- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
válasz
BullZeye #4363 üzenetére
Konkrétan nekem 4 partnerem is van, aki folyamatosan online-ban van. Apósom skype azonosítójával kezdődött. Jelezték neki, hogy folyamatosan fent van, pedig csak hébe-hóba lép be. Próbáltam kilépni, belépni, de semmire nem reagált. Egyedül a láthatatlan jelzés működik. Létrehoztam egy új skype azonosítót neki és azzal meg semmi gond sincs. Ki érti ezt
-
spiritex
veterán
válasz
BullZeye #3877 üzenetére
Jaja, jól tetted, a frissítést meg úgy vertem át, hogy a Temp könyvtárba bemásoltam a 6.7.0.102-es verziót SkypeSetup.exe-re átnevezve és Read Only-ra tettem, így nem tud frissülni, és nem is zaklat, hogy frissítsek. Mert hiába kapcsolja ki az ember a frissítést, csak zaklatja, hogy frissítsen...
-
-
-
válasz
BullZeye #3261 üzenetére
Aha, nyers win+hivatalos driverekkel már nem lehetett feltelepíteni az exe-s telepítőt, az msi felment, de bejelentkezni már nem lehetett winlive acc-ra, semmi hack, alap win7 prof. De amúgy a winlive varia óta tényleg elszaporodtak a szarságok, és tényleg nem csak én szívok vele.
A semmi hibával soha nem fogok egyet érteni, de tényleg. Előre nem jutunk ebben a témában, így én ezzel a hsz-el ki is szállok. -
válasz
BullZeye #3251 üzenetére
Az, hogy van egy harmadik bejelentkezésed, trillian-on az miért zavar téged? Engem nem zavar. ettől függetlenül tényleg felesleges.
A mailt tök egyszerűen le lehet tiltani (pl.: beállítások plugin-ok alatt), még a megjelenést is testre szabhatod úgy, hogy ne legyen ott a fő ablakban.re: (#3252) localhost
"sok ezer, sok százezer, sok millió ember használja a skype-ot hibátlanul"
Azért a "hibátlan" és a "megtűrjük a problémát" vagy a "nem tűnik fel, mert nem használom az adott funkciókat" nem ugyanaz. A skype egy összelapátolt szoftver. Nem nagyon (nincs) van alternatívája ennek köszönhetően ilyen. Ha lenne egy google/mozilla org/más nagy cég aki csinálna egy hasonló szoftvert ami képes lenne akár a skype accountot és az msn-t is kezelni, és azt is úgy tolnák mint ahogy a böngészőket, akkor kénytelenek lennének sokkal jobban optimalizálni.
Nem azért mondom, mert nincs olyan ismerősöm aki ne szívna valami miatt a skype-al. Hanem azért mert ha rákeresel a skype hibákra, akkor rettenet sok a találat. Amúgy egy időben (leszámítva az ilyen olyan szellemtevékenységeket) eléggé jól működött, de mióta az msn kezében van és összevonta a winlive-al azóta elég sok vele a gond.re: (#3255) akos3
Neked az aMSN-re nem ugatott a vírusírtó? -
localhost
Közösségépítő
válasz
BullZeye #3253 üzenetére
Hát én nem védem... Nem is akarom... csak egy váltás körüli hisztériában értetlenkedem mindazok állításai miatt, akik sz@rozzák és szutykozzák azt a programot, amit PÉLDÁUL én (és sok millióan) hibátlanul, és megelégedéssel használunk. És ilyenkor nem értem a rinya okát. Ennyi.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
BullZeye #3251 üzenetére
Kár itt az utolsó (utáni) pillanatokban fikázni... VOLT időd, lett volna, hogy időben átállj a Skype használatára, és erről értesíthetted volna időben a partnereidet is.
Utólag már könnyű a programokat okolniNem magam akarom példának hozni, de hidd el, sok ezer, sok százezer, sok millió ember használja a skype-ot hibátlanul és teljes megelégedettséggel.
Fontos, nem veled vitatkozom, hanem a nézettel, amit képviselsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest