Új hozzászólás Aktív témák
-
bluuzia
senior tag
válasz
llaszlo #1297 üzenetére
Ezt most mire írtad?
A kamera eredeti, lecsekkoltam. A Gearbestről rendelt aksik lehet, hogy utángyártottak, bár külsőre ugyanolyanok, mint amit a kamerához adtak.
A gond itt a kamerához kapott aku puffadásával van.
Azt nem tudom, normális-e, hogy nehezen jön ki - és hogy másnál milyen. -
bluuzia
senior tag
Sziasztok!
Gearbesttől rendeltem 2 pót aksit töltővel, 2 hét alatt megjött. Belepróbáltam őket, tökéletesek. Szinte teljesen feltöltve érkeztek. Ezek amik jöttek teljesen olyanok mint a gyári, viszont a gyári aksi elég nehezen jön ki a kamerából, míg ezek könnyedén ki-be csusszannak. A gyári mintha kicsit "kövérebb" lenne ezeknél, mintha felfújódott volna. Ez normális vagy épp meghalás előtt van? Eddig egyszer töltöttem nulláról, mert még nem használtam komolyabban.
Amikor az SJ5000 wifi megérkezett, a gyári aksit kíváncsiságból kiszedtem, de akkor is nehezen jött ki. Félek beszakad a papírfül és operálnom kell a kivételhez. -
bluuzia
senior tag
Én csütörtökön rendeltem Coolicool EU raktárból, kedden délelőtt hozta is a DHL az SJ5000 wifit.
Nekem is szinte teljesen olyan, mint mijos kollégának, csak rajta volt a védőfólia, angol szöveggel indult és nem esett ki így a tokból. Alig tudtam kirázni belőle.
Nem tudtam, hogy van ilyen kaparós rész, gyorsan le is ellenőriztem és szerencsére eredetinek mondja az oldal. Attól, amit istika írt, az egyedüli különbség, hogy nálam benne volt az aksi. Kell emiatt aggódnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest