- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
SJ5000 Wifi-hez honnét lehetne gombot rendelni? Beragadt a wifi gomb. Szétszedtem és lepöccintettem a tetejét. Jobbat nem tudtam. Így most nem működik a wifi, de legalább nincs is folyamatosan benyomva. Viszont kicserélném csak nem tudom, hogy milyen gomb kell hozzá és honnét rendeljek.
Aki ebben jártas az kérem, hogy linkeljen egyet. -
llaszlo
veterán
Van az újabb vízálló tok. Az ugyanúgy kompatibilis a SJ5000-es széria minden modelljével? Nekem még a régi fajta tok van. Mi a különbség a két tok között?
[link] -
llaszlo
veterán
Milyen jellemzőkkel kellene formázni az SD-t, hogy működjön a sw frissítés?
Korábban már belefutottam ebbe és, akkor valahogy sikerült. Viszont nem emlékszem, hogy mivel és hogyan formáztam akkor. SJ 5000 wifi lenne egyébként. -
llaszlo
veterán
SJ5000 wifinél lehet korábbi FW-t felrakni? Simán megy, nem lesz semmi gubanc?
-
llaszlo
veterán
Akkor most már nem értem. Innét [link] leszedtem az SJ5000 wifi 1.0-át. Rámásolom az SD gyökérre és amikor bekapcsolom a kamerát, akkor nem történik semmi sem. A fájlnév maradt az ami eredetileg volt. FW96655A.bin
Az SD működőképes és olvassa is, mert kipróbáltam és rögzítette meg le is játszotta a videótÉs tuti régebbi fw van rajta a 2015.08.07-es.
Emlékszem, hogy amikor azt telepítettem, akkor többször belefutottam abba, hogy nem töröltem a .bin-t és mindig frissítette. Ami nagyon bosszantó volt, mert valami lengyel vagy milyen nyelvet állított be alapból. -
llaszlo
veterán
Az FW frissítés az ugye csak annyi, hogy rámásolom a bin-t az SD gyökérbe? Eddig egyszer csináltam és, akkor úgy emlékszem csak ennyi volt.
Számít a fájlnév? Mert már volt letöltve egy korábbi FW és az újat átnevezte a chrome. Most valamiért nem frissíti az FW-t. -
llaszlo
veterán
válasz
GeryGreyhoun #1407 üzenetére
Én csak sima videózásra használom, de még sosem fagyott. 5000wifim van.
-
llaszlo
veterán
Üzemidő:
SJ5000 wifi-vel teljesen kikapcsolva minden (kijelző, ledek stb): 720/30fps-sel 95 perces videót rögzített. -
llaszlo
veterán
Én wifi verziót vettem, mert az volt jó áron. Viszont eddig kb semmi hasznát nem vettem a wifinek.
Arra jó, hogy a telefonon el tudod indítani a felvételt meg be tudod állítani a kamerát. Ha van igényed ilyen távoli felvételre, akkor arra jó. Máskülönben nem sok mindenre használható. Legalábbis én nem találtam még más funkcióját. -
llaszlo
veterán
válasz
maj-viktor #1302 üzenetére
"180napig tudsz"
Mikor lett 180 a 45-ből? (közben megtaláltam a pp oldalán is)
A 20 napos megoldási idő is változott? -
llaszlo
veterán
válasz
Tibóriusz #1292 üzenetére
Biztos majd újra beállítom. Köszi
A lényeg van MAGYAR nyelv.
Eredetileg valami hülye lengyel vagy szlovák nyelven jelenik meg minden.
Az igaz, hogy hagy némi kívánnivalót maga után.
Aztán tettek bele szoftveres képstabilizátort. Ha csak annyit ér, mint SJ4000-nél, akkor ezzel nem megyünk sokra. És több anyagot lehet felvenni, nálam 05:25:28 720/60fps-ben. Eddig úgy emlékszem hogy nem ment 5 óra fölé. Eddig ezeket fedeztem fel.Megj: Miután frissítetted azonnal töröld a bin fájlt. Nekem sikerült 3x is frissítenem egymás után, mert nem töröltem.
-
llaszlo
veterán
Nekem a wifi-vel gyűlt meg most a bajom. Amikor be akarom kapcsolni, akkor megjelenik az üzenet a jelszóval és az SSID-vel csakhogy a felfelé gombra nem csinál semmit sem, csak a wifi gombbal lehet visszalépni, de akkor meg kikapcsolja. Korábban működött és a gomb is jó. Annyit csináltam, hogy megváltoztattam az SSID-t és a jelszót is. Ez lenne a baja?
Mik az eredeti adatok? Lehet valami factory resetet csinálni? -
llaszlo
veterán
válasz
AttilaN #1277 üzenetére
Aha. Azt hittem valamit be kell állítani a feltöltőnek, hogy menjen mobilon is. Teljes verzióban megnyitotta.
____
Töltés közben ki lehet kapcsolni a kijelzőt? Nagyon sok energia elveszik így töltés közben és sokkal tovább tart a töltés is így.
____
Itt éppen arról társalgunk, hogy az 5000es tud valódi 60fps-t 720as felbontásban. Előtte van még néhány hsz.
[link] -
llaszlo
veterán
Mikor van ez a kamera feltöltve? Mert folyamatosan pirosat világít. Kb 50%-nál dugtam rá és már kb 2 órája tölt. Ennyi idő alatt egy telótöltőnek már rég fel kellett volna töltenie.
-
llaszlo
veterán
" mert sokat varialni nem lehet ezzel; fajlrendszer a lenyeg es ennyi, nincs benne semmi trukk."
Akkor ezt nagyon rosszul tudod, nem csak ennyi. Van ott még más is amikkel lehet variálni. Ráadásul formáztam winnel a kártyát és a cam csak azt írta ki, hogy tegyem be a kártyát miközben bent volt, de még a menübe se tudtam belépni. Fogtam és OSX-en megformáztam utána jó lett. -
llaszlo
veterán
válasz
csabyeca #1167 üzenetére
Ezt olvasd el!
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2299293 -
llaszlo
veterán
Ezen sehogy sem lehet kép stabilizálást beállítani?
-
llaszlo
veterán
Ne hasonlítsuk már az olcsó suzukit (vagy még azt a szintet sem éri el) egy drágább opelhez, skodához, vw-hez stb. De persze most próbálod kimagyarázni, hogy vettél egy vállalhatatlanul rossz képet készítő valamit, és fenn vagy akadva az SJ4000 rossz WB kezelésén. Miközben a te kamerád iszonyat zajos és homályos képeket készít.
-
llaszlo
veterán
válasz
maj-viktor #1148 üzenetére
Köszönöm. Az normális, hogy alig hallani valamit a beszédből tokos felvételnél? Tok nélkül is nagyon alapzajos. OK az sj5000nek tudom, hogy ez nem a legjobb része. Honnét tudhatom, hogyha hibás?
-
llaszlo
veterán
válasz
maj-viktor #1146 üzenetére
Kösz. Arra azt hittem, hogy elkezd valami megjelenni a kijelzőn ami mozog.
Nincs valami értelmes részletes leírás a beállításokhoz? Mert a gyári az nagyon gyér.
-
llaszlo
veterán
Felvétel közben, hogy lehet kilőni a kijelzőt? úgysem kell közben.
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
Magyar nyelvű kézikönyv van valahol a neten Sj5000 wifihez?
-
llaszlo
veterán
A 4000-es és az 5000-es akkuja ugyanolyan? Honnét lehet legolcsóbban rendelni külföldről?
-
llaszlo
veterán
Innét rendelt már valaki? EU szállítás. Így vám áfa stb nincs. Az ár is rendben van szerintem EU szállítással. A kérdés, hogy eredetit küldenek-e?
[link] -
llaszlo
veterán
Megszűnt az olcsó szállítás az EU raktárból, 9000Ft a posta. Gyakorlatilag ha kínából rendeli valaki és megvámolják, akkor annyi lesz, mintha EU-ból venné. Viszont ha nem vámolják, akkor meg sokkal olcsóbb.
-
llaszlo
veterán
válasz
maj-viktor #950 üzenetére
Milyen árakat meg oldalakat néztél? Én az ibuygou-t ahonnét tuti eredetit kapni. Ott csak a kamera 93USD. A többit máshonnét. Az SJ kiegészítők kompatibilisek vele? Abban a 20 dodóban minden benne van ami az SJCAM-hez is jár?
-
llaszlo
veterán
válasz
sambenez #948 üzenetére
A 480hoz nincs oda írva, hogy képduplázás. Erről még nem találtam infót. Nekem a wifi verzióra nem nagyon van szükségem. A sima meg jóval olcsóbb.
De ha a wifiset venném, akkor is a Yi-vel összehasonlítva jóval drágább a Yi. Egy "vacak" vízálló tok kerül csak 7000-be minimum, de van ahol több. Plusz még a felfogatók, 55e alatt nem állna meg sőt lehet, hogy alulról karcolná a 60e-et is. -
llaszlo
veterán
válasz
maj-viktor #945 üzenetére
Hát nekem ez a Yi inkább tűnik játékkamerának, mint valódi alternatívának. Főleg, hogy az SJ-hez jóval több a kiegészítő és kijelzője is van. A 480 x 60fps is megfelel. Ha nagyon lassítgatni akarok akkor max előveszem az Mi3-am, abban is van lassított felvétel csak ugye az nem vízálló.
-
llaszlo
veterán
Mivel itt nincs összefoglaló ezért lenne pár kérdésem ehhez.
Az első, hogy van-e olyan oldal ahol részletes technikai leírás van ezekről a kamerákról.
A BG-n olvastam a sima 5000-esnél, hogy nem valódi 60fps-ben vesz fel, hanem ez is csak képduplázást csinál, mint a régi 4000-es.
Ez a wifi és a plus verziónál is így van?A wifi és a sima verzió között milyen különbségek vannak még, azon kívül, hogy az egyikben van wifi?
-
llaszlo
veterán
Azért vicces ez a banggood, hogy a színnel együtt változik a szállítási költség is.
A fekete 1.33USD, de ha fehéret akarok, akkor meg 1.70. Biztos a fehérnek nagyobb a súlya. -
llaszlo
veterán
Bang-en láttam SJ5000-et, SJ5000wifi-t és SJ5000+ wifit.
A sima SJ5000 is eredeti? Mert ott az SJ4000-ből árultak fake-t is igaz oda írták, hogy nem eredeti. -
llaszlo
veterán
275-ös árfolyammal, mivel deviza eladási árfolyamot kell nézni. 37.600Ft-ért BG-n meg lehet venni az 5000-est.
Kupon: 15BGSF Ezt maga az oldal írja ki felül.
Meg a BGdeal kupon is működik. -10USD. -
llaszlo
veterán
EU-ból honnét érdemes beszerezni ahonnét tuti eredetit kapni? Vagy Kína? ott mik a tapasztalatok a vámmal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest