Új hozzászólás Aktív témák
-
M3xx
tag
A dinamikatartományról miért nem ejtünk soha szót?
-
M3xx
tag
Javított változat, új link:
-
M3xx
tag
Első tesztvideó jellegű feltöltésem, ha van kedvetek nézzétek meg:
-
M3xx
tag
SJ5000X Elite - Sony szenzorral
http://www.sjcamhd.com/news/sjcam-selected-as-chosen-brand-for-aliexpress-11-11-event/
-
M3xx
tag
válasz
KoVee84 #1362 üzenetére
Na mindegy, én kíváncsian várom a tesztvideókat, remélem fejlődött a készülék, nemis a 2K érdekel, inkább az 1080p 60fps, 720p-120fps és az elvileg "ultra clear" képminőség, illetve a stabilizátor működése. A videó formátum is mp4-re változott (csak nem követjük a goprot?)
-
M3xx
tag
válasz
KoVee84 #1360 üzenetére
Mivel a hírek szerint az X-be Sony lencse és szenzor kerül a korábbi Panával ellentétben, ezért az átépítés szó nem feltétlen mosolygásra méltó, még ha a plus minőségét nem is az építés módja adja. Ha a magas zaj, szar WB és gyenge akkuidő nem zavarna, akkor nekem sem lenne bajom a plus-al.
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Láttátok már?SJ5000x
Ígéretesnek tűnik. Reméljük a sima 5000et építették át, nem a plust, annak hátrányaival. -
M3xx
tag
Legújabb kisvideóm SJ5000 (wifi) -vel, akit érdekel:
-
M3xx
tag
Augusztusi firmmel kapcsolatban vélemények? Én felraktam... hát a magyar nyelv sztem hanyagolandó, maradtam az angolnál, elvileg új funkció a sorozatfelvétel, ezt hivatná a nem tudom milyen menüpont(már nincs fennt a firm), itt beállítottam 3 képre, az első fotónál lefőzte a kamerát, csak az akku ki-be segített. Előtte a márciusi firm volt fent, annál semmilyen buggal nem találkoztam, most felraktam az áprilisit, hogy mégiscsak frissüljünk, eddig ez üzemel.
-
M3xx
tag
válasz
bluuzia #1296 üzenetére
Szia!
Nálam ugyanez a helyzet, a gyári akku nehezen jön ki-be, már a borítót is lehúzta magáról, nem igen van szó puffadásról, új korában is ugyanilyen volt, akkor tűnt fel amikor rendeltem hozzá ebayről két- az eladó szerint nem hozzávaló pótakkut (hanem SJ4000-hez...haha)-ennek ellenére tökéletesen működik vele, teljesen úgy néz ki mint az eredeti és szépen ki-be helyezhető, szépen passzol a helyére, üzemidőben nem figyeltem meg alaposan, de szerintem teljesen megegyezik tudásra. Remélem segítettem. -
M3xx
tag
-
M3xx
tag
válasz
maj-viktor #990 üzenetére
Ezzel egy prücök van, hogy ha veszel kiegészítőt, pont beleverik a **szukat, hogy a kiegészítő mérete pontosan van-e megadva vagy csak hasra ütve.
mijos: épp most volt egy esetem, miszerint a vevőnek jobban jön ki a (kamu számokkal) 100 + áfa számlával "hivatalos" forrásból, mint a a 80 számla nélkül. Hát kinek mi a matematika...
-
M3xx
tag
Közérdekű infó lehet:
Megérkezett az elvileg kamu SJ4000-hez való szóló töltő és pót akkuk. Az eladó szerint nem jó SJ5000-hez, pedig passzol bele, sőt pofásabb mint a gyári. A gyári olyan feszes, hogy szinte húzza le a külső papírborítót az akkuról, amikor rakom be a camba, a most érkezett viszont szépen belecsúszik, mégsem lötyög egyáltalán. Üzemidőben majd kiderül, hogy valóban Original-e, külsőre teljesen megegyeznek.
u.i. még mindig csokiért cserébe elvihető SJ4000-hez való lens cap.
-
M3xx
tag
Márkás csokiért cserébe elvihető Debrecenből -szerintem- SJCAM SJ4000 wifi-hez való lencsevédő, illetve a tokhoz szintén védőkupak. SJCAM SJ5000-hez nem jó, ezt kipróbáltam... Érdeklődni e-mailben: jamaica@pro.hu
-
M3xx
tag
Első SJCAM összeállításom az SJ5000-el, ha érdekel benneteket kattintsatok.
-
M3xx
tag
Igen, értem én, hogy mindegy milyen néven hirdetik, sőt szerintem az eladók sincsenek teljesen tisztában vele, hogy kompatibilis-e vagy nem. Az a pár mm benne van az OEM gyártásban, ha nem lesz jó, én is gondoltam a reszelésre, akkor nem halva született ötlet. Kíváncsian várom az akkukat, elvileg SJ4000-hez való, de a leírásban szereplő dimenzió adatok mm-re stimmelnek az általam mértekhez (na persze ez sem mérvadó). Ma alámerültem az akváriumba, sok időm és türelmem nem volt, a halak sem voltak partnerek, ha lesz egy értékelhető próbálkozás linkelem nektek, ha valakit érdekel. Az első vizes tesztet pedig párom ignorálta, nem tetszett magának, ahogy próbálja lefogni a kezem, hogy ne csináljam... Hehehehe
(ui: tudtok 'SJ5000 Wifi' Introt videóvágáshoz? "SJ5000+ wifi' -t találtam, ha minden kötél szakad, éppen ez is megteszi...
)
-
M3xx
tag
Az SJ5000 ház alján lévő villás gyorscsatlakozó kompatibilis a többi SJ-vel, illetve fake SJ-vel, továbbá GoPro-kkal? Csak mert jött egy monopod ajándék csatlakozóval SJ4000 és GoPro Herohoz és kicsit szűkös, sőt nem is erőltetem bele, mert nem akarom eltörni. Rendelni akarok fejpántot, de így már nem tudom, hogy keressek-e spéci ehhez valót (jelzem ilyen keresésre alig van találat ebay-en), vagy jó hozzá bármilyen, csak kifogtam egy hibás darabot? Köszi.
-
M3xx
tag
- Én is Standarddal rendeltem, ennek ellenére csomagszám nélkül küldte a banggood, alá sem kellett írni.
-Rákérdeztem pár eladónál ebay-en amit SJ4000 batterynek hirdetnek, szerintük nem jó az SJ5000 wifihez, ami azért fura, mert ha pici esély is van, hogy kompatibilis, rámondják, hogy jó az nekem... vagy annyit tudnak, hogy SJ4000 akku és inkább nem jó SJ5000-hez.Több hirdetés viszont úgy szól, SJ4000, SJ5000, (SJ6000...), azok picit drágábbak is ( ebből persze semmi következtetés nem vonható le)
-
M3xx
tag
Ha igaz, SJ4000, SJ5000, SJ5000 wifi, M10-hez ugyanaz az akku kell? Csak az SJ4000 wifihez való más?
[link] ez jó lehet az SJ5000 wifihez? -
M3xx
tag
Firmware frissítés sikeres. A minőség terén Normalt vagy Finet használtok? A legmagasabb minőség jóval nagyobb fájlokat generál, mellette szebb videót eredményez? Nyilván majd tesztelem, de kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.
-
M3xx
tag
válasz
Kolondrum #915 üzenetére
Csak este lesz nálam a készülék, viszont tegnap próbáltam ilyet, és én is észrevettem, hogy a tekerésnél furán mosódik, szaggat a kép. Azt nem tudom hogy visszafelé játszotta-e, de valami nem stimmelt az biztos... Akkor feldobom ma a legújabb fw-t, hivatalos oldalon látom nem nagy cucc. A vízálló/nem vízálló hátsó ablak cseréjénél le tudom törni a füleket, vagy viszonylag egyszerű a művelet? Egyébként a vízállónál abszolute nem történik hangfelvétel, vagy csak a tesztvideókón hallható "különleges" dobozhang lesz megörökítve?
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Megjött a Banggood UK-ből rendelt SJ5000 Wifim. Először is, szégyellje magát a webshop hogy még egy bubis pukkasztós zacsira sem telik, elküldi egy sima fóliába csomagolva, a doboz sarka össze is nyomódott, még jó hogy egy strapabíró kameráról beszélünk.
Még nem volt hasonló kamerám, első benyomásra meglepődtem, hogy milyen pici, az akkut kézbe véve konkrétan nevetés jött rám...Nagyon tetszik a felépítés minősége, a menü és felvétel használhatósága szerintem nagyon jól eltalált. Egy-két kérdés megfogalmazódott bennem:
- a Firmwaret érdemes frissíteni 20141230V1-ről valami újabbra?
- az alapbeállításokon érdemes valamit átállítani?
-motion detectionel beállítható hogy mozgásra induljon a felvétel?
-Törölni csak menüben lehet? Vagy a jelenlegit (amit épp nem mutat ,csak amin display menüben utoljára álltam) vagy az összeset?
Na így hirtelen ennyi, ami kérdőjeles, a többi dolgon már kiigazodtam.
Köszi. -
M3xx
tag
banggood rendelésről nem adnak valami Tracking információt? Ajánlott csomagként küldik remélem.
-
M3xx
tag
válasz
sambenez #857 üzenetére
Megrendeltem az SJ5000 wifit a banggood smart alkalmazásán keresztül, valóban adta a 10% kedvezményt, így összesen 131,20$ volt a végösszeg, paypal-el átváltva 37,836 Ft. Próbáltam közben visszaváltani PC felületre, de ott nem tudtam érvényesíteni, hiába írtam be a kuponkódot, úgyhogy telefonon keresztül kellett végigvinni a paypalt is. Érdekesség, hogy a 144,99$-ból vonta a 10%-ot és hozzáadott 0,71$ UK shippinget, pedig az alap Free shipping volt szerintem kiválasztva, ami a Sweden post lett volna.
-
M3xx
tag
És hogy egyszerre tudjatok válaszolni teszek még fel kérdést... Egyébként visszaolvastam, de nem találtam választ a kérdéseimre, ezért gépelek lelkesen.
Akkuval kapcsolatban, mindenképpen gyárit szeretnék venni hozzá tartalékba, legalábbis remélem nem csak annak hirdetik, hanem az is.
Pl.: [link]
Töltő tekintetében lehet jó lenne dupla töltő, viszont itt azt nem értem, hogy az akku 3 csatlakozóval rendelkezik, míg a töltőbe csak 2 pöcök van, egyszerűen csak a földelés hiányzik?
Ha sima usb-s töltőben gondolkodom, akkor ehhez milyen villásdugó szükséges? A telefonokhoz megszokott 1 Amperes megfelelhet? Ezek 5 voltosak.
-
M3xx
tag
Arról hol találok valami infót hogy körülbelül mekkora fájlméreteket kreál az SJ5000 wifi? Mondjuk 1080p30fps maximális minőséget nézve, perce/órára lebontva. 32 gigáig boldogul a kártyákkal, vagy érdemes 16-ost rakni bele? Gondolom egy Class10 Kingston ideális választás lehet.
-
M3xx
tag
Tudnátok segíteni, hogy van-e most élő kupon? SJ5000 wifit szeretnék rendelni hétfőn, a tanácsaitokat olvasva UK raktárból, van jelentősége hogy banggood.com-on kiválasztom a UK warehouset, vagy eu.banggood-com felületen csinálom a rendelést? Illetve más alternatíva ami most jobban megéri? Köszi előre is.
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Tapasztalat arról, hogy banggood-ról rendelve full origi csomagban jön a készülék, vagy csomagolás nélkül? Ebay-en némelyik eladó csomagolás nélkül küldi a költséghatékonyság miatt, főleg a kínából érkezők. Nekem fontos a tartozékok teljes megléte, szeretem az afféle unboxingokat, illetve jobban esik, remélve hogy így kevésbé volt már összefogdosva a kamera, tartozékok. Most sikerült eladnom egy fotós tartozékot aminek az árából rendelem a kinézett SJ5000 wifit, nem sürgős a dolog így lehet kicsit várok egy akcióra, ami jobban megéri mint a kuponkód. Fut most egyáltalán ilyen? -
M3xx
tag
válasz
maj-viktor #792 üzenetére
Igen, arra gondoltam hogy egy videót elindítasz gombnyomásra, -akár egy szelfiboton- majd vágásnál kiszeded a "tecnikai részt", de pl. fotónál jól jöhet egy wifis kioldás, telefon/tablet nélkül. De akkor ilyen egyelőre nincsen.
-
M3xx
tag
válasz
maj-viktor #790 üzenetére
Akkor tudsz segíteni, hogy az 5000 és 5000 wifi között valóban semmi különbség a wifitől eltekintve?
Ez csupán okos-készülékről való irányításhoz, illetve képek/videók átvitelére való, vagy használható másra is? Létezik esetleg wifis kioldó ezekhez a kamerákhoz (Gopro jellegű)? Én kerestem de nem találtam. -
M3xx
tag
válasz
Attila444 #766 üzenetére
Ez jellemző általában a kínai termékekre/eladókra. Rendelsz egy fekete telefontokot és nem érti, hogy elégedetlen vagy a kapott pink tokkal, hiszen Te kifizetted ő meg elpostázott egyet. Nagyon a használhatóságra mennek, nem a kücsínre, sőt jelen esetben még a használhatóság sem garantált...
-
M3xx
tag
Az 5000 wifi nélküli és wifis között van bármi különbség a wifitől eltekintve?
Gondolok itt minőség, szoftver.
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Sportkamera vásárlás előtt állok és régóta nézegetem ezeket az SJCAM-eket. A keretbe beleférhetne az 5000+ is, ami egyedül kellene belőle a FHD 60fps, viszont sok az aggasztó infó róla, rossz WB, apróbb hibák, olvasgatva a fórumot. Mik a tapasztalatok, ha lassítást nem alkalmazok, a 30 fps nagyon szembetűnően gyengébb, zavaró? Illetve 720-ra levéve, van-e bármi észrevehető minőségromlás, vagy ez megoldás lehet a nagyobb fps kihasználására? Hiszen tudjuk hogy egy HD és FHD között nincs érvágásra okot adó különbség.
Másik kérdés, hogy a wifi megléte a kioldáshoz használható vagy van-e más funkciója? Ha csak ennyi, akkor nekem elég lehet a wifi nélküli 5000, ezzel kicsit spórolnék is. Beszerzés helyét tekintve, ebay, vagy láttam ajánljátok a banggoodot? PayPal által itt is fennáll a Buyer Protection? Illetve nem értem azt a UK/China warehouse különbséget. Bármelyikről tudják a gift/kis érték feltüntetést? Tartozékok tekintetében vannak különböző csomagok, vagy egyféle összeállításban árulják ezeket?Így hirtelen csak ennyi kérdésem támadt, köszi előre is a válaszokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Steam Deck
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest