Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

Bocsi, hogy beszólok már megint, de egyre több hsz-ben olvasni a felháborodásokat az elszálló motor és a defektek miatt. Miért nem állítjátok át a törést "visual only"-ra. Törni ugyan úgy fog, de legalább nem kell a verseny vége előtt 100m-el kiszállni az első helyről ilyen hülyeségek miatt.
    Annyi minden van ami, felidegesíti az első 5 percben az embert emiatt a .... miatt, miért jó az, ha még egyet hozzá tesztek? Lehet, hogy így élethűbb a játék, de sztm nem éri meg az idegeskedést amit okoz pluszba. :U
    Én csak vizuális töréssel játszottam de a legnagyobb bukások után is simán folytattam a versenyt. Próbáltam elfüstölni a gumikat is, de miután már 5 perce csináltam a Mad Max karikát az aszfaltra és még mindig nem volt baj a kerekekkel, meguntam :) Bár ez is elég gagyin van meg oldva grafikailag, mert még a keréknyomok sem látszanak az aszfalton pörgés közben, pedig az még a Porsche 2000-ben is meg volt, csak hogy házon belül maradjak... :(
    Ennyit a nagyszerű grafikai megoldásokról, amit egy fentebb linkelt tesztben írtak a játékról. Még hogy szimulátoros szemmel a játék 97%-ot kap... Na ne röhögtessenek már! 50%-ot se adnék neki!

Új hozzászólás Aktív témák