- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morzsibácsi
tag
Ez így van.Enyém is hazai,magyar garanciás beszerzés. Én a kínai árral számoltam,azért is írtam,hogy picit több mint a fele. A Gopro ugye 70,ezt meg 1-2 jobb helyen,néha akcióban,37-39 környékén meg tudod venni,kinti aukciós oldalakon.(Nyilván itt a garancia kicsit nyűgösebb is lehet.).Az meg már 31-33 ezer különbség.
-
Morzsibácsi
tag
Szerintem kb feles.Fele szoftver,fele hardver.Persze értem mit mondasz,csak tudod milyen az ember.Ja ez 70,de ha teszek még ehhez is egy huszast,akkor ott a gopro xy,de ha még ahhoz is egy huszast,akkor már miért ne a gopro zzs,legyen....Valahol meg kell húzni a határt.Ez ha f@szán működne,megérné ezt az árat.Így viszont,ahogy kolléga is írta,a kínai árat éri kb.Az meg ugye csak kicsivel több mint GoPro Hero Session árának a fele.Tehát vannak dilemmák
-
körte51
tag
Egyetértek , nem akarom elkiabálni,de a kínai árat talán megéri! Majd látom mennyire bírja a gyűrödést ,rázkódást, hogy ez a képérzékelő lapka is leválik ,mint az 5000+ ,adok neki lehetőséget ,hogy bizonyítson! Elég rosszul sikerült az indulása ,de ... A szokásos ,jött a karácsony piacra vele,gyorsan, nem baj, majd lesz valahogy!
-
Morzsibácsi
tag
Én pl azért,mert balga voltam
Azért mert úgy gondoltam,hogyha az elődök is egyre jobbak,( még ha közben egy kis botlása volt is a gyártónak ) a legújabb még jobb lesz? Mert türelmetlen voltam? Mert nem vártam ki,hogy mások megvegyék,kipróbálják,és az ő véleményükből tanuljak?Mert megtévesztett a gyártó leírása,és bemutató videói? Nem tudom.....tényleg nem.Akkor azt a késztetést éreztem,hogy nekem ez a kamera kell,de most,már előrendelve.Akkor amikor még semmi tapasztalat nincs róla.Hülye voltam.Tény és való.Ennek ellenére azt a véleményem továbbra is fenntartom,hogy ez nem jogosítja fel a gyártót,arra,hogy egy "félkész",majd időközben vagy kiforró,vagy nem, készüléket adjon el számomra.
-
cermi
újonc
Nem var senki csodat, de azert 50.000ert tudjon olyan vagy banja fene kicsit gyengebb hangot mint egy 18e ft-os sj4000. Nekem kocsiba van a legtobbet, de ha visszanezem es epp beszelgetek a mellettem ulovel normal hangerovel akkor visszanezve a felvetelt nem nagyon lehet hallani a beszelgetest :/ (kb mindkettonktol 30-40 cm-re van a kamera fejmagassagban)
-
körte51
tag
Miről beszéltek? Mutass már a piacon egy hasonló terméket ,aminek ennyire silány a hangja! A legolcsóbb is képes rá! Azt mondod feltőrekvő cég az sj az eddigieknek nem volt hangproblémája, ez nem feltörekvést mutat ,hanem visszafejlődést! Nem reális elvárás a megfelelő hangrözítés? Nem hiszem el ,hogy ezt kimondja egy józan gondolkodású felnőtt ember, akinek már volt a kezébe hasonló kamera! Egy dologra tudok gondolni akik ezt monják érdekeltek ,ezeknek a kameráknak a forgalmazásában ! Higgyétek el akkor tesztek a legjobbat az sjcamnak ,ha nem érveltek a hibás hang mellet ,mert értelmes érv nem létezik! Visszatérve az olcsóságra, fele ennyiért vettem volna egy 4000 -rest ,csak én jobbat akartam .
szuper94:"Ez a kamera ilyen... el kell fogadni. A sportkamerának nem a hang a lényege.."
"Ha ez neked nem megfelelő, akkor számodra nem az SJCAM kamera a megfelelő termék."Na ezek a mondatok ártanak a legtöbbet az sjcam eddig elért sikerének !
-
5423r
tag
-
bepi81
tag
No, tegnap este felraktam a 8-28 jelű FW-t a sima SJ5000-esemre. Rendben feltelepült, problémát nem észleltem.
A changelog-ban leírtakkal ellentétben én nem sok változást nem tapasztaltam. Nincs magyar nyelv, persze, lehet, hogy a többi módosítás él, csak első ránézésre nem tűnt fel.
Ami feltűnt, hogy eddig az exposure-t "-" irányban csak 2,0-ra lehetett állítani 0-ról, ahelyett, hogy 1/3-onként lehetett volna léptetni. Most ezt korrigálták, most már EV 0-tól + és - irányban is 1/3-ad lépésenként állítható az expo. De tényleg ennyi. Lehetséges, hogy a különböző felvételrögzítési algoritmusokon is finomítottak, ez majd használat közben kiderül, jelenleg menüből ennyi módosulás látszik.Ami feltűnt, hogy a verzió infónál ez a 8-28-as jelű FW is ugyanaz a 20150821-i FW, mint, ami a monkey-s, német nyelvű oldalon megtalálható, tehát, nem két különböző tartalmú FW-ről van szó, hanem csak két különböző jelölésű, de tartalmilag azonos file-ról.
-
maj-viktor
őstag
-
maj-viktor
őstag
Ne beszélj már hülyeségeket...
Kezdjük azzal, hogy 180nap a vita indítási idő... utána a claimé alakításét leírja a rendszer mikor tudod eszkalálni... ha eszkalálva van, akkor ~1-2-3hét, míg a PayPal dönt!
(eustock is ugyanúgy "leszar, ha nem jobban", ők is csak cserélnek... vissza a gyártónak és kész... ami előny lehet csupán, az a szlovák - EU közelség... így postaidőben max 1 hét, míg Kína esetén 2-4hét)1. először is... ne hagyd magadat! Ha a paypal lezárta az ügyet, akkor van lehetőséged egy fellebbezésre... FAQ-ba megtalálod a módját
Másodszor, ha vissza kellett postáznod, akkor a TN számot bemellékelted a vitába ahol kérték!?
Harmadszor... visszapostát is állja a PayPal (ebből valszeg már kicsúsztál, mert a feladástól számított 15napig van lehetőséged igényelni)http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/keres.php?type=-&stext=paypal+return
Ám amit a másik topikban kérdeztek, az jó kérdés... mert a leírásod alapján ez történhetett, hogy nem eszkaláltad az ügyet!
20% jutalékért visszaszerzem a pénzedet!
(najó amúgy viccen kívül PayPal topikban "segítünk" ingyé)http://prohardver.hu/tema/paypal/friss.html
Most nem lecseszésért... de aki minimálisan sem képes utánolvasni a külföldi rendelésnek - "garanciáztatásnak" - visszaposta - refund ügyeknek... az miért nem kér segítséget!? (ingyen fórumba) még mielőtt "megtörténik a baj"...
-
bepi81
tag
Ebből a kis jellemzésből kimaradt egy fontos dolog, a melegedés.
Wifi hiányában NEM jellemző számottevő melegedés a készülékre még több órányi vízálló tokban történő használat után sem. Simán megmarad langyosnak a kamera burkolata. Nincsenek érezhetően eltérő hőmérsékletű helyek (akku, kijelző, gombok, stb), szóval, ilyen értelemben (is) jól vizsgázott a kamera.
-
AttilaN
tag
Éles váltással megszűnik a videó folyamatossága, valószínű, akkor nálad ez így jelentkezik, nálam nagyon életlen lett a kép és mintha 25-30 fps-el ment volna tovább. Gopronál is így van, megfigyeltem, csak nem mindegy milyen fényviszonyok között csinálja. Nem hiába mondják, hogy 60fps alapja a jó fényviszony.
-
AttilaN
tag
Esetleg egy komolyabb program és egy plugin, pl. Twixtor lehet meg tudná oldani, hogy folyamatosabb legyen a felvétel. Mondjuk ott lehet, hogy az élek mentén hullámozna, homályosodna a kép, az még zavaróbb. 60fps módban nem érzékelted gyengébb fényviszonyok mellett, hogy nagyon leesett az fps-szám hirtelen? Sj4000+ kamerám volt, már kis fényviszony változáskor előjött ez a jelenség.
-
axlfsi
veterán
Utban van egy Samu 64-es kartya es a 4000+ is. Amint megjonnek, tesztelem es leirom majd (de nem ide, hog ne offoljak, hanem a 4000-es topikba
).
Arrol a kartyarol egyenkent azt olvastam, hogy nem kompatibilis, de egy adott szoftverrel formazva(?) azza lesz (nem nagyon ertem mi a kulonbseg a pl. vindózos formazas es egy erre a celra megirt szofver kozott, mert sokat varialni nem lehet ezzel; fajlrendszer a lenyeg es ennyi, nincs benne semmi trukk. Majd kiderul). -
llaszlo
veterán
Ne hasonlítsuk már az olcsó suzukit (vagy még azt a szintet sem éri el) egy drágább opelhez, skodához, vw-hez stb. De persze most próbálod kimagyarázni, hogy vettél egy vállalhatatlanul rossz képet készítő valamit, és fenn vagy akadva az SJ4000 rossz WB kezelésén. Miközben a te kamerád iszonyat zajos és homályos képeket készít.
-
-
Attila444
aktív tag
Ezek a képek borzalmasak...nem véletlenül mondja mindenki, hogy ne vegyetek hamisítványt, mert semmi pénzt nem érnek...még azt a 15 ezret sem éri meg (még így se, hogy szerencséd volt a vámmal és átcsúszott)
A memóriakártyát is teszteld le, elég valószínű, hogy az is hamis. -
maj-viktor
őstag
Tök jó, hogy összefoglaltad és leírtad, csak 2 észrevételem lenne...
1. Ez SJCAM SJ5000 topik (nem fake SJ6000)
(amúgy ennél jobb képeket lő az eredeti SJCAM-ok... de és azok sem tökéletesek)Legközelebb inkább ide az ilyen tapasztalatokat:
http://prohardver.hu/tema/olcso_sportkamerak_gopro_alternativak/friss.html2. Annyiért tuti fake kártyát kaptál... máris 45db vettél... fogadni merek 8GB-os valós kapacitású a Windows 32GB-nak látja, stb.
DE futass le rajta egy H2TESTW - t (ingyenesen letölthető program - teleírja a kártyát - visszaolvassa az adatokat róla)Legolcsóbban is "megbízható helyről" Kínából ~3,5E-ért Ft kapsz valós kapacitású C10-es 32GB-os microSD-t
-
maj-viktor
őstag
Azért egy ilyen eladótól rendelni... elég merész...
22
92.6% Positive feedbackMeg ajjajjj W9-es kódjelű.... sok jót nem olvastam róla... (meg talán a kezembe is volt, már a fene tudja, annyiféle sportkamot "teszteltem")
1. képminőség a fake-ek esetén kaki tud lenni
2. az hagyján, hogy megkapod és OK működik... de tartós több használat után "meghal"... (ezek a tapasztalatok a fake darabokkal)Kb. minthogy veszel egy kamu Nike cipőt és nem igazán ugyanazon az anyagokból készült, nem olyan tartós... és minőségi... fake kamok esetén is ez van....
(azért majd írd meg a tapasztalatodat... bár én nincs az az isten, hogy ezt megvettem volna... pláne ilyen 0-s eladótól még pluszba... aláírásomban van egy összefoglaló aliexpress-ről kezdőknek)
-
maj-viktor
őstag
Konkrét linkkel okosabbak lennénk... de azt ugye tudod, hogy az nem eredeti SJ6000 mivel az még jelenállás szerint nem létezik!
AZ SJ-k eredeti gyártó honlapja: sjcamhd.com
Most jön az SJ4000 WiFi PLUS (mint újdonság) és idővel még várhatóan idén az eredeti SJCAM SJ6000De alapból az ár árulkodó, hogy valami nem kóser azzal, amit rendeltél... nettó 50$ alatt ne röhögtess!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ALIENWARE Area-51 R5
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest