- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Ha már lezárt a PayPal, akkor nem is tudsz nyitni... egyedül a "Contact US"-on keresztül tudsz kommunikálni velük!
De a kérdésre nem válaszoltál... akkor "képbe vagy"... eszkaláltad az ügyet!? (mert ha nem, akkor meg is van az ok, hogy "close-olodott" megoldás nélkül)... nagyon úgy fest számomra, hogy ez történt... nyitottál egy dispute-ot... de nem eszkaláltad... így a PayPal azt hitte megoldódott az ügy! A PayPal, csak akkor kezd bele avatkozni, ha eszkalálod... nekem sajnos vagy szerencsére már sok ügyem volt mindenféle gondokkal, stb. így már minden alternatívával volt dolgom! Azért is mondom... nekem is volt, hogy lezárták már az ügyemet.... kértem egy újra felülvizsgálatot és az én javamra döntöttek... és soha! ismétlen 5év alatt soha nem lettem lehúzva külföldi rendeléssel - paypal fizetéssel... (csak olyan esetem volt, amikor még a "régi" 45nap-ból kifutottam és nem figyeltem... de ha az ember normálisan lekommunikálja a problémáját, stb. 90%-ban a vevőnek van igaza)... visszapostát is jópárat intéztem már... segédkeztem jópárban is.... mióta van "visszaposta visszafizetés PayPal-on", abból is saját részre 3-at intéztem és legalább 10-20db-ba segédkeztem sikerrel! (tudom én már könnyen pappolok, mert nagyon benne vagyok, de akkoris... állítólag akkor te is benne vagy... mármint te csak a PayPal fizetésben... de a problémás esetekben megoldásában még nem)
szóval újra kérdem - eszkaláltad az ügyet!? (Escalate to Claim)
-
maj-viktor
őstag
Egyébként viccen kívül másik kártyával is kikéne próbálni, lehet a kártya a problem....
(#1055) bepi81
Én is jópár éve benne vagyok a rendelősdibe... (a blog posztot amit írtam én írtam, mind a 4részét - külföldi rendelés ügyileg)
http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszCsak azt akartam írni, hogy:
1. alapból szinte 0értékeléses embertől vettél
2. egy másolat másolatát... (aliexpress teli hamis termékekkel) értsd a GoPro-t másolja az SJCAM... sz SJCAM-okat a megkülönböző SJ4000-50000-60000-7000-8000 fantázianevek... és OK, hogy GoPro-t nem vesz az ember (túlárazott cucc), de pár 10$-al többért kaptál volna SJCAM-ot, mely azért már eléggé kialakult a közössége - minőségi elégedettség, stb. szemben az általad most vett SJ6000 (W8)-al, stb. -
maj-viktor
őstag
http://prohardver.hu/tema/sjcam_sj5000_fullhd_vizallo_action_cam/keres.php?type=-&stext=5000+PLuS
"Elég merész! Amikor legalább 5 ember által megbizonyosodott, hogy nagyon félkész termék a 5000 PLUS
(Gery - én - fórumba itt más is - Techmoan - más külföldi tesztelő)
Én ha kam vásárlás előtt lennék tuti az 5000 WiFi-t venném!"
http://prohardver.hu/tema/sjcam_sj5000_fullhd_vizallo_action_cam/hsz_654-654.html -
maj-viktor
őstag
-
KoVee84
senior tag
akkor jó, a 2.5-öst meg még véletlenül se tedd fel
Megszűnt benne a dual stream, de úgy, hogy mindig aktív, tehát nem lehet kikapcsolni...SJCAM V2.5 Update:
1, Improved: Some problems with TF card. Cancel dual-bit-stream option, now you can only use large-bit-stream when recording;
2, Improved: The problem on iOS APP will show no image if without card installed;
3, Improved: The display problem when you set PAL model;
4, Updated: Update and custom APP interface, cancel Digital Zoom option to suit public version;
5, Optimized: APP interface is optimized, improving the stability of APP operation.
6, Added: Polish is added.There are also some issues:
- the dual stream option is working and now there is no way to turn it off.
- after the update the OSD is not shown. This is correctable only by resetting the camera to factory defaults. -
KoVee84
senior tag
legalább class 4-es kell neki, legalább egy 16 Gb-ost illek bele venni.
Milyen fw-vel kaptad?Menü leírás:
1920x1080 60p => Video resolution
16M (4608x3456) => Picture resolution
Quality: S.Fine => Picture Quality (compression) S.Fine / Fine / Normal
Self Timer: Off => Picture capturing delay after pressing button: 3 / 5 / 10 / 30 /60 sec
Burst Rate: Off => How many picture to take: 3 / 5 / 10 / 20Auto Shoot: Off => continuously take picture with interval: 3 / 5 / 10 / 30 /60 sec
Time Lapse: Off => Do a video time lapse with interval: 1 / 2 / 5 / 10 / 30 /60 sec
Dual Streams: Off => Do a second video file with smaller resolution
Loop Reccord: Off => Loop recording every: 2 / 3 / 5 minutes
Detection: Off => Video motion detection automatically start / stop / restart video recordingDigital Zoom: Off => digital zoom, don't know how to use it (maybe with smartphone app)
Status LED: 3 => 3: all leds / 2: front and top led / 1: top led / off: no led
WIFI LED: On => Enable WIFI front led
OSD: On => On Screen Display
Car DVR: Off => Auto record if powered by USBDelay Off: Off => ??? 5 / 10 / 20 / 30 / 60 sec
TV OUT: Off => Enable TV out
TV Mode: NTSC => TV out mode NTSC / PAL
Rotate: Off => Rotate screen and Video/pictures 180°: On / Off
Mic_Volume: 80% => Mic sensibility: 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100%Date Stamp: Off => Date Stamp: Off / Date / Time / Dt_Tm
Language: English => menu language: English / chinese / other chinese / ??? / Deutsch / Italiano / français / ??? / ??? / portuges / espanol / ??? /
2015/04/06 19:40 => Time Setup
Date_Format: D/M/Y => Date format: Y/M/D / M/D/Y / D/M/Y
Screen_Off: 1 min => delay before screen goes blackAuto Shutdown: 3 min=> when no action delay to shutdown: Off / 3 / 5 / 10 Minutes
Light Freq: 50 HZ => Artificial light compensation frequency: 50 / 60 Hz
Meter: Center => Exposure detection: Center / Multi(average all viewfield) / Spot (measure only very small center)
ISO: Auto => Pictures Iso: Auto / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 (does not match EXIF, seems reversed)
AWB: Auto => Auto White Balance: Auto / Cloudy / Daylight / IncandtEV: 0.0 => Exposure Variation, to alter exposure: +2 to -2 increment of ~0.3
Buzzer: On => Buzzer: On / Off
WIFI: Off => Wifi: On / Off
WIFI SSID => Set Wifi SSID
WIFI Password => Set Wifi PasswordFormat => Format SD Card
Default Setting => reset all settings to default
Version: SJCAM V2.1 => Update firmware if present -
maj-viktor
őstag
A 5000-es modell esetén gyárilag adnak hozzá "kis gagyi" szilikon lencsevédőt...
De ha igazából akarod védeni, akkor érdemes venni pluszba műanyag félét... ~3-4$-s tétel
(néha nekem is szokott lenni pluszba - talán most is van... ~1.200-1.500 Ft-ért)Amúgy a tokra sem árt "lencsevédő", meg magára a kamerára sem...
SJCAM logós van bang-en... vagy egyik fórumtársunk "gyárt".... -
KoVee84
senior tag
Nekem ilyen transcend van benne.
Ha tokban használod minek lencsevédő?
-
maj-viktor
őstag
Nem akarlak "leoltani", meg tudom, hogy itt nincs összefoglaló... de esetleg az eggyel korábbi modell összefoglalóját ha elolvasod, sok kérdésedre kapsz választ...
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/friss.html
Amúgy microSD - SDHC 32GB...
Márka szerintem: Kingston (esetleg Samsung, Sandisk)esetleg még tudom ajánlani a face oldalt... fb.com/SJ4000HUN
Tartozékokból én minimum ezt a 3-at tudom ajánlani...
Hám - fejpánt - monopod
(persze ki - mire használja - mi tud számára hasznos lenni) -
KoVee84
senior tag
1.
2. 1-2 pót akksit, illetve lehet még fejpántot meg mellkaspántot, utóbbi jól jöhet motorozáskor.
3. 32 GB
4. Van a csomagban hajlított műanyag talpazat, aminek az alján kétoldalú ragasztó van, azzal elég masszív sisakon
5. 30 fps esetén olyan 80 perc körül, 60 fps esetén pedig 60 perc környéke
6. 1 féle van -
KoVee84
senior tag
Ha van pénzed a goprora, akkor inkább azt vedd. Ez sem rossz ár-érték arányban, de ha kicsit visszaolvasol, akkor ittott vannak vele bajok. Ha motorozni is akarod majd hasznalni, akkor viszont megint jobb ez, mert látod a kijelzőn, hogy mit vesz fel és nem kell a telefonért kotorászni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest