- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
istika
tag
Sziasztok. Sj5000 wifim van es a hazam epitezeset,pontosabban falazasat szeretnem egesz nap videozni video lapssal. Hany masodpercre kell allitani h jo legyen?kerem aki tud segitsen h mar holnap reggel indithassam a kamerat. Koszonom
-
istika
tag
válasz
Balubike75 #3803 üzenetére
Nemtudom mi baja lehet az aksiknak...van 3aksim es mind a 3 olyan hogy hat nemis szivesen szerelem ossze meg rakom fel pl a sisakomra sieles kozben, mert gondol egyet, lemerul, en meg nem ellenorzom percenkent hogy vajon megy e meg. Altalaban mennyi percig kelllene birnia egy aksinak? Egyebkent kulfoldi oldalrol hol lehet aksit venni?vagy hogy tesztelhetem le az aksit hogy jo vagy rossz? feleslegesen sem akarok aksit venni.
-
istika
tag
Sziasztok. Sj5000 wifi camom van es mostansag azt vettem eszre hogy ha nem tokeletes a fenyviszony, esetleg nincs annyi feny, vekony suru csikok vannak a felvetelen. Eleg gagyi a felvetel minosege ha nem tokeletes a fenyviszony.G2150407V01 a verzio szam es 2015os a camom. Esetleg szoftvert kell frissiteni vagy mi lehet a gond?meg egy kerdesem lenne, nagyon hamar lemerul az aksija..felvetel kozben par perc utan mar csak egy vagy ket csikot mutat az aksi.ez normalis?sot ha feltoltom es nem hasznalom, par nap alatt lemerul...koszonom
-
istika
tag
A video ill photo lapse mit jelent es h kell hasznalni?bocsi a kerdesert de most ismerkedem a kamerammal..koszi
-
istika
tag
nah most akkor alljunk meg egy asonyomra...nekem ugyanilyen dobozban jott az sj5000 wifim a banggoodtol...a kodot is lekapartam es nekem azt irta ki h eredeti sjcam termek az enyem.most akkor mi kulonbozteti meg az eredetit a hamistol?mrt latszatra az enyem is pont ilyen...nah nehogy maa hamisat kaptam en is. az igaz h enyem sokkal szebben volt becsomagolva.minden szepen zacskoba, folia elol hatul, kulon az aksi...
-
istika
tag
Sziasztok. Tudna esetleg adni valaki egy optimalis beallitasi modot h mit mire kell alitani a legjobb kep erdekeben??Akinek van ilyen, kerem kuldje el nekem es mindenkinek akinek jol jonne.
Koszonom -
istika
tag
Nem aggodom csak mint ahogy irtam (bar lehet te ezt mar nem olvastad) feltoltottem meloba a kamerat, majd hazajottem, probakepp raszurtam toltore es ujra toltotte vagy fel orat...a toltom ami meg van az aksikhoz ugyanolyan szinnel vilagit este mikor rateszem az akkut, mint reggel mikor leveszem...es kozben teljesen ra van szurva, szal tuti van kontakt
-
istika
tag
válasz
AttilaN #1234 üzenetére
Koszi. Azt honnet tudom meg h mennyire van feltoltve az aksi?meloba felraktam es usbrol toltottem a kamerat majd mikor mar lattam a kijelzon h nem tolti, levettem.aztan hazajottem es probakepp raszurtam ujra a toltore es ujra elkezdte tolteni. Most akkor mikor van feltoltve? Mellesleg az a tetves aksi tolto ugyanolyan szinnel vilagitott most is mint mikor reggel raszurtam es itthon hagytam...rossz lehet a toltom?
-
istika
tag
válasz
AttilaN #1232 üzenetére
Köszönöm a valaszod. Kamerat mobil micro usb-s toltojere ra lehet szurni? Ugyanis a csomagban csak egy adatkabel volt. Az aksit egyebkent teljesen belenyomtam a toltobe (megjegyzem eleg nehez is kihuzni belole, sot volt hogy az a kis kiallo papir is eltepodott mert nem akart kijonni az aksi es tul erosen huztam) szoval nem hinnem h nincs benne jol...az aksik egyebkent mennyi idot birnak?
-
istika
tag
Sziasztok. Nemreg kerdeztem de muszaj feltennem ujbol a kerdest ill. kerest: tudna nekem adni valaki egy optimalis beallitast? Hogy mit mire allitsak a menuben hogy a leheto legszebb kepet kapjam...aki tud es akinek nagyobb tapasztalata van, kerem segitsen.
Ezenkivul 3 aksival rendelkezem es van egy plusz toltom hozza [link]
A kerdesem az lenne hogy 2 pici led dioda van rajta, este 10kor feltettem a toltore az egyik aksit es reggel fel7 kor levettem es meg mindig ugyanaz vilagitott rajta. Kinek mi a tapasztalata toltesi ido teren?Csak mert toltom az aksikat es nem tudom hogy mennyi ido alatt toltodnek... mennyit orat bir egyebkent egy aksi?koszonom -
istika
tag
Sziasztok.ma erkezett meg az 5000wifim es kerni szeretnek a tapasztaltabb tulajoktol egy komplett bealliast h megis mit mire erdemes allitani hogy a leheto legjobb minoseget kapjuk...
Lenne megy egy wifivel kapcsolatos kerdesem...letoltottwm az appot, csatlakoztam a kamerahoz viszont azt vettem eszre h par masodpercet kesik a kep a telomon. Mitol lehet ez? Tehat nem real time mutatja a telfonom a latottakat hanem par masodperc kesessel.
aki tud, kerem segitsen.koszonom szepen -
istika
tag
Megjelent az sj4000 wifi 2K...tud errol valaki valamit?
-
istika
tag
válasz
llaszlo #1122 üzenetére
En is epp a coolicool-t neztem, ugyanis eloszor megrendeltem banggood-rol , majd most irtam nekik hogy mizu, miert nincs meg shipped es visszairtak h sorry but out of stock. a gondomn mar csak az hogy nekem olyan helyrol kell rendelnem, ahonnet egy honap alatt tuti megjon, ugyanis augusztus 15en megyek kirandulni es addigra kell meghozza fekete szinben. coolicool-on meg csak sarga vagy ezustben van.
-
istika
tag
Sziasztok. Nem rendelt valaki mostansag SJ5000 kamerat valamilyen kulfoldi oldalrol, ahonnet viszonylag gyorsan meg is jott? van meg kb masfel honapom kirandulasig es addig szeretnek beszerezni egy eredeti kamerat...Szeretnek valami megbizhato oldalra linket.Aki tud ilyen oldalrol, kerem szoljon.Koszonom
-
istika
tag
megtudja valaki mondani hogy miert vanekkora kulonbseg elvileg ket ugyanolyan kamera kozott? [link]
egyik 154 masik 120 eurora jon ki es ha jol latom egyiknek 2 colos a monitorja, masiknak 1,5 colos...furcsa. probalok rajonni hogy mennyire megbizhato az oldal... -
istika
tag
Tud valaki olyan kulfoldi webshoot, akinek van EU-s raktara es van is keszleten sj5000 wifi? Feketet szeretnek venni es a coolicool.com-on neztem,viszont ott mar nincs fekete, csak ezust es sarga...megbbizhato forras kellene, ahonnet tuti h eredetit kapok. koszonom
innet mar rendelt valaki?[link]
megbizhato oldal a tinydeal? -
istika
tag
válasz
maj-viktor #1094 üzenetére
epp most lajkoltam a fb oldalt...A banggood-os kupon csak teljes aru termekekere ervenyes ugye?mert epp nezem hogy az sj5000 wifi is akcios, ill. a xiaomi powerbank is amit kineztem...
-
istika
tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem: sj5000wifi vagy sj5000+? Képminőségre melyik a szebb és jobb?Csak mert árbanelég nagy a kulonbseg...koszonom
Ehhez egyebkentmit szoltok? szerintetek eredeti?
[link] -
istika
tag
Ebayen keresgeltem..szerintetek eredeti ? [link]
-
istika
tag
Sziasztok. jelen allas szerint tud valaki mondani par oldalt ahopnnet jo aron es tuti eredeti sj kamerat lehet rendelni? SJ5000 wifit szeretnek bar azt nem tudom hogy annyival szebb minoseget produkal e mint az sj4000...csak mert egyertelmu h joval dragabb. Volt egy sj4000 de azt eladtam rovid idon belul mert nagyon gyengenek talaltam a videok minoseget.koszi a valaszokat
-
istika
tag
Sziasztok. letezik olyan oldal ami egyertelmuen eredeti kamerakat kuld? Rendelni szeretnek en is es dontenem kene hogy melyik sjcam-et...mindenkeppen wifis legyen es szeretnem ha a minosege minel jobban kozelitene a goprohoz....tudom h olyan nem lesz soha de amim volt sj4000, azt zaros idon belul eladtam mert borzalmas zajos felveteleket csinalt. legalabbis szamomra. SJ5000hez unblock mit szoltok? Meg miíndig necces? mert valaki egyszer nekem azt irta hogy meg necces mivel annyira uj.minosegileg van annyira jobb mint amennyire dragabb mint az sj4000? legyszi segitsetek par linkkel ahonnet tuti eredetit kapok ill segitsetek hogy melyik a leheto legjobb valasztas....koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Dacia topic
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák -Új-
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Nikon Z50 II kit (DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest