest