- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kristof_94
nagyúr
Igen, közben este már sikerült, csak elsőre bonyolultnak tűnt. Igazából csak a bóját és a monopodot tudnám hasznosítani. A többi kis alkatrész fogalmam sincs micsoda. Holnap már megyek el, szóval addig igyekszem kérdezgetni, ha nem gond!
- A töltőnél a kis kék fény azt jelzi, hogy teljesen feltöltött? Csak azért kérdem, mert amikor kivettem a töltőkeretből az aksit, még mindig kéken világított.Illetve az aksiról a papírt gondolom nem kell eltávolítani!? Ami még furcsa volt, hogy a kábelt kicsit nehéz volt belenyomni a töltőkeretbe, remélem ez nem csak egyéni "probléma".
- A csavarok(?) amikkel a kiegészítőket rögzítem a kamerához mind hasonlóak? Tök mindegy melyik csavarral melyik kiegészítőt rögzítem?
- Tegnap amikor felraktam a monopodot és a bóját jó erősen becsavaroztam őket, viszont amikor kicsit erősebben előre lendítettem valamelyik eszközt a kamera sokszor előrebukott. Mit csináltam rosszul? Ezt azért néztem meg, mert ha mondjuk vízbe ugrok, stb. ne történjen baj. -
Lord Lion
csendes tag
Azt se felejtsük el, hogy az M20 az 54 gr, 23x39x44mm, az 5000x Elite pedig 74gr, 25x61x42,4mm. Van, akinek a méret is számít
Amit az összehasonlító videón láttam (meg-megállítva), hogy az 5000-nek részletgazdagabb a képe. Pl. amikor az autógumik előtt halad el, az 5000-en szépen látszik a gumin a címkén a felirat, az M20-on nem annyira jó. Nem tudom, hogy ezen egy firmware frissítés tud-e javítani. -
Kroni1
veterán
Lehet a szélén kicsit kevésbé részletes a fánál?! Én egy jobbfajta IPS monitoron nézem most a vidit, de nem látok túl nagy különbséget, talán egy kicsit ott részletesebb az Elite, de máshol nem igazán vettem észre. Viszont az M20-on tényleg jobb a kontraszt és néha több a részlet is sztem, a teli képeknél sokkal több minden látszik az M20-assal. És pl. 3:20-tól a kocsiban a belső felvételen látszik szépen a műszerfal, de az Elite-nél meg semmi, csak egybefüggő feketeség.
Az, hogy ez még csak az első FW az M20-hoz, és már azzal is elég jó, szerintem elég bíztató! Majd jönnek a power-userek akik megmondják a fórumon, hogy mit kéne javítani, és vszleg mire eléri az 1.4-es FW-t már meg is lesz minden!
Amúgy (sajnos motor híján) még nem nagyon tudtam kipróbálni a sajátomat, Bluetooth Remote-al nekem is ~90 perces üzemidőt ért el fHD@60fps-el, ami nem rossz szerintem ahhoz képest, hogy folyamatosan kapcsolatban vannak. (bár a BT köztudottan nem fogyaszt sokat, és állítólag a Wifi kapcsolat sem nagyon ront az akkuidőn, de ezt nem tudom, a Vízálló Remote viszont sok helyzetben egyszerűbben kezelhető mint egy telefon..)
-
jony77
tag
pont ezt a kérdést akartam feltenni én is ,mert én drónnal használom ,és azt vettem észre rezgéseknél bemossa a kép kockát!Tehát amikor pc-én stabilizálom,hogy usszon a kép,valahol elmosodik.Ki fogom próbálni gyro nélkül,és pc-én stabilizálva.még egy kérdés,a zajcsökkentést érdemes bekapcsolni?Ha igen akkor sok fénynél is?
-
Kroni1
veterán
Hát az elitben IMX078 van asszem, ebben meg IMX206-os, ami elvileg többet tud, a kérdés már csak valóban annyi, hogy a processzora meg a szoftver mire képes..
A Git2-nek szerintem nincs rosszabb képe mint az Elite-nek, ezek kb. egy kategória szerintem.
Kiegészítők alatt mire gondolsz? Ehhez adnak vizálló meg nyitott tokot, aminek ugyanolyan csatlakozási fülei vannak mint a régebbi kameráknak, innentől kezdve meg ugyanúgy kompatibilis az összes rözgízővel, mellhevederrel, stb.
Én amúgy valahol azt olvastam, hogy a korábbi pletykákkal ellentétben nem lesz hagyományos GoPro utánzat formájú SJ6000-es az M20 mellett, ezt szánják az Elite utódjának, és innentől kezdve már csak ezt a vonalat fogják tovább vinni. De aztán persze ki tudja mi az igazság, attól is függ gondolom, hogy ez mennyire lesz sikeres. Mindenesetre nekem tetszik, hogy kicsi, sisakra oldalt még jobb is lenne ez a forma mint a régi.. Május 10-től, azaz holnaptól lesz kapható kínában, kíváncsi vagyok..
-
Kroni1
veterán
Nézzz videokat az SJCam M20-asról. Mostanában jön ki, már rendelhető egy két kinai shopból. Árban elég jo lesz, tudásra és képminőségben kb az elite szintjére várható, de nagyon kicsi kompakt méretű cucc, és csak 55gramm. Szerintem nem lesz rossz, én megvárnám az első teszteket a helyedben, ha mostanság akarsz majd venni.
-
-
bb0t
őstag
Felraktam mindkettőre az új firmware-t. Holnap délelőtt készülök felvenni az anyagot. Ha esetleg van valami kérés, hogy milyen beállítások mellett rögzítsek akkor írd le, bár lehet, hogy mire ezt olvasod már meglesznek a felvételek.
Én úgy gondoltam, hogy high bitrate meg gíro lesz benne az tuti, a többit majd még kitalálom.
Csináltam egy néhány másodperces felvételt 1080p 30fps-sel, kicsit mintha szaggatna, volt már ilyen másnak is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest