- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Igen.. sisak oldalra.. ha "márkásabb", akkor Drift vagy SONY... (most ugyebár a SONY AS20 akciós volt... és így ~30-40E között ellepték a netet, így ez is részben olcsó beszerzés a tudásához képest)
http://prohardver.hu/tema/sony_akciokamerak/friss.html
(hogyha nem voltál képben az elmúlt 1-2hét történéseivel)Vagy a SONY "klón" SJ3000, ennek is van WiFi-s változata... bár volt kezembe én nem voltam megelégedve (SJ4000-hez képest) az SJ3000 WiFi-vel, ahogy az SJ1000-el sem (ezek rövid teszt idejéig voltak nálam)
-
mm89
őstag
-
PoLizei
aktív tag
Nekem semmi bajom nincs az M10-zel, illetve itt már megírtam az anomáliáit, amiknek a nagy része, lehet, hogy az sj4000-ben is tettenérhető. A FW-t még nem cseréltem, előbb tapasztalatokat akarok olvasni az újról, nehogy utána a régi visszahelyezése/beszerzése okozzon gondot, de ez a félelem ennek a topicnak a követésével alakult ki bennem
-
settenkex
tag
Elvileg ugyanaz a belseje, de ugye újabb termék. Külön kap firmware-t. Ezzel kapcsolatban még nem voltak gondok. Igazából nagyon egyedi a forma (polaroidot nem számolva) a kínai kamerák terén, szóval azt nyugodtan lehet venni. Mellesleg itthon is kapható, meg nálam is van egy, ha gondolod megnézheted valamikor...
-
szedlaci
csendes tag
Én nem akartam csalni, ma írtam BG-nek, hogy nem ezt rendeltem. Persze még nem válaszoltak.
A fura az, hogy náluk külön SKU-val rendelhető "eredeti" és "nem eredeti" is. Lehet hogy vén fejjel is naív vagyok, de ez után nem tudom elképzelni, hogy egy idő után szándékosan hamisat küldenek eredetiként. -
settenkex
tag
És ezzel?
(Mivel ez is egy brandelt SJCAM, csak deisngolt a firmware)
Ehhez ugyanaz a progi, csak talán régebbi picit, (google play szerint is ugyanaz) csak alcor néven fut.
Nekem vitte a tavalyi firmware-rel küldött sj4000 wifit... -
settenkex
tag
Elvileg ezt nem frissítették, mint a fő sjcam appot, ezért ezzel mennie kellene:
WIFI ACTION CAMERA -
maj-viktor
őstag
Úgy beszéltek a visszaküldésről, mintha valami nagy tudomány lenne...
Egyszerű PayPal vita megnyitás... igényeled, hogy ne nem ilyet rendeltél és visszaakarod küldeni... kapsz címet hova kell... ~3-4E Ft-ért visszaküldöd és a PayPal visszaadja a pénzedet a visszapostával együtt!
-
GeryGreyhoun
tag
Az biztos, hogy melós lesz, de szerintem komoly reklám a kamerának, ha túléli az egy évet
Néhány százezren biztosan megnézik majd a videót, ha sikerül.
(Amúgy a Moszkva térről akarok timelapse-t csinálni, lassan két hete nyomom manuálisan telefonnal, ma le is hozta a HVG, és fel is ajánlott valaki hozzá egy erkélyt)
(Ez nem SJ4000, hanem Xiaomi Mi3, annak is reklám lesz a projekt)
-
loosht
senior tag
Te jó ég!
Én is most chateltem velük. Nekem 6-án elküldték és már meg kellett volna kapnom. Természetesen azt mondták, hogy legyek türelemmel, majd érkezik. Közben 5, ismétlem 5db Kínából január 12. és 15. között rendelt csomagom már megérkezett. Messze van ez az Anglia...
-
maj-viktor
őstag
Azért egy 60E-s Sony sportkam 23E-ért nem rossz vétel!
Én mondjuk egy nagyon max. 25-30E-t kiadnék rá!De itt is max a magas fps számú lasított felvétel érdekelne...
Ezzel gondolom egy Sony meg CarlZeiss lencsés termék nem "kamuzik", mint a SJ
120fps/720p
60fps/1080pMondjuk ezen videó alapján tetszetős darab:
https://www.youtube.com/watch?v=qoAvjhm1Ph4Ám ne itt OFF-oljunk, ezért nyitottunk másik kategóriát "olcsó sportkam alternatíva-ként":
http://prohardver.hu/tema/olcso_sportkamerak_gopro_alternativak/friss.htmlÉs az megvan, hogy a Sony SJCAM alternatívája az SJ3000...!? Mármint külső formára!
-
maj-viktor
őstag
Ma is kaptam facebook-on üzit, és szentül állította, hogy eredeti SJ4000-ese van!
Kértem képet a dobozáról / kamera külső kinézetéről és a menüfelépítéséről!
És lám a doboz / kamera külső kinézet stimmelt (mintha eredeti lenne), de a menü kinézete alapján "lebukott", hogy nem eredeti!
Eskü most már összegyűjtöm azokat az emberkéket / képeket, akik facebook-on szentül állították, hogy eredetijük van és nem ez a probléma a fw frissítés alatt. De az esetek 90%-ában kiderül, hogy ja ez nem is eredeti SJ4000! A menü kinézete tök más volt! No comment!
-
mijos
senior tag
Discount Coupons
GDEAL: Ft-2,734
Sub-Total Ft36,067
Uk Standard International Shipping Ft1,389
Total Ft34,722
Order #: 4290425
Shipping Method: Uk Standard International Shipping
Subtotal of Items:
1 x SJcam SJ4000 WiFi Car DVR Camera Sport DV Novatek Waterproof (SKU159015) Ft27,335
Color Silver 2 x 3.7V 900mAh Li-ion Battery for Car Sports Camera DVR DV SJ4000 M10 (SKU123355) Ft5,079 1 x Chest Body Strap with 3-way Adjustment Base for SJ4000 Gopro (SKU143531) Ft3,652Képet is küldhetek az emailről, ha gondolod
Lenne így rögtön pár kérdésem ami azért a kis füzetből nem derül ki de mégis érdekelne. Memkarit milyen formátumra formázzam? Mekkora lemezfoglalási egységgel? Mennyi idő mire az akku feltöltődik és mennyit bír ki kb? Mivel külső töltőt még nem vettem, így muszáj leszek mind a 3 akkut úgy tölteni, hogy egyesével belerakom őket a kamerába. Kár, hogy a töltöttséget is csak ilyen egyszerűen mutatja.
-
vacs
veterán
Közben rájöttem, hogy lehet veszek fehér színű talpat, és így az N86 felirat alatti fehér részen nem lesz annyira feltűnő a sisakomon.
Pár saját videómat én is linkelek (ezek még NEM SJ4000-et készültek):
Egy kis laza 0-200 km/h, a kamera az első sárvédőn volt.
Suzuki Naked Bandit On Board, sisakon volt a kamera, vákuumos talppal.
Illetve a saját csatornám.(#7335) zoli03:
Sony Vegas-t használok, de csak az alap dolgok mennek (vágás, 1-2 effekt, feliratozás, zene), komolyabban nem értek hozzá.(#7370) campaigner1:
Jó kis gép a 900-as Hornet.
180 fölött már nagyon fúj a szél az enyémen!
Füldugó nélkül el sem indulok, és nem megyek egy órán keresztül 200-al, így gyorsan elfogyna a benzin! -
szgyurikk
csendes tag
Több mint valószínű, hogy valami jóféle másolat lesz. Vagy szimplán elcsesztem valamit. Írtam bangnak is, közben figyelek egy külföldi fórumot is hátha lesz valami megoldás. Ezt vettem: http://www.banggood.com/SJ4000-Waterproof-HD-1_5-Inch-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-1080P-p-917037.html
Persze ha netán van valakinek valami megoldása vagy ötlete ne tartsa magában. Köszönöm!
-
maj-viktor
őstag
CSAK A FILA TÁSKA! xDDD
HírCsárda Raps - Fila Rap Jam
https://www.youtube.com/watch?v=IBJzOsv-AO0"ha az összes csajt akarod
FEKETE FILA TÁSKA" -
Pompi
nagyúr
Van belőle nagyobb változat is. Én is az előbb linkelt közepeset használom, csak feketében.
-
yoloo
csendes tag
Köszönöm mm89
De az Ő lapján én nem tudok eligazodni. Ráadásul horror ár és amit keresek meg sem találtam nála. Lehet érdemes lenne személyesen mert csak 60km-re van tőlem. De ahol háromszoros árak vannak ott talán érdemes kivárni a nemzetközi shippinget
Főleg ilyen kis tételnél.
-
mijos
senior tag
Ebbe mi baromsag? Megkerdezni mennyi ido mire megerkezik? Evidens lenne tudnom mennyi ido angliabol egy csomag megerkezesi ideje? Ez igen baratom. Tudom hogy nem chat ( igen en se ket napja forumozok ) mert ott legalabb ki lehet szurni/le lehet tiltani a seggfejeket, forumon meg nem!
koszonom a valaszt, remelem nem okozott nehezseget.
-
maj-viktor
őstag
Pontosan! Az eredeti 5000-t még senkinek se ajánlanám...
(persze idővel - 1-2hó és én is beszerzek egy 5000+-t tesztelésre)Aki 4000-essel van és "fejlődni" akar, annak 4000 WiFi... de ha nem tudsz mit kezdeni a WiFi-vel akkor felesleges, a 4000 is tökéletes!
EU-n kívüli árak még mindig nettó árak, melyekre +ÁFA és vámkezelési költség megy... mely konkrétabban: +27% és 1.500 Ft
-
mijos
senior tag
Az altalad linkelt banggood-ost keszulok megrendelni. Kerdesem az lenne azokhoz akik mar rendeltek, hogy ebben az esetben a garancia hogy mukodik? Erdemes mar ezzel egyutt tartozekot rendelni, egyaltalan lehet-e egyben rendelni? Gondolok itt arra, hogy tobb ilyen webshopon egy felhasznalotol egyszerre csak egy csomagot lehet a posta miatt.
-
istika
tag
Szoval ha ok-t nyomok akkor indul a felvetel, ha ujra ok akkor leall,majd egy uj ok-ra megint indul ugyanaz a fajl amig el nem eri a 4 gigat?egyebkwnt van itt olyan akinek mar van sj5000+ kameraja?gondolkodom h eladom a mostanim minden tartozekkal es berendelek egy ujat, csak nem tudom h megeri e...viszont nagyon jo lenne a wifi.nemis ertem h ez a fejlwsztoknek a 4000nel h h nem jutott eszebe?firmwart ha frissitem akkor jobb lesz a minoseg vagy beall barmilyen valtozas?N201405270ZV01 az fw a kameramban..van ettol ujabb?
-
-
dwelablack
tag
Köszönöm, ez elég konstruktív válasz volt
Wifi nélkülieket vennénk egyébként.
Akkor ez lesz szerintem, 33 dodót megérhet az, hogy ne bukjunk 500-at.Ezt akkor gondolom a szállítási adatoknál tudom bepipálni. SD kártyák azok lesznek, amik éppen vannak bangodd-on:
32Gb TF cl10
Mondjuk ez még véleményes, hogy szükséges-e nekünk a 32-es kártya. (egész nap motorozunk, kb tisztán 4 óra felvétel lenne) -
-
maj-viktor
őstag
Fain felvétel - ment is face-re sj4000 oldalra!
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1515937621988755Ám ja, ha a "bürökráciai rész" letudva, örömmel veszünk bevetéses videókat (akár az említett személyiségijog - arc kitakarással, melyet Gery utómunkával elvégez, így nyilvánosan publikálható lenne már)
-
GeryGreyhoun
tag
Igen, Daveoff is említette a múltkor, hogy nem rajtatok múlik. Más területeken nekem is közeli élményeim vannak a magyar bürokrácia korlátaival sajnos
Gondolom a lánglovagoknál sem tűzoltósisakon van a kamera hanem külön fotós/videós emberke van a tűzoltók mellett/mögött például az ilyen videóknál, kár, hogy ezek elég gyenge minőségűek. Amúgy neked is felajánlom, ha egy videó közzététele csak azon múlik, hogy az arcokat ki kell takarni (mint a linkelt anyagban), annak technikai kivitelezési részét nagyon szívesen vállalom, videószerkesztésben viszonylag otthon vagyok
-
maj-viktor
őstag
Nem konkrétan neked írtam, inkább az újonnal érkezőknek, akik úgysem olvasnak vissza...
Már elkélne az az összefoglaló frissítés is.. ha lesz időm megpróbálok konzultálni modival, meg átnézni - összefogalmazni az újdonságokat... pláne hogymár 3féle SJ4000 van és jön 3féle SJ5000 is - bár az már másik topik... nagyon helyesen!Aktivitásomhoz meg:
Tudom... ne is mondd! Vidékre kellett "költöznöm" kisebb időre (aztán telefonomat elhagytam, aztán bekrepált, most van egy butafonom ideiglenesen, nuku mobilnet pl., továbbá most amúgyis alig tudok netközelbe lenni) és így most szanaszét vagyok... Sztem az egész decemberem ilyen lesz... De jövőre visszatérek! -
GeryGreyhoun
tag
Nekem egy 40 kilós félőrült labradorom van, kb mint ezen a videón, fejpánttal sikerült rögzíteni a hátán a kamerát, viszont ahogy fut, nagyon rázkódik jobbra-balra az egész kutya teste, így nem túl élvezhető a dolog
(Gondoltam már rá, hogy a gimbalt valahogy rábarkácsolom)
-
sunnysys
tag
Igen, ezt értem. Pont a posta miatt aggódom. Ezzel kapcsolatban kérdezem azokat, akik így rendeltek, volt-e gond a postával.
(És akkor ez az Apply Refund mit jelent. Ezzel törölhetem a rendelésemet, és visszakapom a pénzt? Mert akkor lehet, hogy inkább rendelek a topikban említett ebay-es források valamelyikétől.)
Köszi! -
Minstrel
senior tag
Na remélem pár nap múlva meglátom már, hogy milyen lesz
23,950 Ft-ot fizettem, Kínából még +1500 vagy 2000Ft lett volna a vám intézés vagy mi a szösz, ja és még a 4 hét várakozás. Amúgy azt hittem majd szépen beadagolom az összes kuponkódomat vásárlásnál, de sajnos csak egyet fogadnak el a kis ravaszok
-
DreaD88
tag
-
DreaD88
tag
Bocsi, megnéztem chromeban is és ott jó, 360, 720, 1080p...
Már a firefoxban sem bízhat az ember -.-, a posta oldalán pl a nyomonkövetés oldalon firefoxban a mai naptól nem jelent meg a szövegdoboz ahova a regszámot kell írni, míg chromeban jó volt.Kicsit off, ELVESZETT csomag...
Kérdés! Nem tudom, hogy hol lenne rá megfelelő topic, de az van, hogy regszámmal (TN - Tracking Numberrel) várok egy csomagot, aminek "Célországba megérkezett" a státusza október 20-a óta.
Már hívtam telefonon a posta ügyfélszolgálatát és Vácon voltam is a postán, h megnézzék, de nem találják a csomagot. Az ügyfélszolgálatos nő azt mondta telefonban h ő azt látja, hogy a csomag 21-én kikerült a vámeljárás alól és utána semmi.
Reménykedhetek még, hogy jön csak lassan, vagy mondjak le róla?
+ ilyen esetben mivel, hogy már a magyar posta megkapta a csomagot, sőt a vámról el is indult, de ha elveszett, regszáma is volt, abban az esetben kaphatok kártérítést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest