- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Galaxy a7 2018 rom kerlnelek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
Hogy mennyit tudtok írni
.AthlonXP: Nekem Full Damage-on van és még se volt eddig gumielfüstölés és motorleégés
.zuchy: Engem még nem fizettek le
.Mondom én hogy sumákság megy mindenhol...A konzol verzió is ugyan ilyen trágya.A műszerfalas "realitásról" csak annyit, nézd meg a Nissan 240SX vagy a Toyota Corolla (hirtelen nem tudom melyik) drift autó műszerfalait.Az óra 12:43-at mutat nappal és este, a műszerfal kijelzői olyan pixelesek még 1440x900-ban is...Szinte csak a mutató mozog és kész, ennyi.A monitorhoz közel hajolva se lehet kivenni semmit.De ha megfigyeled akkor minden autó műszerfalán más és más hiányosságokat lehet felfedezni.Nálam uninstall lett tegnap.Komolyan mondom még nem volt olyan játék amit ennyi idő alatt töröltem volna
.
Új hozzászólás Aktív témák

- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Óra topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kuponkunyeráló
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Arc Raiders
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.
.Mondom én hogy sumákság megy mindenhol...A konzol verzió is ugyan ilyen trágya.A műszerfalas "realitásról" csak annyit, nézd meg a Nissan 240SX vagy a Toyota Corolla (hirtelen nem tudom melyik) drift autó műszerfalait.Az óra 12:43-at mutat nappal és este, a műszerfal kijelzői olyan pixelesek még 1440x900-ban is...Szinte csak a mutató mozog és kész, ennyi.A monitorhoz közel hajolva se lehet kivenni semmit.De ha megfigyeled akkor minden autó műszerfalán más és más hiányosságokat lehet felfedezni.