- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Ez még hagyján, de múltkor olyan volt, hogy a csaj minden 2. szavát hallottuk csak, skype pedig nem volt probléma...
Ki is akadtam, mert elkérte a zoom a telefonszámom (nem bírtam megkerülni, bárhogy próbáltam). Amit utálok, hogy ilyen trendi lett a zoom (amit szerintem nem érdemel meg), mert az nagyon 2020, mert nem kell regisztrálni telepíteni...
Egyébként a sote-n zoomal zajlik az oktatás, míg a corvinuson ms teams-el. Az utóbbi jóval profibb (persze külön it csapat is kell a menedzseléséhez). -
mezis
félisten
Olyan meg sosem volt.
Hagyjuk. Megnéztem a registry-t. Van benne vagy 100 bejegyzés a Skype-al kapcsolatban.
Néztem a C:\Program Files\....\Microsoft.SkypeApp_14.56.102.0_x64__kzf8qxf38zg5c\ alkönyvtárat. Ott van benne 70MB, kb a teljes Skype sw.
Mindez a Skype eltávolítása után. Így néz ki egy szoftver eltávolítása Microsoft módra.
Ennek a sok nagyon okosnak vagy nem fér az agyába az, hogy akárcsak egyetlen bitecske is megváltozhat (sérülhet) és azt helyre kellene állítani, lehetőleg nem az egész Globus "újra installálásával", vagy alattomosak, vegyen már a user új hardwert, ahhoz meg ugye új szoftver jár... -
mezis
félisten
LAN, és semmi gond a hálózattal. Parallel működik egy lapos ( Win10 ), WiFi-n és akár én kezdeményezek hívást, akár fogadni szeretnék hívást (akár arról a laposról jövőt), az eredmény a gyenge kapcsolatra hivatkozás.
A UPC-s (pardon TeleNor) internetem 120/10-es, mindig meg van a maximum, továbbá a Google Hangouts szakadásmentesen működik akár egy órán keresztül is ugyanezen a Skype problémás PC-n.
Ez Speciális, helyi Win10 - Skype probléma. -
-
spiritex
veterán
Ilyen ez a Skype sajnos, minél régebbi annál jobb kb... viszont sajnos más problémák lehetnek a más gépeken levő új skype verziókkal való együttműködéssel, pl. asztalmegosztás, hármas videochat, stb. Igazából mindenkinek vissza kéne szerintem állnia az 5.4 körüli verziókra.
-
spiritex
veterán
Szerintem a Skype túl új a kamerádhoz. Mert volt egy pont, amikor a Skype elkezdett válogatni és letiltogatni az addig évek óta jól működő kamerákat azzal a dumával, hogy nem kompatibilis vele. Talán nálad is ez lehet. Én ezt apósnál úgy tudtam csak megoldani, hogy letelepítettem a túl új Skype-ot és felraktam egy régit neki, majd tiltottam a frissítést. Azóta nincs gondja vele.
Ha a video beállításokhoz mész a Skype-ban, akkor a saját tesztképed megjelenik? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest