- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Erre próbálok rájönni egyébként, csak még nem volt időm, sem lehetőségem olyan igényességű videót készíteni amivel jobban szemrevételezhető a dolog (majd ha megyek boardozni, akkor
). Nemrég felvettem az utcát, de mozog össze-vissza az egész, nem egy jó felvétel. Épp ezért fogok készíteni egy ilyet is. A gimbal alkatrészt már megrendeltem, szóval várok, majd lesz is róla valami teszt.
Nekem ez a render adobe media encoderrel készült. H264 container | 1080p 29,97 FPS | VBR 2 pass | mp4 | maximum render quality | Render at maximum depth
-
campaigner1
újonc
Nem balesetveszélyes (motoron nem ez a legnagyobb kockázati tényező, még csak közepes sem
)
gondolom a 900-as hornetem még nálad is a naked kategória (mondjuk nekem van egy fejidom a műszerek előtt/felett, de 170-180-nál még majdnem egyenesen ülök a motoron)
rázkódás majd kiderül, még nem tudok róla nyilatkozni, de a tartóhoz gumi alátéteket kaptam
a bukód bal (jobb) oldalán szerelt kamerával halláskárosodott és nyaktimorodott leszel egy óra 200 körüli hajtás után -
mm89
őstag
Én is a bal oldalra ragasztottam, de nem vákuumossal, szerintem a ragacs biztosabb. Raktam a tankra is, szépen látszik minden amit szeretnék.
[csatornám] -
yoloo
csendes tag
A kikötést én díjazom és valószínű a fullosabb csomagnak nem véletlenül tartalma a 2 végén hurkolt bovden
De személy szerint ezt ajánlom mert az a tipikus fekete elég minősíthetetlen anyagú. Már többet láttam szél vagy rázkódás miatt eltörni.De lehet, hogy épp van egy strapabíró darabod
[link]
-
yoloo
csendes tag
Biztos vannak különböző felszereltségű készletek. Nekem volt a dobozban minden hozzá. Azzal a vákuumos dologgal meg se próbáld a sisakra rögzíteni mert átkozni fogod a napot. Szélvédőn belül kocsiba tökéletes, ugyan ilyenem van de másra nem való. Vannak kifejezetten sisakhoz alkalmazható tartozékok hozzá ami biztonságos, bár én a manuális bovdenes biztonsági bigyót sem hagynám ki sosem
A kamerához van egy olyan tartó amibe belepattintod és alul ill. felül is van egy beültetett menetes réz. Tehát alulról illetve függesztve is szerelhető vele. Ha esetleg bármelyik idegen lenne teszek róla képet.
-
Real_Necro
veterán
1. Van benne stabi, ami szerintem nem sokat ér, inkább ne motorra szereld, hanem rendelj hozzá mellkasra rögzítős hevedert.
2. A kamera képet meg lehet forgatni 180 fokba.
3. Ugyanilyen tartóm van, szerintem tökéletesen egyenesbe állítani úgy, hogy sisak oldalára van rögzítve, kérdéses. Miért nem jó a ragasztós megoldás?
4. Lehet tok nélkül használni, a csomagban ahhoz is van tartó.
5. Ezt majd mások linkelnek. -
Mondom, ugyan azt a szalagot tesszük fel minden nap.
1. Jó lesz az 26-7K-nak kuponnal.
2. Ott vannak a kommentek meg egy kiba--ott videó tőlem is.
3. nincs semmi.
4. Amit a videókon és a hirdetésben van.Csináltam sablon HSZ-t bízzátok ide ha legközelebb újra fel akarjuk tenni ezt a szalagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest