- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Már te is kezded a szokásos "sipákolást", szar az SJCAM csakis GoPro!...
Nem mondom, hogy nem úgy van, ahogy leírod... de 1. pl. Kínába tiltva van / lehet a youtube, így lehet tényleg nem tudja megnyitni.... 2. ha bármi problémád van, stb. PayPal véd... visszapostát is állja, szal még kár sem ér... csak időbeli!
Banggood továbbra is még az egyik legmegbízhatóbb kínai shop... problémás ügyekkel is... garancia ügyileg is!Mi a problémád!? "Használtat kaptál".... ok - nyiss ügyet... 180napig tudsz és postázd vissza, ilyen egyszerű!
(sem a shoppal, sem a termékkel nincs gond amúgy, csak most gyerekes sértődéssel duzzogsz, hogy épp sikerült bekapnod egy "refurbished" darabot... hidd el máshol is előfordulhat 1%-os eséllyel)Vedd belföldről, ha számodra ez macerás!
-
bepi81
tag
Sanszos, hogy belefuthattál egy korábban másnak eladott gombhibás termékbe, amit az első vásárló visszaküldött az eladónak. Utóbbi nem egészen korrekt módon, neked adta el újra, csak nem figyelt, hogy sem töltő nincs a csomagban, sem a fóliák nincsenek a készüléken. Az is valószínű, hogy német emberkének adták el (menü nyelve). Alapból ezek angol menüvel jönnek.
Jól gondolom, hogy a kaparós részt sem te kezdted meg?Egy dolog/észrevétel: az a legkevesebb, ha az aksi benne van a készülékben, nekem is benne volt, szerintem gyárilag volt így, mert minden más tekintetben érintetlen, original csomagolással kaptam (sima 5000 modell).
Elképzelhetőnek tartom azt is, hogy az alsó oldalsó gomb úgy sérülhetett meg, hogy a vélhetően első tulaj beletette a mellékelt műanyag keretbe, csak túlságosan belenyomta a kamerát. Ekkor a keret széle beleérhet a gombba, amit nyomva tartott. A gomb nem bírta, vevő megreklamálta...
De az is lehet, hogy szimplán gyári anyaghibás a gomb...Tudom, hogy ezek téged nem vígasztanak, csak megpróbáltam kívülállóként végiggondolni az esetet. Részemről mindenképpen ajánlott a garanciális visszavétel, mert így a kamera használhatatlan.
-
istika
tag
nah most akkor alljunk meg egy asonyomra...nekem ugyanilyen dobozban jott az sj5000 wifim a banggoodtol...a kodot is lekapartam es nekem azt irta ki h eredeti sjcam termek az enyem.most akkor mi kulonbozteti meg az eredetit a hamistol?mrt latszatra az enyem is pont ilyen...nah nehogy maa hamisat kaptam en is. az igaz h enyem sokkal szebben volt becsomagolva.minden szepen zacskoba, folia elol hatul, kulon az aksi...
-
istika
tag
Nem aggodom csak mint ahogy irtam (bar lehet te ezt mar nem olvastad) feltoltottem meloba a kamerat, majd hazajottem, probakepp raszurtam toltore es ujra toltotte vagy fel orat...a toltom ami meg van az aksikhoz ugyanolyan szinnel vilagit este mikor rateszem az akkut, mint reggel mikor leveszem...es kozben teljesen ra van szurva, szal tuti van kontakt
-
KoVee84
senior tag
Nyerészkedni akarsz vagy csak egyszerűen nincs rá szükséged és meg akarsz szabadulni tőle? Én ugyanannyiért adtam el a 4000-est, mint vettem, és azóta is imádom (mikor nagy ritkán használom) a plust. Motorozáshoz baromi hasznos a kijelző. Ha nem kenyérre kell, szerintem ne add el, nem kér az enni.
-
Úgy van mond meg.
Gondolom téged is a durván nagy különbség zavar. Amikor itt a sima X ezer, miközben banggoodon a wifis a X ár alatt van.
Én már CPU-t sem itthon veszek, első ilyen alkalom megtörtént. Majd ha a fizum igazodik az árakhoz. Telóra fóliát is vicc, 350-ért 5db. Nevetséges amikor darabját mérik 500 táján. A telefonom tokja dettó, de a bolti ára is. Megtanul az ember kintről vásárolni, ennyi. -
Mivel ilyen időközzel naponta olyan 1-2 perc anyag készül és 8gigára 1 óra 11 perc fér el, így nem aggódom, hogy betelik. Hálózatról megy. Amúgy növényeket vesz ahogy mozognak. 1 hét alatt már értékelhető mozgásuk van, ha ezt a felvételt még sokszorosára gyorsítom, gyakorlatilag 24 óra pár másodperc mindössze.
-
M3xx
tag
- Én is Standarddal rendeltem, ennek ellenére csomagszám nélkül küldte a banggood, alá sem kellett írni.
-Rákérdeztem pár eladónál ebay-en amit SJ4000 batterynek hirdetnek, szerintük nem jó az SJ5000 wifihez, ami azért fura, mert ha pici esély is van, hogy kompatibilis, rámondják, hogy jó az nekem... vagy annyit tudnak, hogy SJ4000 akku és inkább nem jó SJ5000-hez.Több hirdetés viszont úgy szól, SJ4000, SJ5000, (SJ6000...), azok picit drágábbak is ( ebből persze semmi következtetés nem vonható le)
-
maj-viktor
őstag
Amúgy az SD28 akkuja asszem kisebb pár mm-el... azaz a "nem hamis"... eredeti SJ4000 akku pár mm-el nagyobb... lehet ehhez van köze... vagy nem értem akkor én se!
(pontosabban egyszer adtam el akku-t... SJ4000-hez és kiderült, hogy SD28-a volt az egyénnek, és az eredeti akkut, csak "a csomagolást megbontva", tudta belerakni az SD28-ába)
Mert én már összevissza rakosgattam a sima SJ4000, a brand logós SJCAM SJ4000, az SJ4000 WiFi és SJ5000 WiFi és SJ5000 WiFi kamjaimba az akkukat és oda-vissza mindegyikbe jó volt... M10-ről nem tudok nyilatkozni (de tudtommal abba is ilyen való)
-
dond
csendes tag
Köszi!
Mai bringás tesztből egy érdekes részlet, két alagút között a fehéregyensúly megbolondult. -
maj-viktor
őstag
Hát valakinek lehet a jobb minőségért cserébe beáldozza a kevesebb akkuidőt...
Nem tudhatod kinek mi számít! (persze számomra is az ideális, hogy jó - jobb minőség - hosszú akkuidő)Nagyjából:
SJ5000 WiFi VS SJ5000 WiFi PLUS
más-más chip
más-más szenzor
evileg a PLUS javára... azért is drágább... de a gyakorlat azt mutatja, hogy a PLUS eléggé bugos, megbízhatatlan! Valami nem kóser vele... persze ha lassítás kell, akkor csak a PLUS jöhet szóba! (bár akkor én már inkább Xiaomi-t vennék... de annak meg mondjuk nincs sok tartozéka alapból, meg nincs LCD-je...)Ám még az LCD téma: SJ5000 WiFi-sé nagyobb, mint az SJ4000-esé / SJ5000 PLUS-é.... asszem most így fejből 1,5" VS 2"-os LCD-k
Ha itt átnyálazod a posztokat:
https://www.facebook.com/SJ4000HUNJó pár kérdésre kapsz választ! Kinek mi a fontos... nincs egyértelmű válasz!
(ha konkrét kérdés van, megpróbálok segíteni)Itt találsz pár képet az LCD méret különbségekről:
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1536322729950244Én ha vásárlás előtt állnék SJ5000 WiFi-t vennék (az SJ4000 VS SJ5000 - SJ5000 PLUS-sal szemben)
De ottvan még akár a SONY AS20 - Xiaomi YI is ebben a hasonló "olcsóbb" sportkam kategóriában!Itt próbálunk "összehasonlíthatni":
http://prohardver.hu/tema/olcso_sportkamerak_gopro_alternativak/friss.htmlMeg persze a különböző márkáknak - külön topik...
SONY: http://prohardver.hu/tema/sony_akciokamerak/friss.html
Xiaomi: http://prohardver.hu/tema/xiaomi_yi_sport_cam_sportkamera/friss.html
stb. -
Pompi
nagyúr
Nem, én sem értem, csak már nem is akartam leírni. Nem látok arra infót, hogy több darabnál miért nem érné meg... max. amit maj-viktor idefantáziált a kilóra mért konténer számra behozott cuccokról, de egyrészt az nem hiszem, hogy az egyszeri fórumozót érintené, másrészt se biztos, hogy úgy van, csak sikerült vele ezek szerint összekavarni.
Egy a lényeg. EU-ból rendelve nem jön a webáruházban fizetendő összegre semmiféle plusz teher.
-
-
Demo07
aktív tag
Hello,
Igen csak a sj5000+ tud 1080P-ben 60 FPS-el videót rögzíteni.
Banggoodról már jó párszor rendeltem eddig mindig viszonylag gyorsan és bármi fennakadás nélkül megkaptam amit rendeltem, és minden rendben volt.
Aktív kuponról én most nem tudok / de lehet hogy van aki tud itt a fórumban kupon kóddal szolgálni/, Banggoodról én eddig mindig eredeti terméket kaptam.UI : google a barátod ha esetleg az sem segít akkor a Téma első kommentjében benne van minden specifikáció az összes sj5000-es kameráról
-
maj-viktor
őstag
-
maj-viktor
őstag
Ilyen tesztet szándékozok majd csinálni ~1hón belül SJ4000HUN face-re, hogy segítsek a döntésben, de az előzetes tesztek alapján, amit itt pl. Pompi is csinált... én 4000-ről váltanék SJ5000 WiFi-re / SONY-ra!
-
deicide
veterán
Ha rátekintesz az adatlapomon a gépemre, látni fogod, hogy ha nem is vagyok kocka, de valószínűleg szeretem, ha sok az fps egy játékban.
Real_Necro: bent a cégnél nem vagyok rendszergazda, nem lehet telepíteni, amit szeretnék, a k-lite-ot is nagy nehezen könyörögtem a gépre.
azt kell szeretni, ami van. Itthon már normál sebességgel megy.
De egyébként igen, MPlayer classicon nézem a FullHD 24p-t, mert ott tudom kompenzálni a TV input lagját könnyedén. Mi a baj az MPlayerrel és a mdVR-el?
-
GeryGreyhoun
tag
A Novatek az chipset, az SJ4000-ben és nem plus 5000-ben ez van (5000 Plus-ban illetve a GoPro-kban Ambarella chipset van, az a jobb fajta)
Az AMKOV egy kameragyártó, egy kicsit etikusabb, mint az Acmell, mert nem 1:1 SJ4000 klónokat készít, csak a nevet lopta el (az Amkov SJ5000-nek nincs köze az SJCAM SJ5000-hez)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest