Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni?
Nekem annyi lenne csak a gondom hogy amikor vki rám ír Facebookon azt jelzi nekem a skype eddig ez rendben is van. Amikor én válaszolok neki skype-ról akkor azt jelzi nekem vissza a skype, hogy kétszer küldte el Facebookra de Facebookon csak egyszer jelenik meg az üzenet skype-on jelenik meg 2* nekem. Ha írom tegyük fel : " Szia Hogy vagy?" azt nekem a skype-on kiírja alá még egyszer " Szia Hogy vagy?" Duplán jelenik meg. Példa!
Nagyon sajnálom ha érthetetlenül fogalmaztam de másképp nem jutott eszembe. -
lucky07
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod!
Te melyik verziót ajánlod? -
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
A csoportokat és a partnereket, hogy tudom megtartani ha újra húzom a rendszert?
Hogy ne kelljen újra fel vetetnem magam velük?
A választ előre is köszönöm! -
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám hogy amikor hang hívást indítok nekem vmiért azonnal ki fagy a skype.Már volt fent 5,1-5,8 win7/64bit és asus Xonar hangkártyám van.
Legelőször 5.1 volt fent de ahogy az frissült 5.8-ra azóta van megzavarodva az egész hó belebanc.
Azóta már eltávolítottam tettem vissza a régit is de ne moldódik meg a probléma! -
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
Valaki erre? előre is köszönöm!

-
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka ha a Skype-on beszélgetést akarok indítani vagy fogadni akkor azonnal ki fagy?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Tesla topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest