- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaN
tag
válasz
KoVee84 #1961 üzenetére
Nem szoftveres a hiba egyre biztosabb vagyok benne. Internetes keresgélés után nem újdonság ez a jelenség, ahogy látom. Rossz az érintkezés kép lapka között. Lencsét megnyomom oldalra, működik, de nagyon zajos, elengedem, ismét fehér kép. Garancia alatt nem szeretném magam buherálni. Küldöm vissza. Sajnos ez van, pedig nagyon szeretem ezt a kis kütyüt.
...ja meg persze, egyik nap még használtam ugyan azzal a szoftverrel, szempillantás alatt rossz lett.
-
-
AttilaN
tag
SJ5000+ kamerám valamiért nem akar üzemelni megfelelően. Bekapcsoláskor ugye bejön az SJCAM logo és az SJ5000+ felirat. Ez után már az élő képet kellene mutatnia, azonban ehelyett ugyan úgy az SJ5000+ feliratot mutatja, de már felül és alul az állapotsávokkal. Mi okozhatja ezt a problémát? Nem értem, mert eddig működött minden. Köszi!
-
AttilaN
tag
Megtörtént SJ5000+ kamerám első éles bevetése csupa pozitív tapasztalatokkal. Egyszer sem fagyott, omlott össze a szoftver, hibátlanul működött. A telefonos LinkInEyes app is szépen tette a dolgát, pedig arra számítottam, hogy le fog fagyni, de nem így történt kisebb meglepetésre. Akkuidő kevesebb mint az SJ4000 vagy a többi modell esetében, ez tény, de 1-2 plusz akksival és odafigyeléssel (lemerülés után egyből tettem töltőre) remekül használható. A videók minősége szerintem kiváló, szintúgy a fotóké, figyelembe véve, hogy ez nem fényképezőgép. Teljesen elégedett vagyok vele!
-
AttilaN
tag
Éles váltással megszűnik a videó folyamatossága, valószínű, akkor nálad ez így jelentkezik, nálam nagyon életlen lett a kép és mintha 25-30 fps-el ment volna tovább. Gopronál is így van, megfigyeltem, csak nem mindegy milyen fényviszonyok között csinálja. Nem hiába mondják, hogy 60fps alapja a jó fényviszony.
-
AttilaN
tag
Esetleg egy komolyabb program és egy plugin, pl. Twixtor lehet meg tudná oldani, hogy folyamatosabb legyen a felvétel. Mondjuk ott lehet, hogy az élek mentén hullámozna, homályosodna a kép, az még zavaróbb. 60fps módban nem érzékelted gyengébb fényviszonyok mellett, hogy nagyon leesett az fps-szám hirtelen? Sj4000+ kamerám volt, már kis fényviszony változáskor előjött ez a jelenség.
-
AttilaN
tag
Én mindig a kamerának hiszek. Ha ott nem mutatja a kijelzőn, hogy tölti még, akkor úgy veszem, hogy feltöltött és kész. Annak a töltőnek pedig már rég-rég át kellett volna váltania, próbáld meg másik akksival, gépről vagy másik hálózati töltővel, nem tudom. Ha ezek után is hasonlót produkál, hibás lehet mindenképp.
-
AttilaN
tag
Igen, mobil töltővel mehet simán, esetleg egy power bankról, ha nincs más lehetőség. Nagyon hasznos kirándulások alkalmával pl. Akksi idő attól függ, mennyi különálló felvételt indítasz, mennyit kell üzemelni a kijelzőnek. Én mindig 1 perces időre állítom, ha eléri az 1 percet kikapcsol a kijelző és nem merít feleslegesen. Persze vannak olyan szituk, amikor szükség van a kijelzőre. Ezek mellett a wifi is jókora adagot tud harapni az akksi élettartamából. Átlagban olyan 70-90 percet írnak, én csak az SJ4000-re tudok hagyatkozni, csak azt, használtam, ott meg is van ez az időtartam, szerintem 5000-nél sincs másként. 5000+, ami kevesebb üzemidőt bír a hallottak alapján.
-
AttilaN
tag
Minőségbeállításra nem tudok válaszolni, nincs 5000-es kamerám. A wifivel kapcsolatos kérdésedre a válasz, hogy az alkalmazásban mindig egy késleltetett képet látsz, sohasem real time a megjelenítés, ez nem hiba.
A kis töltő, ha le van merülve az akksi, pirosan világít, ha végzett a töltéssel, kéken. Nekem már előfordult, hogy nem raktam bele megfelelően az akksit és végig kéken világított és nem is töltött természetesen. Amit leírtál időintervallumot, bőven elegendőnek kellett volna lennie. Személyes tapasztalatom ezzel a kis töltővel, hogy nem tölti fel teljesen az akkumulátort (lehet csak az enyémmel van így, nem tudom), berakom a kamerába és ott még egy jó darabig töltögeti az akksit. Nálam sosem töltött még másfél óránál hosszabb ideig, de nem is szoktam teljesen lemeríteni, ezt hozzá kell tennem.
-
AttilaN
tag
válasz
maj-viktor #1212 üzenetére
Kíváncsi lennék én is, ha nem nagy teher elküldeni vagy nyilvánosan kirakni. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest