- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balubike75 #3954 üzenetére
Miért is? Én a 4-est is ha más nem lenne. Az 5000X simán írt a 128Mb-os NOKIA márkájúra 2K-s videót. Igaz nem sokat.
-
Kis szolgálati közlemény. Igen régi sokat látott 8Gb-os Class6-os memkarit megette a legend. Semmi egyéb felségjelzés nincs rajta.
-
válasz
sityupityu #3948 üzenetére
Nem. Telefon az egyiket és nem most hónapokkal korábban.
-
Na fiúk.. 32gb sandisk. Ma hazaértünk, ott indult, hogy volt egy 2.11gb-os nem megnyitható fájl, no para nem fontos. Na mondom törlés, és csak teker teker teker... Na mondom format, nem végrehajtható, na mondom kamerában format. Ez még viccesebb, 0:00 felvételi idő, kamera off, majd on és láss csodát minden adat meg van. Ez már a 2. olyan kártya, amin bennragadt az adat, se törölni semmit nem lehet,csak olvasni. Rendelhetek másikat.
Telda! Igen! Van egy 128mb-os Nokia kártyám, egyelőre a legend nem ette csak meg, de az 5000X vígan írt rá 2k videót pár másodpercet. Tehát bőven elég az a 15Mb. Én amúgy a Samsung EVO sorozatra esküszök ha akció kamera.
-
válasz
sityupityu #3924 üzenetére
-
Egyre jobban bejön a lengend. Éjjel jó a képe és mintha többet látna mint a korábbi.
-
Ja, hogy be volt kapcsolva alacsony szintre. Viszont nem volt kint a jel, hogy be van kapcsolva.
-
Úgy érzem kikapcsolt gyro mellett is megy a gyro valamennyire. Vagy késik a kép ahhoz képest, hogy mozgatom a kamerát. ?
-
Hát igen hamar kikapcsol a kamera (Legend) ha már 1 csík eltűnik az akkujelből. Ergo nem arányosan mutatja a merülést.
-
Jó ez a legend, a nyers képminőséggel semmi bajom, erős fény felé fordítva is jobban szerepel mint pl egy SJ4000 plus, vagy SJ5000X. Kellemes darab így szórakozva kézben.
A J-hook hiánya nekem olyan minta a motorban nem lenne benzin. Vagy lesz j-hook vagy nem tudom használna. Az a szr tartja el a bukótól annyira, hogy nem mm-ekre van a kamera a bukótól.
1.4.5-re frissítve. -
válasz
sityupityu #3902 üzenetére
Mennyi x beállítások mellett?
-
Sj5000X gyári ívelt talp van a bukón, jó lesz a legend ellendarabja hozzá?
-
Köszi!!
Na legend lesz, reggel veszem át.
-
válasz
sityupityu #3891 üzenetére
Nem hittem, hogy a közeljövőben nekem ilyenem lesz.
néha jó lenne huuuu.
-
Üdv! Nem térek magamhoz már 1 hete. Ilyen 40-50k körül vannak ezek a kamerák. No eu stock kb, ha meg van is alig olcsóbb. Várható változás? Legalább sj5000x, de inkább sj6 kéne, na de ennyiért?
-
válasz
Attila444 #3650 üzenetére
Újpest big tábla.
Fúú köszi!
SJ6 talp olyan mint az 5000X-nek? Azaz az SJ6 j-hook belemegy az SJ5000X talpába? Az íveltbe. Esetleg meg tudod nézni? Egyáltalán jár hozzá ilyen meg olyan adapter? Az a 80 feletti perc nekem nyert. A mini USB meg nah... Amúgy is mindig magát a kártyát veszem ki.
-
Ebben a több mint 1 órás vívódásban eljutottam oda ahol az akkuidőt mondták, hát nekem sem lesz SJ7. A halálom a kis akkuidő amikor amin használni fogom nem arról szól, hogy óránként akkut cserélünk. Kuka!
No micro USB az SJ6 / 7-nél? Ebből 5000X lesz ismét.
Ennyi elég is volt ebből a két szörnyedvémből! Alap dolgokat nem tud, tőlem lehet 89K-s, inkább HD és legyen sok akkuidő és microUSB.
Siralmas dolgok ezek még ha ki is lesznek javítva a hibák. Mi van maradt raktáron mini usb vagy mi a pics? Meg van első körben nem egész 1 óra akkuidő? Ezen finomítással sem lesz 2 óra táján. Pf
Jó lesz az 5000X amúgy a bukósisakon olyan a talp ami ahhoz biztosan jó. -
Március magasságára jön valami új ketyere? gearbesten 48K az SJ6. Addig jó lenne ha még zuhanna az ára. Halli AndrewTdi
-
válasz
sityupityu #3554 üzenetére
Akkuidőt nézzen valaki!! 2 óra kéne mert másik fog nyerni.
-
Üdv! Sj6 és 7-nek mennyi az akkuideje? Előbbit valaki biztosan nézte már. Egyik lesz a szerencsés mire kelleni fog.
Köszi! -
Fiúk mit ér ma egy 5000x gyári cuccokkal +1 akkuval + mellkas hevederrel? Azért kérdezem, mert én még akkor vettem amikor új volt. Tehát amikor megjelent. Tudjátok értelmét vesztette a megléte
és csak tönkre menne.
-
válasz
Kristof_94 #3284 üzenetére
Nézd meg milyen szoftver van rajta, beállítások, legalul a verzió fül vagy valami hasonló. 1.4.5 a legújabb.
Szerk: Persze, igazából rengeteg dolgot tud, amit szerintem nem mindenki használ ki.
-
válasz
Kristof_94 #3277 üzenetére
Lemérhető rá wifin az anyag pl, de android alapra.
-
válasz
Kristof_94 #3267 üzenetére
Az alap csomag is igen tartalmas, adapterek, bicaj tartó, öntapadós dolgok, stb. Ezekre rá lehet keresni. Táska pl nincs. Plusz Akku sincs. Sok vidi van neten arról mi az alap csomag része.
-
válasz
Kristof_94 #3265 üzenetére
Hát passz. 60 percet elmegy ,de sok mindentől függ. Gyro ön/off, felbontás, fps, hőmérséklet...
-
válasz
Kristof_94 #3263 üzenetére
Akku? Csak mert egy akku elég virsli. Én cserélgrtem. Az egyik megy a másik tölt bankról.
-
válasz
Kristof_94 #3261 üzenetére
4400 ért jön a 64-es ettől az eladótól. Durva a difi, de ha kell..
-
válasz
Kristof_94 #3259 üzenetére
Ok, nem bonyolult. 1.4.5 a legújabb.
-
válasz
Kristof_94 #3256 üzenetére
Hát az 1.4.5-ös szoftverhez van memkari Support list: [link]
De én tettem már bele mindent és ment vele. Pl egy 128Mb-os nokia kártyát használok frissíteni, de vettem is fel rá, ment. A class8-as noname kártyát is megette. Az biztos, hogy a samsung evo sorozatot megeszi, a narancssárga színűt, meg a sandisk 32es class 10-est is. Ha van időd akkor innen rendelnék: [link] -
válasz
Kristof_94 #3254 üzenetére
Felbontást függő, de 1080p 60 fps-be nincs 2 óra, mert a 32-esre vesz fel talán három felet. Nem tudom tele van a kari nem megy a gép, kb mondom.
-
válasz
Kristof_94 #3237 üzenetére
Halk off, de ennyit nem ér a kamera. Olyan eu raktáron kinti téma árát éri meg. Akinek kell gar az vegye itt.
-
válasz
Balubike75 #3210 üzenetére
Hát mert azzal érezni igazán ha valaki dönt. Én vele dőlök azért nem adja át a felvétel.
-
5000x-hez egy ideje kint van az 1.4.5. valaki tapasztalat?
-
válasz
Balubike75 #3028 üzenetére
Lehet, de az 5000X sztem 1080/60 alatt a legszebb!
-
válasz
SkyS1gn #2893 üzenetére
Jah bocsi igen az.
Én arra jutottam azon a téren ahol használom nem kell a gyro, ott van a test a lengéscsillapító ami a rezgést kiküszöböli. Ha be van lőve kiveszi a képből egy lényeges részt. Ma feltettem az első kerék mögé, ott meg egy természetes dolog miatt nem rezeg. Ha rossz az út eleve nem megyek, ha meg jó az út nem téma.
1.4.3-ba semmi extrát nem vettem észre.
-
-
válasz
Balubike75 #2854 üzenetére
Ezeket ott kukázzák és nekünk jó verzió? Nem negatívan kérdezem.
Sztem vállalható a minőség.Szerk: Jaa értem!
-
5000X 1.4 - Magas és alacsony kontraszt között mit kéne észrevennem?
-
válasz
zsebagabesz #2735 üzenetére
Nálam ki lehet, de kezdetek óta nem működik a logo watermark.
-
Jó lett az 1.4, kb így képzelem el a kamerát alap helyzetben.
A mai nap tanulsága: Vigyél magaddal memkarit és emelő adaptert meg csak a tanksapkát fogod látni. -
Sztem jó lett az 1.4, a magas meg az alacsony kontraszt.
-
válasz
Megane2000 #2692 üzenetére
Felesleges, az új szoftverekkel olyan változások jönnek, hogy kár megalkotni. Én még nem hiányoltam egy eszköznél sem manualt.
-
válasz
don pardon #2656 üzenetére
Jaaaa bocsi én már nem erre gondoltam, a tegnap éjjeli felvételre... Ami not public.
-
válasz
don pardon #2656 üzenetére
Sztem kódolás meg, hogy éjszaka van és igen (1)50-nél ilyen a kép.
-
Észrevettem egy érdekességet a gyro és a gyro nélküli videók alatt. Előbbiek látványosabbak. Több az élet bennük. Vagy nem tudom, de a gyros felvételek mindig jobba átadják a valóságot. Illetve a gyro vár, vár, hogy mi lesz, ha nagy mozgás történik korrigál viszi a képet. Amikor visszanézek a kocsira.
[link] -
Azt hogyan lehet kivédeni, hogy ha külső tápról töltöm a kamerát és a táp megszakad, ne kapcsoljon ki a kamera csak átálljon akkura? Azaz ne foglalkozzon azzal miről kap tápot csak menjen.
-
-
Na a technika tesztelve lesz. Video lapse, de napokon át kint a napon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest