- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
hevizms #7058 üzenetére
Frissíteni kéne az összefoglalót.. lesz időm összefogalmazok valamit, azóta elég sok új dolog van, mióta elkészült... megjelent a wifis / magyar forgalmazók, stb.
(#7060) Pompi
Mondjuk ez tényleg fárasztó, amit "kinyomoztunk" 3 megbízható KÜLFÖLDI és 3 megbízható belföldi forrást ugyebár, ahonnan garantáltan eredeti SJ4000-et kaptunk - kapunk - kaptok!ugyebár a
fox - bang - geek 3-as
és az
electropoint- greyVshop - p1cam, mint magyar forrásDe mindig jön egy emberke aki megmondja a tuti és megtalálta a legjobb 0értékeléses eBay-es / ali-s eladót, akitől nettó 50$-ért megkapod a WiFi-s változatot, stb.
(#7065) hevizms
Te legalább olvasol és "értelmeset" kérdezel, a sok tizenéves hülyegyerekkel ellentétben aki csak beröfög valamit és kérdezi, hogy "ez erdeti"?, amikor már a képből látszik, hogy nem!(#7069) GeryGreyhoun
Ám ja néztem annó, bang-en valami 4-5$ volt, az 1.200-1.300 Ft
digitalweb-en volt akciósan olcsó, valami 800 Ft, de már nincs...
mondjuk én 800 Ft-nál többet nem is adnék érte ha előlap csere kéne (sajna külföldön is drága ez a szar kis műanyag darab)(#7070) GeryGreyhoun
Én meg pont fordítva tudom
(bár nem mintha sokat érne ugyebár)(#7073) mijos
Az hagyján ha egy vérpistike mondaná, de egy bolt nevébe a bolt képviselője.. még nagyobb vicc kategória!(#7074) Ráti
M-es méretűt (közepes) -
Pompi
nagyúr
válasz
hevizms #7058 üzenetére
"Amúgy nem kellene mindjárt támadólag fellépni neked is."
Nem mindjárt lép fel támadólad, ez egy hosszú folyamat eredménye. Gyakorlatilag naponta jönnek fel ugyanazok a témák. Én pl. pár napnál tovább nem tudom követni folyamatosan a topikot mert besokalok attól, hogy ugyanazokat a kérdéseket és válaszokat olvasom. (hol lehet kapni, mennyi idő alatt jön meg, ez vagy ez eredeti, lesz vám, vettem valahol és nem eredeti mit csináljak, jó lesz rá a sjcam fw stb. stb).
-
maj-viktor
őstag
válasz
hevizms #7051 üzenetére
Sajnos sokkal rosszabb a felbontása az SD28-nak... én tapasztaltam is!
Egy ilyen egymás mellett 2 videós összehasonlításon még nem is feltétlenül látszik... sőt ott még jobbnak is néz ki a SD28... de ha már teljes videón / FullHD-n nézzük... tiszta szemcsés, színhelytelen volt...
De akkor tudod mit én se mondom, hogy csak eredeti SJ4000-et vegyen mindenki... csakha segítség kell, akkor ne itt kérjenek segítséget, mert nem tudunk segíteni...(megpróbálom megkeresni a videót, amin volt pl. ilyen tapasztalat)
-
maj-viktor
őstag
válasz
hevizms #6454 üzenetére
Nekem b*sztak válaszolni... talán túl sokat kérdeztem és látták, hogy velem nem tudnak kib*szni!
Sajnos mindennap kapom a "sértettek" üzenetét facebook-on, akik a mobilx-től vették a kamerájuk - azt, hogy sz*r, nem jó a fw, stb.-stb. - mára is jutott egy...
Mostmár nem is igazán tudom sajnálni ezeket az embereket, amikor minden lehető fórumon "figyelmeztetjük" a vásárlókat, hogy nem éri meg a pár ezer forint spórolás a bizonytalan forrásból származó kameráért cserébe!
Egy jópáran "kijártuk az utat" és így tudunk ajánlani megbízható forrásokat, mind külföld - mind belföld esetén!
Így újból leírom!
AKI EREDETI SJ4000-et akar vásárolni, az még véletlenül sem a mobilx-től vagy szuperstore.com-tól vegye, mivel nem eredeti SJ4000-ez, hanem az ACMELL gyártmányú SD28-at árulják! Ráadásul a szuperstore még ~15-20 napos szállítási határidővel! (ergó külföldről jön)Az ajánlott helyek továbbra is megtalálhatóak ebben a kommentemben:
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_6258-6258.htmlDe újra leírom:
Az ajánlott helyek továbbra is:
külföld: foxoffer - bang - geek
belföld: electropoint - geryVshop - p1camHa ennyi ajánlás közül nem tudsz választani és szívatod magad a bizonyítottan kamu kamerát áruló mobilx és szuperstore -os "ajánlatokkal", megérdemled!
Electropoint-nak még él a -10%-os kuponjuk is...
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1515257625390088
Illetve Gery-nél "nyereményjáték" van ösztönzésképpen!Illetve aki karácsonyra akarja venni, az már elbúcsúzhat a külföldi forrás beszerzésből, mivel ennyi idő alatt már nem érkezik meg a fa alá...
sd28-as fw-t meg a mobilx-től kell kérni e-mailbe, mi max. eredeti sj4000-es fw-ekel tudunk szolgálni...
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
hevizms #6454 üzenetére
Én próbáltam többször hívni bekapcsolt hangrögzítő appal a 0690-es számot, de nem veszik fel
Amúgy leteszteltem az autós tapadókorongot, 50 km-t mentem pályán 130-cal, oldalablakon volt a kamera nem épp áramvonalas módon, de nem tépte le a menetszél
Majd teszek fel este timelapse videót.
-
dbala
tag
válasz
hevizms #6390 üzenetére
De ezt miért nekem? Én is pont ezt mondtam, én onnan is rendeltem.
És megint én is ezt mondtam, hogy mindenki onnan rendel ahonnan szeretne. Mindenki maga döntse el, hogy olcsóbban, drágábban, gyorsabban, lassabban, postával, személyesen vagy, hogy szeretne éppen vásárolni. -
maj-viktor
őstag
válasz
hevizms #6257 üzenetére
Csak annyit fűznék hozzá, hogy a szuperstore-os képen ott virít az ACMELL logó, ami a kamu SD28 kamera ismérve már tanulva a mobilx-es esetekből! Egyszóval én biztosra mondom, hogy a superstore a kamu-t árulja...
Meg pláne ez a leírásukba:
"A rendelés leadása után a házhoz szállítás 15-20 napon belül történik."
Egyszóval ez is csak egy dropshipper... kíváncsi lennék, ha a vámon megfogják, azt hogy "kezelik le"...http://szuperstore.com/img/product/ProductID176/main.png
http://szuperstore.com/img/product/ProductID176/main.pngÍgy az ajánlott helyek továbbra is:
külföld: foxoffer - bang - geek
belföld: electropoint - p1cam - geryVshopHa ennyi ajánlás közül nem tudsz választani és szívatod magad a bizonyítottan kamu kamerát áruló mobilx és szuperstore -os "ajánlatokkal", megérdemled!
Electropoint-nak még él a -10%-os kuponjuk is...
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1505212123061305Illetve aki karácsonyra akarja venni, az már elbúcsúzhat a külföldi forrás beszerzésből, mivel ennyi idő alatt már nem érkezik meg a fa alá...
-
AMDFan
addikt
válasz
hevizms #6225 üzenetére
Találtam egy összehasonlító videót youtubeon, ez alapján milyen következtetést vonnál le?
-
repvez
addikt
válasz
hevizms #5953 üzenetére
Rákeresve , már látom hogy lehet rendelni SJ5000-et , ez már a továbbfejlesztett verzió, vagycsak valaki ezt a nevet adta az eszközének a SCAM-tól függetlenül, hogy több vevöt csábitsanak a saját termékükhöz.
MErt ahogy nézem még olcsóbb is mint a 4000-es a dx.com-ról rendelve -
GeryGreyhoun
tag
válasz
hevizms #5947 üzenetére
Például ha sisakra vagy drónra szereled a kamerát, ahol nem látod a képernyőt, kifejezetten hasznos, hogy egyenesre tudod állítani
(Én amikor először teszteltem fejpánttal a wifi nélkülit, akkor otthon derült ki, hogy végig ferdén állt a kamera a fejemen)
Ezen kívül a telefonra át is tudod másolni a képeket/videókat, így ugyanazt tudod velük csinálni, mint ha a telefonnal készültek volna: mehet egyből faceboookra, instagramra, youtube-ra. Plusz még a kamera beállításait (fehéregyensúly, stb) is tudod az appból kezelni, sokkal kényelmesebb, mint a kis kijelzőn.
Szerintem megéri azt a 2-3 ezer forintos többletet. Én pár dolgot hiányolok: hogy kamerával való WiFi kapcsolat alatt is menjen a mobilnet a telón (ez valószínűleg az android rendszer sara: ha van wifi, lelövi a 3G-t akkor is, ha a wifin nem jön net) hogy a dátumot és időt szinkronizálja a telóról (akksicsere után mindig alaphelyzetbe kerül) és hogy a telefonon levő uStream app tudjon vele élőben streamelni (ami viszont az említett mobilnet-probléma miatt valószínűleg nem fog összejönni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Revolut
- Formula-1
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Futás, futópályák
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest