- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
AttilaN #1277 üzenetére
Aha. Azt hittem valamit be kell állítani a feltöltőnek, hogy menjen mobilon is. Teljes verzióban megnyitotta.
____
Töltés közben ki lehet kapcsolni a kijelzőt? Nagyon sok energia elveszik így töltés közben és sokkal tovább tart a töltés is így.
____
Itt éppen arról társalgunk, hogy az 5000es tud valódi 60fps-t 720as felbontásban. Előtte van még néhány hsz.
[link] -
danilla
őstag
válasz
AttilaN #1252 üzenetére
Gopro esetében akkor esik le az fps ha be van kapcsolva a "low light". 60 fps-nél, ha rosszak a fényviszonyok, akkor autómatikusan 30-ra ugrik az fps szám.
Ha nincs bekapcsolva ez a funkció akkor marad végig 60 fps, csak ha rosszak a fényviszonyok, akkor sokkal sötétetbb lesz a kép. -
istika
tag
válasz
AttilaN #1234 üzenetére
Koszi. Azt honnet tudom meg h mennyire van feltoltve az aksi?meloba felraktam es usbrol toltottem a kamerat majd mikor mar lattam a kijelzon h nem tolti, levettem.aztan hazajottem es probakepp raszurtam ujra a toltore es ujra elkezdte tolteni. Most akkor mikor van feltoltve? Mellesleg az a tetves aksi tolto ugyanolyan szinnel vilagitott most is mint mikor reggel raszurtam es itthon hagytam...rossz lehet a toltom?
-
istika
tag
válasz
AttilaN #1232 üzenetére
Köszönöm a valaszod. Kamerat mobil micro usb-s toltojere ra lehet szurni? Ugyanis a csomagban csak egy adatkabel volt. Az aksit egyebkent teljesen belenyomtam a toltobe (megjegyzem eleg nehez is kihuzni belole, sot volt hogy az a kis kiallo papir is eltepodott mert nem akart kijonni az aksi es tul erosen huztam) szoval nem hinnem h nincs benne jol...az aksik egyebkent mennyi idot birnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest