- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Ez még hagyján, de múltkor olyan volt, hogy a csaj minden 2. szavát hallottuk csak, skype pedig nem volt probléma...
Ki is akadtam, mert elkérte a zoom a telefonszámom (nem bírtam megkerülni, bárhogy próbáltam). Amit utálok, hogy ilyen trendi lett a zoom (amit szerintem nem érdemel meg), mert az nagyon 2020, mert nem kell regisztrálni telepíteni...
Egyébként a sote-n zoomal zajlik az oktatás, míg a corvinuson ms teams-el. Az utóbbi jóval profibb (persze külön it csapat is kell a menedzseléséhez). -
mezis
félisten
Olyan meg sosem volt.
Hagyjuk. Megnéztem a registry-t. Van benne vagy 100 bejegyzés a Skype-al kapcsolatban.
Néztem a C:\Program Files\....\Microsoft.SkypeApp_14.56.102.0_x64__kzf8qxf38zg5c\ alkönyvtárat. Ott van benne 70MB, kb a teljes Skype sw.
Mindez a Skype eltávolítása után. Így néz ki egy szoftver eltávolítása Microsoft módra.
Ennek a sok nagyon okosnak vagy nem fér az agyába az, hogy akárcsak egyetlen bitecske is megváltozhat (sérülhet) és azt helyre kellene állítani, lehetőleg nem az egész Globus "újra installálásával", vagy alattomosak, vegyen már a user új hardwert, ahhoz meg ugye új szoftver jár... -
mezis
félisten
LAN, és semmi gond a hálózattal. Parallel működik egy lapos ( Win10 ), WiFi-n és akár én kezdeményezek hívást, akár fogadni szeretnék hívást (akár arról a laposról jövőt), az eredmény a gyenge kapcsolatra hivatkozás.
A UPC-s (pardon TeleNor) internetem 120/10-es, mindig meg van a maximum, továbbá a Google Hangouts szakadásmentesen működik akár egy órán keresztül is ugyanezen a Skype problémás PC-n.
Ez Speciális, helyi Win10 - Skype probléma. -
spiritex
veterán
Ilyen ez a Skype sajnos, minél régebbi annál jobb kb... viszont sajnos más problémák lehetnek a más gépeken levő új skype verziókkal való együttműködéssel, pl. asztalmegosztás, hármas videochat, stb. Igazából mindenkinek vissza kéne szerintem állnia az 5.4 körüli verziókra.
-
spiritex
veterán
Szerintem a Skype túl új a kamerádhoz. Mert volt egy pont, amikor a Skype elkezdett válogatni és letiltogatni az addig évek óta jól működő kamerákat azzal a dumával, hogy nem kompatibilis vele. Talán nálad is ez lehet. Én ezt apósnál úgy tudtam csak megoldani, hogy letelepítettem a túl új Skype-ot és felraktam egy régit neki, majd tiltottam a frissítést. Azóta nincs gondja vele.
Ha a video beállításokhoz mész a Skype-ban, akkor a saját tesztképed megjelenik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest