- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
sziasztok!
na véget ért a kálváriám végre!nem tudom emlékeztek-e még rám, az sjcam.com-tól (ez viszonteladó csak mint később megtudtam, az sjcamhd.com az igazi, innen kellett volna rendelnem) rendelt sj5000+ hibás volt (50.000ft volt kb.). küldtem bizonyítékként videókat (kérték), elismerték h tényleg szar vmi, küldjem vissza és majd eldöntik mi legyen. ok! visszaküldtem saját pénzen (sajnos nem tudtam ekkor még h a paypal visszatérítette volna), mondom ez bukó de lenyelem, 5000ft kb.
na innen jöttek a gondok, a posta nyomkövető oldalán láttam h ott a csomag, nem veszik át. ez 2 hónapig ott is volt a helyi kinai postán (azt hittem visszaküldik a feladónak de vmiért nem tették, ott biztos máshogy megy), baszták átvenni, leveleztem velük rengeteget h látom h ott van vegyék át. vagy válaszoltak vmit vagy nem. aztán írtak h átvették, megnézték tényleg szar. visszaküldenek 150 dollárt (170 volt). mondom ez nekem nem jó, 170 kell, ennyi volt a kamera, a postát is bukom. semmi válasz hetekig. paypal full refundos fenyegetésre érdekes módon fél órán belül írt. de csak 150-et utal mert bla-bla, így már ők se tudják eladni stb. stb. és ez kit érdekel, nem én tehetek róla, amúgy meg sztem simán eladják szarul is. annyi a baj a paypal full refunddal, hogy sajnos tényleg indítottam refundot de mivel elfelejtettem claimre alakítani így zárták is és még egyet nyitni nem tudtam (hiába írtam a paypalnak legalább 10 hosszú levelet, válaszra sem méltattak). szóval csak üres fenyegetés volt de más nem volt a kezemben. de a VIOFO-tól semmi válasz (ez az sjcam.com mögött álló cég, vmi BILL ZHOU-val leveleztem, elvileg ő a főnök, lehet vmi kis egyszemélyes cég) így sem, néha jött egy-egy utaljuk majd türelem meg hasonló időhúzás. gyanítom arra mentek hogy kiessek a 180 napból ameddig indíthatok refundot (ők nem tudták h nem tudok még egyet indítani). ugyanis május 20.-án volt a rendelésem, szóval sok időm nem maradt. eddig levelezgettem velük, vagy 100 levélváltás volt, angolul legalább jót gyakoroltam.
na ekkor utolsó esélyként eszembe jutott, h mi lenne ha írnék a hivatalos eladónak, az sjcamhd.com-on, hogy ha viszonteladójuk akkor nézzenek már rájuk, mert igencsak átvernek és nem csak engem. ugyanis a VIOFO oldalán más is commentelt olyat h kifizette a pénzt és se kamera se pénz. esetleg vonják vissza a viszonteladói jogot vagy ilyesmi.
na ez úgy néz ki hatott, írt a hivatalos eladó, hogy beszélt a VIOFO-val. fél óra múlva landolt 40.000ft a paypalomon. de érdekes, eddig hetekig nem írt, most meg BILL bácsi tudott írni egyből, hogy nézzem meg a paypalom mert ment a pénz.
szóval ennyi, ha kell megvan az egész levelezés tanúság gyanánt, akárkinek elküldöm.
senki ne rendeljen az sjcam.com-ról, csak a hivatalos webshopból. majdnem buktam a lóvét, ha nem jut eszembe ez a dolog most akkor igencsak nem kaptam volna semmit. már le is csalóztam őket, persze erre se írt semmit.
BILL ZHOU az emberke, meneküljetek ha meglátjátok a nevét. a cég a VIOFO.
remélem nem hagytam ki semmit amit írni akartam az esetről…
üdv néktek! -
Djuree
félisten
válasz
maj-viktor #1319 üzenetére
lehet nem eszkaláltam, nem emlékszem már.
-
Djuree
félisten
válasz
maj-viktor #1317 üzenetére
visszaszerzem én de azért kösz.
minden nap fizetek paypalon keresztül szinte, szóval otthon vagyok benne, de még hálistennek nem volt gondom eddig, bár ilyen férgekkel még nem találkoztam az is igaz.
fellebbezek én de ha a paypal se válaszol, meg ha válaszolnak is, küldik a sablon üzeneteket, mert vagy nem akarják felfogni mi a bajom, vagy ennyire leszarják az ügyfeleiket.
nem egyszerű ez. de majd megoldom, ha meg nem sikerül én mindent megtettem, mégse mehetek el kínába seggberúgni a kis rizszabálót aki kibaszott velem.
tudom hogy állja a visszapostát, de kicsusztam az időből sajnos.
te mit tennél a helyemben? az contact us-ra kattintásnál többet nem tehetek mert valami bug van a paypallal és nem enged disputot nyitni mert úgy látja nyitva van már egy, közben meg closed. -
Djuree
félisten
nekem valamiért egyből lezárták, mikor megegyeztünk az eladóval arról hogy visszapostázom a cuccost. ebből azt gondolták hogy akkor minden rendben?
az a baj a paypal nem enged még egy disputot indítani, azt írja van már folyamatban lévő ügyem ezzel a tranzakcióval kapcsolatban, pedig már le van zárva. nem vágom.
-
Djuree
félisten
na úgy látom végleg buktam az 50k-mat.
egyenesen a gyártótól rendeltem a kamerát, rosszat küldtek, rengeteg emailen meg videón át bizonyítottam hogy rossz (ha vki rákeres a hozzászólásaimra itt megtalálja mi volt a baja), megegyeztünk, hogy küldjem vissza a kamerát és meglátjuk mit tehetünk. másfél hónapja megkapták a kamerát, azóta írtam több emailt, semmi válasz, több support ticket, semmi válasz (ja de egy jött, még 3-4 hete, hogy türelem), a paypal vmiért lezárta a refundot, újabbat indítani nem tudok, paypal nem segít hiába írtam nekik direkt mailt.
a rohadék szemét anyját az ilyen cégnek, ez a support?! akkor miért írták hogy küldjem vissza, akkor megmaradt volna a rossz kamerám legalább, főleg hogy a visszapostára kifizettem 5k-t még pluszban.
vigyázzatok velük, ha tehetitek messziről kerüljétek el őket. ilyen cégtől én semmit nem fogok soha többé venni...
50k, azért nekem ez qrva sok pénz. -
Djuree
félisten
válasz
Attila444 #1073 üzenetére
hát előfordul sajnos, csak miért pont velem.
SymbianOS: hát ahogy a support hozzáállt a dologhoz, azt kellene. linkeltek egy ebayes memókarit, hogy vegyem meg azt mert valszeg azzal jó lesz.
lol.
ennyit tudtak mondani, semmi kérdés, semmi tanács. nyilván, ha másik hárommal nem volt jó, ami minden másban tökéletes, egy negyedikkel tuti jó lesz, ha mégsem hát ez van, linkelnek egy ötödiket is, hátha azzal jó lesz majd, vagy nem...a végére meg lesz 15-20 memókarim.
-
Djuree
félisten
megjött a xiaomi yi, azzal tökéletesek a memókarijaim.
ennyi. indult a full refund paypalon...
-
Djuree
félisten
válasz
maj-viktor #1058 üzenetére
a gyártó oldaláról vettem. visszakérem a pénzt paypallal sztem, aztán nagyon gyorsan elfelejtem ezt az sj-t és veszek egy goprot inkább....
Magyi88: milyen memókarid van pontosan amivel működik?
-
Djuree
félisten
válasz
maj-viktor #1056 üzenetére
már 3 kártyával próbáltam...ugyanaz.
lehet én is jobban jártam volna egy sj6000-el... -
Djuree
félisten
azt írta vissza a support hogy próbáljam ki transcenddel, azzal jó szokott lenni. anyátok! nem veszek mégegy kártyát csak mert azzal "jó szokott lenni". mutassák meg hol van benne a manualban, vagy akárhol hogy csak a transcend a jó.
mert sehol nincs ilyen leírva. akkor írják bele és küldjenek egy transcendet vagy akármit amivel működni fog. kurva mérges vagyok és ezt nekik is megírtam. ez nem support....
-
Djuree
félisten
válasz
maj-viktor #1046 üzenetére
hát hibás termékek sajnos minden szériában vannak, én is kifogtam sztem egyet, de még nem adom fel, hátha van vmi trükkje.
-
Djuree
félisten
válasz
maj-viktor #1044 üzenetére
én nem találtam sehol hogy gond lenne velük, pedig vagy 20 fórumot olvasok rendszeresen.
-
Djuree
félisten
válasz
maj-viktor #1042 üzenetére
nemsoká megjön a yi is, ezt meg eladom a picsába, nagyot csalódtam az sjcamben.
-
Djuree
félisten
válasz
maj-viktor #1040 üzenetére
a plusos. írtam a supportnak, hátha mondanak vmi értelmeset.
-
Djuree
félisten
nekem vmi gebasz van ezzel a fossal, samsung 32gb, sehogy nem látja, el sem indul, mindenben volt már formázva.
-
Djuree
félisten
na megjött az sj5000+. van vmi leírás hogy a menüben mire jók az egyes beállítások? mert a leírása elég szegényes.
van egy kis 512-es nokia sd karim, de ha beteszem semmit nem csinál a kamera, be se kapcsol, csak pittyeg ha nyomkodom a gombokat. nem tudom géppel formázni, nincs kártyaolvasóm. a kamerával nem tudom formázni? vagy miért nem ismeri fel?
mod: na szereztem kártyaolvasót. fat-ra vagy ntfs-re formázzam a karit?
-
Djuree
félisten
egy ilyet érdemes venni a kis kütyühöz?:
[link]
ebben van sisakra rögzítési lehetőség? mert azt nem látom. -
Djuree
félisten
válasz
maj-viktor #1007 üzenetére
olvasgattam már, akkor átsiklottam felette.
még vmi lencsevédő kell majd gondolom...
-
Djuree
félisten
pár kérdés gyorsan.
1. az sjcam 5000+ -hoz milyen kiegészítőket adnak?
2. mit érdemes még hozzá venni?
3. memókari mekkora a legnagyobb hozzá amit kezel? adnak hozzá gyárilag?
4. bukósisakra mennyire stabilan rögzül, ill. milyet érdemes venni ha gyárilag nincs hozzá?
5. meddig bírja az akksi? van-e hozzá nagyobb kapacitású, ami nem külső?
6. mellkaspánt is kellene ha nem adnak, ebből milyet érdemes?köszi!
-
Djuree
félisten
venni akarok búvárkodáshoz vmi jó cuccot. ez a kamera mennyire alternatívája a gopro hero3+ -nak? van ez olyan jó, megbízható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Macska topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Légies iPhone halvány színei
- Billentyűzet gondom van
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Update 07.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest