- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoVee84
senior tag
Én a Sony AZ1 és Session között vacilláltam... Képminőségre nekem jobban tetszik a Sony, plusz abban van a piac legjobb gyro-ja. Tehát ha eladnám mindkét kamerám, akkor pont tudnék helyette venni egy Sony-t, de végül is most jöttem rá, hogy a 2 kamera az tök jó dolog, szóval nem tradelek és marad minden így
-
KoVee84
senior tag
válasz
Morzsibácsi #2123 üzenetére
Motorok királya? Te valszeg a Kawasakira gondolsz akkor
Egyébként összeraktam egy kis videót a snowboardozásunkról, SJ5000+ és Xiaomi Yi. Képminőségre mindkettő nagyjából ugyanazt a szintet hozza. Jó fényviszonyok mellett mindkettő szépen muzsikál, borúsabb időnél azonban nekem annyira nem jönnek be a színek. -3 C fok mellett nagyjából mindkettő 50-50 percet bír. Gdrive
-
KoVee84
senior tag
válasz
szuper94 #1955 üzenetére
Te sem vagy valami túl hiteles az aláírásodat tekintve...
Az utolsó x száz db hozzászólásban te folyamatosan az elitet véded és fényezed,ha semmi hasznod nem származik belőle, akkor miért?
Azt meg már csak halkan jegyzem meg, hogy én speciel sokkal jobban adok az átlag userek véleményére (mindezt úgy, hogy qwara nem akarok ilyen kamerát venni, mert van egy 5000+-om és egy Yi-m)(#1949) AttilaN: nem lehet, hogy megcserélted az 1.5-ös és az 1.54-es kamerához való firmwaret?
-
KoVee84
senior tag
Új fw verzió a legújabb szériás 5000+ kamerákhoz, amivel támogatja a 2k-t.
Csak a 3.x verziószám feletti kamerák frissíthetőek! -
KoVee84
senior tag
Srácok!
Eladó az SJ5000+-om. Ha valakit érdekel pü. -
KoVee84
senior tag
Srácok, nagyon jó az SJ5000PLUS app iphone-ra!
-
KoVee84
senior tag
SJ5000+ v2.6 már letölthető.
-
KoVee84
senior tag
akkor jó, a 2.5-öst meg még véletlenül se tedd fel
Megszűnt benne a dual stream, de úgy, hogy mindig aktív, tehát nem lehet kikapcsolni...SJCAM V2.5 Update:
1, Improved: Some problems with TF card. Cancel dual-bit-stream option, now you can only use large-bit-stream when recording;
2, Improved: The problem on iOS APP will show no image if without card installed;
3, Improved: The display problem when you set PAL model;
4, Updated: Update and custom APP interface, cancel Digital Zoom option to suit public version;
5, Optimized: APP interface is optimized, improving the stability of APP operation.
6, Added: Polish is added.There are also some issues:
- the dual stream option is working and now there is no way to turn it off.
- after the update the OSD is not shown. This is correctable only by resetting the camera to factory defaults. -
KoVee84
senior tag
legalább class 4-es kell neki, legalább egy 16 Gb-ost illek bele venni.
Milyen fw-vel kaptad?Menü leírás:
1920x1080 60p => Video resolution
16M (4608x3456) => Picture resolution
Quality: S.Fine => Picture Quality (compression) S.Fine / Fine / Normal
Self Timer: Off => Picture capturing delay after pressing button: 3 / 5 / 10 / 30 /60 sec
Burst Rate: Off => How many picture to take: 3 / 5 / 10 / 20Auto Shoot: Off => continuously take picture with interval: 3 / 5 / 10 / 30 /60 sec
Time Lapse: Off => Do a video time lapse with interval: 1 / 2 / 5 / 10 / 30 /60 sec
Dual Streams: Off => Do a second video file with smaller resolution
Loop Reccord: Off => Loop recording every: 2 / 3 / 5 minutes
Detection: Off => Video motion detection automatically start / stop / restart video recordingDigital Zoom: Off => digital zoom, don't know how to use it (maybe with smartphone app)
Status LED: 3 => 3: all leds / 2: front and top led / 1: top led / off: no led
WIFI LED: On => Enable WIFI front led
OSD: On => On Screen Display
Car DVR: Off => Auto record if powered by USBDelay Off: Off => ??? 5 / 10 / 20 / 30 / 60 sec
TV OUT: Off => Enable TV out
TV Mode: NTSC => TV out mode NTSC / PAL
Rotate: Off => Rotate screen and Video/pictures 180°: On / Off
Mic_Volume: 80% => Mic sensibility: 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100%Date Stamp: Off => Date Stamp: Off / Date / Time / Dt_Tm
Language: English => menu language: English / chinese / other chinese / ??? / Deutsch / Italiano / français / ??? / ??? / portuges / espanol / ??? /
2015/04/06 19:40 => Time Setup
Date_Format: D/M/Y => Date format: Y/M/D / M/D/Y / D/M/Y
Screen_Off: 1 min => delay before screen goes blackAuto Shutdown: 3 min=> when no action delay to shutdown: Off / 3 / 5 / 10 Minutes
Light Freq: 50 HZ => Artificial light compensation frequency: 50 / 60 Hz
Meter: Center => Exposure detection: Center / Multi(average all viewfield) / Spot (measure only very small center)
ISO: Auto => Pictures Iso: Auto / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 (does not match EXIF, seems reversed)
AWB: Auto => Auto White Balance: Auto / Cloudy / Daylight / IncandtEV: 0.0 => Exposure Variation, to alter exposure: +2 to -2 increment of ~0.3
Buzzer: On => Buzzer: On / Off
WIFI: Off => Wifi: On / Off
WIFI SSID => Set Wifi SSID
WIFI Password => Set Wifi PasswordFormat => Format SD Card
Default Setting => reset all settings to default
Version: SJCAM V2.1 => Update firmware if present -
KoVee84
senior tag
válasz
Joe Swanson #1013 üzenetére
35-be? Sehol
Djuree: naugye
-
KoVee84
senior tag
Nekem ilyen transcend van benne.
Ha tokban használod minek lencsevédő?
-
KoVee84
senior tag
1.
2. 1-2 pót akksit, illetve lehet még fejpántot meg mellkaspántot, utóbbi jól jöhet motorozáskor.
3. 32 GB
4. Van a csomagban hajlított műanyag talpazat, aminek az alján kétoldalú ragasztó van, azzal elég masszív sisakon
5. 30 fps esetén olyan 80 perc körül, 60 fps esetén pedig 60 perc környéke
6. 1 féle van -
KoVee84
senior tag
Ha van pénzed a goprora, akkor inkább azt vedd. Ez sem rossz ár-érték arányban, de ha kicsit visszaolvasol, akkor ittott vannak vele bajok. Ha motorozni is akarod majd hasznalni, akkor viszont megint jobb ez, mert látod a kijelzőn, hogy mit vesz fel és nem kell a telefonért kotorászni.
-
KoVee84
senior tag
Egy egész jó SJ5000+ blog: [link]
hátha hasznos valakinek...
-
KoVee84
senior tag
Nyerészkedni akarsz vagy csak egyszerűen nincs rá szükséged és meg akarsz szabadulni tőle? Én ugyanannyiért adtam el a 4000-est, mint vettem, és azóta is imádom (mikor nagy ritkán használom) a plust. Motorozáshoz baromi hasznos a kijelző. Ha nem kenyérre kell, szerintem ne add el, nem kér az enni.
-
KoVee84
senior tag
-
KoVee84
senior tag
válasz
maj-viktor #842 üzenetére
ha megfogják a Kínából jövőt a vámon, akkor nem is olcsóbb
-
KoVee84
senior tag
válasz
maggi1886076 #728 üzenetére
google a barátod
-
KoVee84
senior tag
válasz
maggi1886076 #726 üzenetére
inkább azt kérdezd meg, hogy hol van egyáltalán készleten
EU raktárakban egyelőre nincs, szóval marad Kína, ebben az esetben pedig sztem banggood... -
KoVee84
senior tag
Ha valaki akkut keres SJ szériához, akkor ez most besztbáj!
-
KoVee84
senior tag
9 nap alatt megjött a szajré BG uk raktárból.
Az első benyomásaim nagyon pozitívak. Este tudtam csak kipróbálni, a fotók egyértelműen jobbak, mint a 4000-esen voltak, rengeteg funkció van a menüben. A videó minőségéről viszont még nem tudok nyilatkozni, majd ha kicsit jobb idő lesz, felaplikálom a motor első villájára vhogy. -
KoVee84
senior tag
válasz
maj-viktor #654 üzenetére
Ehhez kaptam csak kupont...
-
KoVee84
senior tag
Na rendeltem egy 5000+-t, ha már ilyen gyorsan eladtam a 4000-est.
Bg, uk raktár, 34.079 Ft -
KoVee84
senior tag
Vki, akinek SJ5000+ van lenne szíves feltölteni valahová nyers SJ5000+-os videót? Kaptam BG-tól egy 30% kupont (SKU182486), de youtubeos videók minősége kuka és arra nem szívesen alapoznék, hogy lecseréljem e az sj4000-et...
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest