Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
Kösz... hát uninstall -reinstall volt, ezzel elvileg lesikáltam mindenhonnan, az alap mappát kiürítette, azt akkor megnéztem, bár magát a mappát nem törölte. Manuálisan takarítgattam kicsit, a naplókat és még az adekvát bennfelejtett registry bejegyzéseket is levakartam... Most amúgy nincs is újratelepítve éppen, mert pont azon vaciláltam, hogy keresek egy régebbi verziót, mert mi van ha frissítette magát és az újabb bugos...
De akkor most a javaslatodnak megfelelően, megkeresem az összes létező skype mappát is, mert több helyre pakol, és mindet letörölgetem, ha van még. Majd beszámolok mi lett... köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest