- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
_Gyedavid_ #10150 üzenetére
_MÉG_ nem
remélem, lassan megjön -
kelzsoca
félisten
válasz
_Gyedavid_ #10053 üzenetére
Mondjuk nem mindegy hogy a sima M10-es vagy a WiFi verziós, mert árban van különbség.
-
szasza0802
tag
válasz
_Gyedavid_ #8959 üzenetére
Processorból Intel javallot a videó szerkesztéshez. Legaláb I5 ha gyorsan és jót akarsz szerkeszteni, aztán nem árt ha besegít egy nvídia (több a komptabilis kártya az Intelhez) grafikus kártyaya, szerintem ha van legalább 8GB RAM (valami jobb féle ha lehet passzív hűtővel) az sem árt. CSak elnagyolva írtam, de nagyjából ezek a legfontosabbak. Az árak a csillagos égig mehetnek, de szerintem mindenből egy erős közép kategória ami még kifizthető az megfelelő. Jaaaaa meg valami frankó (pl thermaltake) proci hűtő, mert ugye a rendereleés meg a szerkesztés azért izzasztja a magokat rendesen.
-
don pardon
aktív tag
válasz
_Gyedavid_ #8894 üzenetére
Stabilizálás.
Az összefűzést nem tudom, hogy meg lehet-e oldani mov fájloknál. Avinál mintha lett volna program ami összefűz/szétvág 1-2 videót. Avi splitter néven futott. -
loosht
senior tag
válasz
_Gyedavid_ #8894 üzenetére
Kiválasztod a videósávot -> tools -> video -> media fx -> sony stabilize
Kiválasztod a preset-et és utána apply. A renderelés nélküli összefűzést legjobb tudomásom szerint nem tudja a Vegas. -
Pompi
nagyúr
válasz
_Gyedavid_ #8852 üzenetére
Vedd ki az akkumulátort felvétel közben és ki fog derülni.
-
mihulino
tag
válasz
_Gyedavid_ #8842 üzenetére
Sonyvegas, aránylag egyszerű, és elég sok mindent meg lehet vele csinálni! sima vágástól-a blueboxig (és sok a youtube tutoriál hozzá
-
kacsa009
csendes tag
válasz
_Gyedavid_ #8825 üzenetére
Itt egy videó ez hatásos lehet, bár szerintem a durva csiszoló papír jobb módszer.
-
_seth_
veterán
válasz
_Gyedavid_ #6602 üzenetére
Semmi gond, megoldható SD-t is "berakni":
-
mm89
őstag
válasz
_Gyedavid_ #6599 üzenetére
Nem kell adapter, jó bele az.
-
madmike
őstag
válasz
_Gyedavid_ #6599 üzenetére
Mit értesz standard adapteren? A micro sd kártyát adapter nélkül kell betenni...
-
Mustadjoci
tag
válasz
_Gyedavid_ #6405 üzenetére
szerintem mindenképp megéri!
nekem otthon folyt a víz a beépített zuhanytálca alól picit. van egy 10*10 es csempe hiány ahol be lehetne nézni de bekéne dugni a fejed és elfordítani jobbra. na, én beraktam egy led lámpát majd elindítottam a tableten a progit, és a kamerát betettem. a tabon wifin keresztül láttam a dolgokat mi van bent, és így tudtam állítani rendesen a kamerát hogy azt mutassa a mit szeretnék. ha wifi nélkül raktam volna be akkor nem tudtam volna felvenni rendesen azt amit akarok. tehát ilyen kis praktikákra is jó a wifis.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Én speciel azért vettem wifiset, hogy ha olyan helyre teszem fel a kamerát rögzíteni, ahol fizikai képtelenség rálátni a hátsó LCD-re, akkor is be tudjam lőni, hogy mit vesz fel.
-
daveoff
veterán
válasz
1000ft a posta előreutalás, vagy paypal fizetés után. Én még nem tudom, hogy megérte-e a WiFi-s, még csak most ismerkedek a kamerával. Max 32Gb-ot kezel.
-
Minstrel
senior tag
válasz
_Gyedavid_ #6305 üzenetére
Van elég pénz a kártyán?
-
Beppe91
aktív tag
válasz
_Gyedavid_ #6264 üzenetére
Edigital
Kicsit OFF: Valamiért az összevágott videó a közepétől elkezd akadozni és kockásodni. Találkozott már valaki ezzel? Nem hiszem, hogy kamera hiba, de hátha tudjátok a megoldást. Videószerkesztőbe jó minden, de ahogy kimentem előjön ez a jelenség, többféle kimenettel is próbáltam.
-
hevizms
addikt
válasz
_Gyedavid_ #6267 üzenetére
Az ebay egy piactér,olyan mint nálunk a vatera.Mégis mit vársz itt bárkitől?Mit mondjon?Ugyanazt látja mint te.Van x értékelése az eladónak,aminek a nagy része pozitiv.Van néhány negativja is.Te döntesz ennek ismeretében hogy megbizható-e.Ránézésre igen.Megbizható az értékelései alapján.
-
Real_Necro
veterán
válasz
_Gyedavid_ #6267 üzenetére
Szerintem tuti, de lehet tévedek és mégsem.
Szerk.: A kockázat a tiéd.
-
tsrt
csendes tag
válasz
_Gyedavid_ #6264 üzenetére
Szia!
Én végül innen rendeltem:
[link] -
válasz
_Gyedavid_ #6262 üzenetére
Ha kicsit olvasgatsz akkor nincs áfa. Vám amúgy sem lenne. De mint sokan te is vedd meg mo-n. Megéri..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest