Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Basilisk
csendes tag
Skype-hoz nincs olyan mint WLM-hez az A-patch ?
-
törölt tag
hali, mivel lehet automatikusan rögzíteni skype-os beszélgetéseket ??
-
ubid
senior tag
Helló!
Valaki meg tudja mondani, hogy a skyp-ba integrált facebook-ot hogyan lehet kikapcsolni, vagy legalább konfigurálni ?
nem találok erre semmilyen opciót.
Ha egyszer bejelentkeztem többi nincs vissza út ?

-
aag
őstag
Ez segített! Skype 5.8.32.154 verzió. Felment és műxik.
-
aag
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
Sajnos nemjó. Ezt tölteti le velem a hibaüzenet is. És ugyanazt írja ki. Most kerestem régieket. Ez például csont nélkül működik: skypesetup-beta4.0.0.155B.exe Csak ez már nagyon régi és még kompakt nézete sincsen. A megszokotthoz képest szinte használhatatlan. De a frissítéskor ugyanezt a hibaüzenetet produkálja. Tudsz valami okosságot még?
-
aag
őstag
Nem megy fel a Skype az újratelepített XP Home gépemre. Ezt írja:

De hiába, újból-és újból ezt adja. Tudtok segíteni?
-
Sharkweb
aktív tag
Új Skype verzió érhető el 5.8.0.154
-
törölt tag
2.6.0.95-ös skype van felinhalálva a SAMSUNG Galaxy TAB P1000 (7"-os) kütyüre.
nemengedi hogy átkapcsoljam, hogy ne az előlapi kamerát használja, hanem a hátlapit, ha mutatni akarok valkinek valamit.Mintha nemvenne tudomást arról, hogy van hátsó kamera is.
Ez normális, vagy keressem a megoldást tovább ?? -
arpeen2
senior tag
Legújabb skype van feltelepítve az én gépemre is, illetve akivel beszélni akarok. Mindkét gép rendben van szoftveresen és a net is gyors (DIGI) de mikor beszélünk, mindkét gép rendszeresen offlinera vált majd visszacsatlakozik, mindenféle net problémákat vízionál beszélgetés közben. Illetve mindkét gépen 50-60% CPU terhelést csinál (csak hang, kép nélkül), ez reális?
Van ötlete vkinek ?
-
kraftxld
félisten
válasz
Picturemaker
üzenetére
Ahogy írtam korábban, a tűzfalból le kell lőni a frissítő szervereket. TCPview-el, vagy wireshark-al meg lehet lesni, hogy mivel próbál kommunikálni a frissítéskor.
-
Imy
veterán
Sziasztok!
Az otthoni gépemen van skype, és látom minden partneremet.
Telepítettem egy másik gépre, és ott nem látszanak a felvett partnerek. Hogy-hogy nem látom őket? -
dalmon
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémára szeretnék segítséget kérni hogy mikor videóhivást szeretnék folytatni,pár perc múlva elkezd sípolni a hang a partnernél de csak nála, a videó megy rendesen csak a hang sípol,hangbeállitásoknál letiltom a mikrofont és ha újra engedélyezve van akkor megint jó a hang de csak pár percig ismét. A sima hivásoknál mikor nincs videó minden jó. Mi lehet a gond? Egy logitec webcamot használok, mikrofon +cam nak is.
Köszi a válaszokat előre is! -
Picturemaker
őstag
Üdv!
Olyan 1.4-es vagy korábbi verzió van (Win98-ra kell), amit fel is lehet telepíteni?
Amiket eddig néztem, az mind úgy kezdi, hogy "van frissebb, akarom-e?", ha nem akkor a régit meg nem teszi fel csak kilép a telepítőből.Köszi.
-
törölt tag
ezt csak alá tudom támasztani, nekem is az van.
de ennél meg meg kellett hekkelni a SkyHome oldalt hogy magától eltűnjön, amikor felugrik és automatikusan bejelentkezzen, mert képes volt ottmaradni a képernyőmön.
na, azzal kínlódtam egy darabig mire megoldottam, akkor sűrűn emlegettem a fejlesztők anyai ági rokonságát.
-
válasz
üzenetére
Jobb, mert
- hamarabb kilép a rendszer leállításakor
- nincs gond a kontaktokkal, minden megjelenik hiba nélkül
- a home oldal nem jelenik meg (normál - oldalsávos - nézet esetén)
- soha nem fagyott, azonnal csatlakozik
- stb...
Amúgy egy letöltő oldalról szedtem le még jó régen, valamikor november végén - december elején. Anno frissült erre, majd néhány nappal később eltűnt a Skype oldaláról és újra csak a régebbi volt elérhető. Szóval, nincs gond, csak ajánlani tudom...
:-) -
Nekem már jó ideje a 5.6.59.110-es verzió szuperál és mindennél jobb, mint amit valaha kipróbáltam. Az 5.5-ös sorozat valóban egy ipari hulladék...
-
dc
tag
üdv
befizetést vissza tudok vonni a skypenál?
előzményeknél írja, hogy a paypalon visszavonhatja a befizetést, de sehol nem találom. valaki nem tudja esetleg?
-
Sharkweb
aktív tag
Legújabb skype letöltése:
-
KicsiPoo
csendes tag
Sziasztok!
Egyetlen egy kérdésem lenne,ne haragudjatok,de nem szeretnék vissza olvasni nem tudom hány 1000 hozzászólást,azt szeretném kérdezni,hogy nem e tudjátok véletlenül,hogy a skype-al készített képeket hova rakja a program? Skype 5.5 Előre is köszönöm a válaszokat!
-
woodbear
addikt
Sziasztok, külföldről szeretnék mobiltelefonról skype-olni. Kell internet kapcsolat, hogy tudjam használni, vagy milyen megoldások vannak?
Egy mobil számot hívnék, nem tudom melyik lenne a legjobb opció?
Mert itt kinn (ausztria) a t-mobilos Magyar kártyám használom, ezért nem tudok mobilinternetezni. -
dc
tag
miért ilyen drága a skype? most nézem, mobilt hívni 70ft/perc és perc alapú, sms 40 forint

-
Apollyon
Korrektor
válasz
kraftxld
üzenetére
Gyá, olyat nem használok..
Inkább elraktam a 4-es telepítőt a legközelebbi ilyen esetekre.(#2142) rt06: Milyen verziót használsz? Én visszaraktam korábban a 4-est, mert az 5-östől kezdve bughalmaz az egész. Nekem mondjuk nem ette meg a gépet, de nem láttam bejelentkezve az embereket, ők se engem stb.
4-essel már nincs gond. -
rt06
veterán
válasz
Franklin
üzenetére
nekem is hasonlo problemam van, a jelenleg elerheto legfrissebb skype werzioval 32 bites windoze 7-en
par ora/nap futas utan a skype elkezdi enni a memoriat, aztan mikor elfogy minden szabad memoria a gepben, akkor kiakad 100% cpu hasznalat mellett es csak az segit, ha lelovom feladatutemezobol
sikerult erre megoldast talalni, vag van barkinek otlete, javaslata, hogy mit lehet ezzel a problemaval kezdeni? -
-
w.miki
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Skype-nak van olyan titkos beállítása, amivel butítani lehet a kamera képét, hogy kisebb felbontású (méretű) képet küldjön felfele?
Sajna elég lassú a netkapcsolatom (1MB), és a 640*480-as alap kamera kép (Acer CrystalEye) eléggé megterheli a vonalat...
Kisebb felbontásra beállítást pedig nem találtam a Skype menüben...
-
degu
senior tag
Vigan szkajpolok,csak az a problema,hogy a frissen vasarolt Genius webkameram nem kuld kepet,csak hangot !
A partnert latom ! es az en ellenorzo-kepemet a teszt-oldalon latom,de amikor inditom a videohivast,akkor azt irja ki,hogy nem kuld kepet a kameram,kapcsoljak ki minden felhasznalast/progit,ami hasznalhatja a kamerat?!
Megneztem,es csak a Skype fut!
Ilyenkor mi van?
-
Apollyon
Korrektor
Köcsög skynet, már egy ideje a 4-est használom, frissítést kikapcsolva, erre mai indításkor rámforceolta a frissítést, és a belegyezésem nélkül felrakta az 5-öst.
De beletérdelnék a szemüregébe annak a féregnek aki jóváhagyta hogy ezt meg merjék csinálni.. Ha nem akarom felrakni az újat, akkor nem akarom felrakni, és nem is fogom.
Bekaphatják

-
Mr. Elliot
senior tag
Sziasztok!
Mai napon szerettem volna skype-ot elindítani és bejelentkezés után a böngészőm nyílik meg és ez fogad.

Ez mitől lehet?
-
rii
nagyúr
xp-t használok
korlátozott user-kéntsima indításnál ezt írja ki a skype : " ... lemezirási olvasási hiba. Zárja be a skypeot és inditsa ujra.ha probléma továbbra is fent áll kérjuk vegye fel velünk a kapcsolatot! ... "
ha admint-ként índítom, akkor meg beenged
de a korlátozott user-nek is teljes hozzáférése van a program files / skype folder-hez
továbbá hdsenitnel nem mond problémát a hdd-velmi lehet a baja?
-
törölt tag
a 2.6.0.95 ös androidos skype verziot használom TAB-on és az a tapasztalatom , hogy nem mindig szedi össze az online kontaktokat rendesen.
Néha gyanusan kevesen vannak fent a skype-on és ha olyankor elindítom a laptopon is a skype-ot, akkor ott mindig mindenkit látok, aki online, amig a tableten csak véletlenszerűen sikerül ugyanez.
Másvalakinek valami tapasztalata ezzel a verzioval, ami erősít vagy cáfol ??kööszi
-
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm, aki rajta van a partnerlistámon, szólt nekem, hogy nem tud elérni, ha rám ír, én is már több éve nem láttam az ő profilját elérhetőnek, meg van még 1-2 ilyen.
Mondtam neki, hogy megpróbálom újra felvenni, de akkor meg azt írja ki, hogy már ismerősöm, de így meg használhatatlan. Most milyenkor mit lehet tenni?
köszönöm -
kisJack
aktív tag
-
kisJack
aktív tag
Sziasztok! Még soha nem skype-oltam, a napokban lett feltelepítve először de nem igazán akar összejönni a telefonálás. Egy olyan gondom van, hogy az én hangom nem lehet hallani, legalábbis a másik fél nem hallja, viszont az én fejhallgatómon/hangfalaimon hallom a saját hangom. Én hallom a másik hangját.
Szerintetek a skype-on belül kellene állítani valamit, vagy az alaplapi hangkártya driverében?
A segítséget köszi előre is! -
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! Egyik ismerősömnek nincs hang Skype-ban, de minden máshol működik neki a Windowsban, csak Skype-on nem! Még a bejelentkező hang is megy a Skype-ban, de nem hallják egymást! Ötlet?
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Win98-hoz melyik verzió használható?
A 3.8-as felmegy, de nem kezeli a hangkártyát, mindig hibát ír, pedig a win alatt minden működik.Köszi.
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok!
Ma lettem Skype felhasználó és az lenne a kérdésem, hogy több beszélgetést nem lehet egy ablakra rakni, és tabokkal váltani a beszélgetések között? Van ilyen kiegészítő hozzá esetleg, mert a beállítások közt nem találtam.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Találtam egy igen érdekes telefont a net-en VEZETÉK NÉLKÜLI VOIP+DECT TELEFON KŐNIG CMP-VOIP80 [link]Használ-e valaki közületek ilyet vagy valami hasonlót?
Tetszik, hogy egyben kezeli a vezetékest és a Skype-ot.A dilemmám a következő. Nem Skype-ot használok telefonálásra hanem különböző Voip-okat (12voip, Rynga, VoipZoom....).
Ez a készülék használható ezekhez a Voip-okhoz is?Esetleg tud-e valaki ajánlani készüléket amely tudja kezelni ezeket a viop-okat és a sima vonalast is?
köszönettel
-
törölt tag
akkor piszkáljuk az állovizet,
skype 2.6.0.95 verzio fut a galaxy tabon, de annyira recegősen tölti be a kontaktokat, hogy az kritikán aluli.
néha kell negyedóra, amire mindenki látható.
nemisértem...
másnál ez okés ? -
törölt tag
Gutten Morgen!
BUJÉK !
Kérdezném, hoghy androidos telefonon futó skype alkalmazással megoldható-e az , ami a VIBER-el, hogy a bejelentkezett juzerek megjelenjenek a telefon Kontaktlistájában és ott eltudjam dönteni, hogy melyik programmal szeretnék vele beszélgetni.
Merthogy a VIBER a felinstallálás után azonnal végigcsekkolta a telefonkönyvet és a szintén vibert használó juzereket megjelölte.Tudja ezt a skype is esetleg ?
-
oxox
addikt
Ave Guruk,
hol tudom kikapcsolni, hogy az interneten, vagy éppen programokban lévő számokat NE telefonszámnak lássa a rendszer a skype miatt? pl. belépek egy programba van egy hosszú szám, ráklikkelek, és ahelyett, hogy megnyitná, a skype fel akarja hívni....megoldva....skype click to call uninstall

thx
oxox -
Jarod1
veterán
működik valakinek az elfelejtett jelszó kérés? megkapja az emailt?
-
mike0102
csendes tag
Elnézést kérek, ha már volt valakinek ilyen gondja, de nem néztem át mind a 2100 hozzászólást.
Új gépre telepítettem Win 7x86-os oprendszert, majd telepíteni szerettem volna Skype-ot is.
Két hiba történt:
1. Telepítés végén hibaüzenet: hiba történt a szerverhez való kapcsolódás során. Töltsön le más Skype telepítőt.
2. Letöltöttem a rendszer által felajánlott telepítőt, elindítottam és semmi nem történt.
Én vagyok a hülye, vagy csak a Win 7 néz annak?
A régi gépen XP-m volt és akkor nem volt semmi gondom. -
Tunde001
csendes tag
Sziasztok!Nagyon nagy segitsegre lenne szuksegem!Lehet ilyen kerdessel keresselmeg nem volt senki!
Angliaban elek 3 eve,es a kisfiamat az apuka most mar skypen sem engedi hogy beszelejk!
meg indult a valoper,es ugyan van bizonyitek arra hogy a kisfiamat a lelki fejlodese nem egeszseges,de volt a nyaron a skype-on egy olyan megnyilvanulasa az apanak,hogy azt mondtak ismeroseim,a sajat fiaval pedofil!
Sajnos en nem tudom hogyan kell rogziteni ezeket a beszelgeteseket,valahol taroljak-e ezeket,mert a birosagnak kezzel foghatoan kell a bizonyitek!
senki beszelgetesere nem vagyok kivancsi egyedul a fiam az apja es az en beszelgetesemre!
Tud nekem ebben valaki segiteni??S.O.S.
Koszonom Tunde
-
draco31
veterán
A probléma továbbra is fönnáll. A kamera is már más típusúra lett cserélve, de a márka maradt M-TECH. Azon gondolkodom, hogy az én netem lassú kicsit, de akkor is csak a hívást kellene megszakítania, nem pedig újraindítani a gépet. MSN-el semmi gond nincs ilyen téren. Simán megy 2 órán keresztül is a videóhívás.
-
erikke17
őstag
Ez normális? Két különböző windows két, különböző verziószámú Skype kliens(újabb örögebb mindenféle párostiás), egy kamera és mindkét gépen azt produkálja hogy egy idő után megáll a kép de a hang megy tovább újra visszahivom megy tovább van hogy 20 perc van hogy 6 perc van hogy félpercenként, régebben csinált ilyet majd abbamarad aztán megint elkezdte, de már nagyon felhúzott.... Ezekből a tünetekből azt veszem le hogy a hiba nem nálam van, tiszerintetek?

-
arpeen2
senior tag
Bocs ha volt már, de nem találtama választ. Legújabb Skype W7x64 alatt mitől lehet, hogy hívás közben, olyan szinten fogja a gépet, hogy az egér is gyakorlatilag szakaszosan közlekedik ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest