- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
burasu4 #14566 üzenetére
Érdemes, mert a színeken pl nagyon sokat javítottak.
A legújabbat érdemes rárakni a hivatalos oldalról. Gondolom akkor a régebbi, 1,5"-os kijelzősöd van? Ha igen, akkor ez kell neked.szerk: Igen így kell telepíteni. Mindent csinálj úgy, ahogy az összefoglalóban is le van írva és nem lesz gond.
-
settenkex
tag
válasz
burasu4 #6302 üzenetére
Itt egy összehasonlítás a wifis változattal:
sj4000 vs new gopro heroAzt azért hozzá kell tenni, hogy az sj4000-ben nem 12MP érzékelő van, hanem kisebb, csak photo módban fel van interpolálva a kép. Ettől függetlenül full hd-hoz elég az érzékelő és a minősége is rendben van. Amúgy nagyon sok olcsó kamerában csinálják ezt.
-
dbala
tag
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
burasu4 #5031 üzenetére
Nos, mivel nekem nincs egyik sem így nem tudom. :-) Én wifiset vennék a helyemben, mert én jó dolognak tartom, ha nem az icipici kijelzőn kell nézni, hanem lehet nagyobbon is, és lényegében be tudod állítani vígan a kamerádat. Mivel WP-re még nem írta meg az SJ alkalmazást, így nem biztos hogy célszerű neked a wifis. Szerintem nem sokban, sőt, wifin kívül semmiben nem különbözik a két kamera. Nekem a GoPro Hero 3(+) volt a kiindulási alap. Magyar cégtől, az elektropoint pont hut ajánlják, mert egyrészt könnyebb a garancia érvényesítése mint a távol-kelettel szemben, valamint bemehetsz megfogdoshatod aztán eldöntöd hogy veszed-e vagy sem, valamint van sok kiegészítő náluk, de azt itt a fórumon is tudsz csencselni ha figyelmes vagy.
Én még várnék maj-viktor tesztjére, ha jól számolom akkor durván 2,5 fél múlva kapja kézhez a saját wifis kameráját aztán ír jóóó sok tesztet
Azt tudni kell, hogy a wifi távolság durván 10 méter körül van. Jó mókának tartom a wifiset, de még lehet várnék vele egy kicsit, amíg több embernek lesz, több visszajelzés -> konklúzió levonása. De a másikat (a nem wifiset) sem kell elvetni. Én wifiset vennék, de még várok mint írtam is, a visszajelzésekre.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest