Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz
jégmadár #3522 üzenetére
Hát akkor vesz fel a kamera ha azt mondod neki (elindítod a felvételt).
Hordozható eszközöknél ez szerintem nem igazán szokás (ebben az árkategóriában tuti), hiszen gyakorlatilag akkor nonstop felvételen lenne az, csak folyton töröl.
Ha neked ez ennyire fontos, akkor vegyél nagyobb SD kártyát és automatikus felvételindítás, aztán majd a gépen kitörlöd ami nem kell.
-
Danex
addikt
válasz
santa clause #3412 üzenetére
Ezek tények, törvénybe vannak foglalva, rendelésed leadásakor pedig elfogadod azokat.
Az egy másik dolog, hogy ezek a szabályzások jogilag elég nagy mozgásteret adnak az eladónak, de te is hibáztál, hogy elküldted az SD kártyát.
És amúgy még mindig lehet "örülni", mert a törvény megengedné nekik, hogy ugyan azt a terméket többször is megpróbálják megjavítani, ami simán elvinne 3-4 hónapot és egy "törvényes" szavad nem lehetne.
A lényeg az, hogy Magyarországon nem Amerika van, hogy a vevő körül forog a világ, bármennyire is szeretné azt mindenki, előző hsz-emet is azért írtam, mert sok olyat állítottál ami "jogtalan".
(Ha veszel tőlem egy telefont, de benne maradt a sdkártyám, akkor szerintem te sem fogod kifizetni a visszaküldés árát. (Miért is tennéd, hisz nem miattad van benne))
Részemről ennyi, el kell fogadni, hogy ez így működik itthon.
-
Danex
addikt
válasz
santa clause #3410 üzenetére
1, te nem kérhetsz újat, a bolt dönti el, hogy neki melyik verzió a leggazdaságosabb (új, felújított, pénz vissza)
2, a pluszban küldött dolgokért nem tartoznak felelősséggel amennyiben azt nem ők kérték (amit kétlek), egy e-mail több mint elég lett volna
3, a garanciás ügyintézésnél lévő szállításért nem az eladó, hanem a vevő felel, innentől kezdve nem terheli a szállításért fizetési kötelezettség a szervizt/boltot
4. a visszafizetés általában mindig 1hónap körül van, hisz nem utalhatnak csak úgy ők sem.
Értem én, hogy szar az egész, én is nagyon mérges lennék, de olyanért ne hibáztassunk valakit, amiért nem kéne, mert azzal mi magunk nem vagyunk tisztában.
-
Danex
addikt
válasz
Lac-coo #3340 üzenetére
Hivatalos videónál azért jól elbeszélgetünk az SjCam-essel a kamera adottságáról
-
Danex
addikt
válasz
Kristof_94 #3287 üzenetére
Nem akarok gonosz lenni de majdnem ezen a szinten van az a technológia amivel küzdesz jelenleg.
-
Danex
addikt
Ha félsz a helyhiány miatt akkor érdemes lehet kisebb idő-t beállítani a fájloknak, így könnyebben törölhetők azok a részek amikben nem történik úgy semmi.
Illetve ha van lehetőség akkor egy OTG kábellel és pendrive-al is kitolható a dolog (ehhez kell a telefonod is persze)
-
Danex
addikt
válasz
santa clause #3193 üzenetére
Ahogy szárazban nézte M20-nál sárgásabbra teszi a képet, gondolom így kompenzálná a beesett kéket.
-
Danex
addikt
válasz
szuper94 #2970 üzenetére
Köszi szépen!
az SC4-es képen jól lehet látni a különbségeket,
M20-nál nincs kiégve az autó és jobbra a lakóautó teraszának a keresztmerevítése is jobban kivehető.
Sj5000X-nél viszont olvasható/látható a lakóautónak döntött táblán a rajz és a többi képen is lehet ilyen dolgokat találni ahol még az Elite-tel kiolvasható, de az M20-al már nem.
Azt mondanám, hogy az M20 jobb választás lehet, hisz ahogy néztem egy videót a hangja sokkal tisztább és a kontraszt miatt (illetve a valószínűsíthetően jobb éjszakai teljesítmény miatt) szélesebb körben hozza a jó eredményt.
Gyors mozgású felvételeknél meg valószínűsíthetően a kevés bitráta miatt nem lesz tapasztalható az Sj5000X élesebb képe mert úgy is kikockázódik. -
Danex
addikt
válasz
szuper94 #2960 üzenetére
Hát nem tudom, az M20-nak mint ha jobb lenne a kontrasztja, az 5000x Elite a legtöbb helyen kiégett, viszont amitől meg tartottam a Youtube videó alapján, hogy az Elite-nek élesebb a képe beigazolódni látszik vagy csak én vettem így észre? 2:05-nél jobbra a fa lombja.
Mindenesetre M20 lett a vége, reménykedve a plusz támogatási idő miatt ami az Elite-hez képest lehet.
És köszönjük a tesztet!
esetleg egy nyers videóból ki tudsz vágni 1-1 képkockát amibe belezoomolhatunk az élességi teszt elvégzésére?
-
Danex
addikt
Üdv, M20-as összehasonlító videót talált már valaki?
-
Danex
addikt
válasz
Gaben1987 #2870 üzenetére
hmm, hát itt nem volt jelentős különbség.
Még megvárom, hogy mi lesz az M20-ból, ha nem tetszenek majd az eredmények akkor jön az Sj5000x majd azzal jobban beleásom magam.
Nekem a YouTube antishake beállítása tetszett mikor régebben használtam egy mobilos felvételhez, bár az többnyire "álló" kép volt (ballagás) és csak a kézmozgás/rezgést kellett kiszűrnie de azt elég jól csinálta.
-
Danex
addikt
Lehet hülye kérdés, de ha jól gondolom akkor ugye csak szoftveres a gyro a gépben, nem lehet jobb eredményt elérni azzal, ha a PC-n veszi ki az ember a mozgásokat?
Gondolok én itt arra, hogy a PC csak hatékonyabban tudná elvégezni ezt mint a kicsi proci a gépben.
-
Danex
addikt
Valaki tud esetleg valami pletykát új akciókameráról ami ebben az árkategóriában várható? nyárra tervezek vásárolni, de ha jön valami új nemsokára akkor azt megvárnám.
-
Danex
addikt
válasz
Megane2000 #2668 üzenetére
Nem lehet, hogy FAT32-re van formázva a kártya? azon azt hiszem 3-4GB a maximális fájlméret
-
Danex
addikt
válasz
Balubike75 #2632 üzenetére
5V az szabvány USB feszültség, áramból meg annyit vesz fel amennyit jónak vél a készülék.
-
Danex
addikt
válasz
Morzsibácsi #2544 üzenetére
A GoPro-s érved csak azért nem jó, mert a teljesítmény és minőség növekedése sosem volt egyenesen arányos az árral.
Illetve ma a supportot és a fejlesztést vásárolod, pl ha havidíjas játékkal játszol (WoW) és van valami problémád akkor félórán belül segítenek, ellenben egy ingyenessel várhatsz napokat.
Közepes terméket mindenki tud gyártani, csak össze kell legózni az alkatrészeket, csak ugye az a nem mindegy, hogy mik a minőségi normák és ,hogy egy olyan frissítés mint ami most jött az SJCAM-hez az már vásárláskor benne van, vagy hónapokkal később talán elkészül.
-
Danex
addikt
Hát szerintem a legfontosabbak a
legnagyobb felbontás, max bitrate,
fullHD, max bitrate, max FPS
meg esetleg még 720p max fps a slowmo miatt, és mindet gyro-val
akku időt mondanám, de azt sok idő tesztelni így ezt...
De persze ezeket csak szeretném, annyit és úgy csinálj ahogy időd és kedved tartja
-
Danex
addikt
Megnéznék egy összehasonlító videót a Git2-ről és az SJ5000x-ről a legfrissebb rendszerrel. Mostanában nézegetem mit kéne venni és a kettő között nehezen döntök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest