- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoles
senior tag
válasz
llaszlo #4032 üzenetére
Kompatibilis bármelyik 5000-es kamerával. Szerintem ki akar törni a cég a sok kis márka közül,és hogy különbözzenek, ezért az új tok. Nekem nem tetszik, mert nem cserélhető az "üvege", a gombok kevésbé kitaponthatók kesztyűben, és a régi dolgok, adapterek nem jók hozzá. A csat maradt a régi, pedig az elég sérülékeny dolog. Meg ronda, de ez szubjektív. ☺
-
Szoles
senior tag
válasz
llaszlo #4023 üzenetére
Én vindózos PC-n formázom, eddig nem volt semmi gond a frissítésekkel.
Support ezt írja:
"To upgrade the firmware properly, follow the steps carefully:
1. Power the camera off.
2. Remove the MicroSD card from the camera.
3. Reformat the MicroSD card using the FAT32 file format on your computer*.
4. Copy the firmware 'bin' file into the MicroSD card, please keep the firmware 'bin' file's name.
5. Reinsert the SD card to your camera.
6. Connect the camera with charger, the camera will be upgraded automatically. If your battery was full, you do not need to connect the camera with charger.
7. After the firmware update was completed, please delete the 'bin' file."
-
-
bluuzia
senior tag
válasz
llaszlo #1297 üzenetére
Ezt most mire írtad?
A kamera eredeti, lecsekkoltam. A Gearbestről rendelt aksik lehet, hogy utángyártottak, bár külsőre ugyanolyanok, mint amit a kamerához adtak.
A gond itt a kamerához kapott aku puffadásával van.
Azt nem tudom, normális-e, hogy nehezen jön ki - és hogy másnál milyen. -
axlfsi
veterán
válasz
llaszlo #1228 üzenetére
En az egy dollaros vackoknal is csinalok. Mindig, mindent (plane, mivel mikor kiveszem a postaladabol, meg fogalmam sincs mi az; vajon egy 300 forintos vacak vagy valami daragbb darab). Nem tart semeddig, nem szabad sajnalni ra azt a fel percet, mig elokapod a telefont es megnyomod a rec gombot
-
bepi81
tag
válasz
llaszlo #1197 üzenetére
Amit a múltkorában írtam, hogy vettem 45db olcsó microSD kártyát (6db 32Gb-os, a többi 16-os), leellenőriztem a h2testw programmal. A 32-esek valójában 8-asok voltak, de a 16-osok jóknak bizonyultak. Nem tudtam mindet tesztelni, csak véletlenszerűen választottam ki közülük 3-3 db-ot.
Megreklamáltam az eladónál (eBay) és ő visszautalta a 6db 32-es kártya árát úgy, hogy nem kérte a kártyák visszaküldését.
Azt írta, hogy valamiért a 32-es és 64-es kártyákkal lehetnek hibák... -
axlfsi
veterán
válasz
llaszlo #1197 üzenetére
Mar, hogy ne hallottam volna olyanrol. Nekem is van itt a fiok melyen egy HEINEKEN-es harminckétgigás, ami csak 2 vagy hogy is (mar 4 eve vettem, de valamiert nem dobtam ki).
Azert az ilyen fake USB pendriveok jellemzoen olyanok szoktak lenni, melyek teljesen noname, ilyen-olyan-amolyan figurakba bedugva arultak.
MicroSD hamisitvanyokkal (szerencsere) meg nem volt dolgom, ugyanakkor csodalkoznek, ha egy olyan komoly szakmaisagu forumon, amit linkeltem, a tesztelo elotte, mielott leirja, hogy az SJCAM-jaban instabil, nem ellenorzi a kartya valodisagat (egy HWtest-tel pl.); vegigirja, latszik, hogy jo es utana teszteli az SJCAM-ot. Nem? De. Szerintem.
Mindegy, ne lovagoljunk ezen -
axlfsi
veterán
válasz
llaszlo #1194 üzenetére
Bizonyára, de a 8GB-os kártya, hogy "lesz 32-es"?
Hat en ezt most nem ertem
Milyen 8GB-os kartya, hogy lesz 32-es?
Szerintem valamit felreerthettel. En az rcgroups.com -on olvastam egy szosszenetet arrol, hogy milyen kartyak, hogyan kompatibilisek (az addigi tapasztalatok alapjan) az 5000-es eszkozbe. Beidezem akkor a teljes "taulmanyt":
Tested cards on SJ5000+ with firmwares until V1.7:
Silicon Power Micro SDXC 64GB Class 10 = OK!
Sandisk Extreme Pro 64GB = OK!
Samsung EVO C10 32GB = OK!
Sandisk Extreme C10 32GB = OK!
Lexar EVO C10 32GB = OK!
Transcend Premium 300 C10 32GB = OK!
Sandisk C4 32GB = OK!
Sony C10 32GB (SR-32UY)
Sandisk C6 16GB = OK!
Kingston 16GB = OK!
Transcend C10 16GB = OK!
Sandisk Ultra C10 32GB = instability!
Toshiba C10 UHS-1 32GB = instability!
Verbatim C10 32GB = instability!
HP C10 SDU32GBHC 32GB = instability!
Sandisk Ultra C10 16GB = instability!
Transcend C10 32GB = instability!
TDK C10 8GB = instability!
Kingston C10 8GB = instability!
For 64GB cars try to use SmartDisk_FAT32_tool.exe from attachment
Transcend Premium 300X 64GB = Not working! Creating small videos!
Sandisk Ultra C10 64GB = Not working! Not recognized
Samsung EVO SDXC Class 10 64GB = Not working! (Use SmartDisk_FAT32_tool.exe from attachment to make it work!)
7dayshop C10 64GB = Not working!
Sony SDXC C10 UHS-I 64GB = Not working!... es feltunt, hogy nagyon sok 32GB-os kartya instabil. Erre iranyult kesobb a kerdesem, hogy vajon mit jelent ez, miben nyilvanul meg es miert instabil?
-
axlfsi
veterán
válasz
llaszlo #1168 üzenetére
Tested cards on SJ5000+ with firmwares until V1.7
Feltetelezem ez a simara is ervenyes, nem csak a pluszosra(?).
Samsung EVO SDXC Class 10 64GB = Not working! (Use SmartDisk_FAT32_tool.exe from attachment to make it work!)
Ebben mi a trukk? Nem igazan ertem; ha ezzel a programmal formazom a kartyat, akkor mar latni fogja az SJ? Wtf?!
Hogyan formaz ez, megis?(en is majd egy ilyen SDXC kartyat tervezek melle vasarolni...)
UI.: azert eleg sok, 32GB-os kartyanal olvasni azt, hogy instability!. Ezt sem ertem miert... Most vagy kezeli, vagy nem. Ha instabil es lutrizni kell vele, akkor megette a fene az egeszet!
-
maj-viktor
őstag
válasz
llaszlo #1147 üzenetére
Bár ez SJ4000-hez van... de nagyjából szinte ugyanaz...
https://www.facebook.com/notes/sj4000-hungary/sj4000-ismertet%C5%91/1451972691718582
-
istika
tag
válasz
llaszlo #1122 üzenetére
En is epp a coolicool-t neztem, ugyanis eloszor megrendeltem banggood-rol , majd most irtam nekik hogy mizu, miert nincs meg shipped es visszairtak h sorry but out of stock. a gondomn mar csak az hogy nekem olyan helyrol kell rendelnem, ahonnet egy honap alatt tuti megjon, ugyanis augusztus 15en megyek kirandulni es addigra kell meghozza fekete szinben. coolicool-on meg csak sarga vagy ezustben van.
-
orcee
csendes tag
válasz
llaszlo #1123 üzenetére
Sziasztok!
Coolicool-on van egy olyan opció 11 dollárért, hogy :
"add Customs Insurance&Shipping Insurance to your order(Customs Insurance offers premium protection and safety for your valuable items during internationl shipping. We will refund you the tax once package has been caught by the customs or you will undertake all)"Ennek van értelme vagy felesleges mivel EU raktárból jön a cucc?!
-
maj-viktor
őstag
Nagyobb kínai - bejáratott - megbízható kínai webshopokat...
bang - geek - foxoffer & ebay - aliexpress (de ezeken felül van vagy ezer... kinek mi vált be... pandawill - antelife - mondjuk én ezeket nem ismerem, stb. külföldi rendelős topikba találsz ezerszámra)
ibuy-ról szinte soha nem hallottam... vagyis nem vásároltam róla, szemben a fent említettekkel rendszeresen már-már heti-napi szinten... (jó napi szint max. az ebay és ilyen pár dolláros cumók)
Igen SJCAM-os kiegészítő pakk-ban minden benne van... GoPro-s felfogatók... itthon talán az electropoint / GreyVshop is forgalmazza...
Kiegészítőkre ittvan pl. antelife-os link:
http://www.antelife.com/new-original-sjcam-m10-bicycle-helmet-installation-sports-action-camera-mounting-kits-accessories-for-sjcam-m10.html
Ez ~6E Ft... ezt belföldön megkapod ~8E Ft-ért AZONNAL!amúgy néha nekem is szokott lenni "bontott alkatrészes" SJ4000 doboz (pl. csak tartozékok, vagy hibás kam), és a tartozékokat mondjuk ilyen ~4-500 Ft-os darabáron elmennek - megveszik, akkor mondjuk egy ilyen bontott szettet ~5E Ft-ért találhatsz... eladó lehet! (most konkrétan nem tudom nekem van-e ilyen egész szett... pl. hibás kam miatt), csak azt írom, hogy aki esetleg elad egy hibás SJ4000-et, ottvannak tartozékok is, amiért a ~4-500 Ft/db ár teljesen normális (tekintve, hogy külföldől ezek mondjuk ilyen ~1$/db-os tételek, ha külön-külön veszed, ami átváltva ~300Ft/db)
-
maj-viktor
őstag
Nemtudom te milyen árakkal számolsz, de én alapkamera, hozzá a tok, hozzá a SJ-s tartozékok és még egy 32GB-os kártyával is... rendesen ÁFA-zva ára megáll: 50E Ft alatt a Yi!
Yi kam: nettó 80$
Yi tok: nettó 20$
SJ tartozékok: nettó 20$
32Gb kártya: nettó 20$Ez nettó 140$! 140$ x 280 Ft = 39.200 Ft + ÁFA = 49.784 Ft
(az nincs is benne, hogy ha külön - külön rendeled a csomagokat csak 22€ felett ÁFA-zzák törvényesen), szóval a tök törvényes beszerzése is megáll 50E alatt nagykapacítású nagysebességű memókártyával...
ha egy belföldi bolt hasznát rászámolod még, akkor mondjuk 55E egy ilyen szett jelenleg (belföldi ár: 50-60E között)!
-
Akkor te sem nézel review videókat, pedig abból kiderül, hogy eredeti vagy sem, mert van olyan aki beleírja, esetleg még a f/w verziót is megmutatja. A cica után a vidi közepén találod.
sőt a hirdetés alá kommentek is vannak. Sj4000 és 5000-rol is csináltam.
Én elvagyok. Az, hogy ti mit gondoltok az nem érdekel. A fesz keltéshez értek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Olympus OMD E-M1X újszerű állapot
- Nikon Z50 II kit (DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest