- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
campaigner1 #7469 üzenetére
Én meg pont fellélegeztem, hogy végre valaki, aki legalább ért is kicsit a videoszerkesztéshez...
(nem csak ez a felveszem - "felbaszom" tecsőre felhasználó)Ám bármelyik videószerkesztő megcsinálja neked... berakod egymás után a képeket és valami alacsony hosszt állítasz be a képekre, pl 0,1 sec, annak megfelelően milyen "gyors" timelapse-t akarsz...
Virtual Dub
Windows Movie Maker
Ulead VideoStudio (Corel VideoStudio)
Sony Vegas
etc.Én Corel-t használok, nem a legprofibb (az a Vegas), de alapfunkcióknál kicsit többet lehet kihozni!
És szerintem eléggé felhasználóbarát a felülete.. mondjuk a legkezdőbbnek talán a Windows beépített-ét tudom ajánlani...VirtualDub a legegyszerűbb, az leginkább csak vágásra jó, de plugin-okkal - filterekkel sok jó dolog kihozható vele... meg persze tömörítések (video-xvid-h264-hang-lame-mp3,stb.)
(#7470) HUNPSP
1. Nekem van mind2 verzió - csináltam - csinálok közös tesztfelvételeket!
Nem igazán tapasztaltam egetverő különbséget... auto - alap beállításon néhol a sima, néhol a wifi-s volt "jobb" a környezeti körülmények függvényébe... napfény, stb. szóval a wifis-et akkor vegyél, ha szükséged van a wifire, meg mondhatni, hogy újabb modell, ~fél évvel újabb, így "értékesebb"... pl. későbbi eladás szempontjából nem "régebbi modell", így többet érhet majd idővel (mármint így a "használt piacon" - használt piaci árak)
2. Nem! Gyárilag csak pár szövetpántot kapsz...
A gumis "fejpánt" opcionálisan vehető meg! külföldről - belföldről: ~2-3E Ft -
fuze
őstag
válasz
campaigner1 #7467 üzenetére
Virtualdub-al szépen össze lehet fűzni kép szekvenciát, bár after effects-ben a warp stabilizer plugin miatt jobban lehet. Így vajsima rázkódásmentes timelapse felvételek is készíthetőek.
-
vacs
veterán
válasz
campaigner1 #7317 üzenetére
Én is gondolkodtam már tanksapka tartón, de nem veszek, mert:
- baleset veszélyes
- nem tudok a tankra bukni nagy sebességnél (nekem naked motorom van, minimális szélvédelemmel)
- csak akkor lát át a kamera a fejidom fölött, ha kellően magas a tartó
- kérdéses a stabilitás, szerintem nagyon rázkódnaHa kijön a motoros idő, akkor próbálgatom majd, hogy hol lenne a megfelelő,de valószínűleg a bukóm bal oldalára fogom felszerelni, vákuumos talppal.
-
mm89
őstag
válasz
campaigner1 #7313 üzenetére
Én is gondolkoztam ilyenen, de mivel szoktam tanktáskát is használni, annak meg útban lenne, ezért inkább ragasztottam egy ragacsot a tankra
Videókat majd osszad ide -
_seth_
veterán
válasz
campaigner1 #7313 üzenetére
Nem veszélyes bukáskor egy ilyen rögzített fém tartó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest