- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
don pardon
aktív tag
Nekem bevált igen. Annyi van hogy nem tudja a kamera visszajátszani a felvételt ha ott akarnád megnézni, csak a gépen/telefon lehet.
Újabbról nem tudok. Bár ahogy nézem az 1.5.1-et módosította és hivatalosan már 1.5.5-nél jár az sjcam, szóval meg lehet próbálni azt megpiszkálni. Talán egyszer megcsinálom
-
-
don pardon
aktív tag
A megígért sok újítás helyett csak 1 feature-t raktak bele (1080p 25p felvételt) és azt is bugosan. Gondolom ha kész lesznek az újítások illetve ezt kijavítják akkor fogják újra felrakni.
Amúgy össze vissza beszélnek. Egy fórumon azt mondták, hogy csak akkor lesz valami hivatalosan kiadva, ha az app-on keresztül lehet telepíteni. Ha csak a honlapon van fent akkor az nem "latest stable firmware"
-
Lac-coo
őstag
En rajittem, 4K azt joccaka, azt gyak valtoztatas nelkul konvertalja .
Es sima fhd kijelzon nezve a youtub 4K nagysagrendekkel szebb mint a fullhd....Sajnos a fulhd-t szegyenletesen lerontja, hasznalhatatlan.
Siman megeri a fhd felvetelt is 4K ban renderelni es ugy feltolteni... -
Balubike75
tag
Én nem tudom mi ez az 1.4.6 mizéria? Nálam minden frissítéssel jobb lett a kamera, kivéve az 1.4.7-est, de azt hamar le is vették. Nálam tökéletes az 1.4.8-as. Anno láttam youtubeos tesztet az 1.4.6-os fw-el hogy így a hang-úgy a hang, nálam akkor is, de mondhatnám most a legjobb a hang. Mondom ezt úgy hogy zenével is foglalkozom, és kényes vagyok a hangra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest