- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Jól van na! Nem úgy értettem a butítást, hanem, hogy erre a kategóriára, akkor ezt RWD-re alakítják....

Amúgy direkt azért választottam azt, mert tudom, hogy az 4WD eredetileg, nem gondoltam, hogy ebben a kategóriában -2.
Amúgy nagyon jó kis autó lenne az, én imádom, a TDU2-ben is az egyik kedvencem és nem csak azért, mert baromi jól néz ki.
Egyébként a billentyűzet miatt ragaszkodtam volna az összkerék hajtáshoz, mert így a végén már nagyon nehéz kordában tartani a gépet, hiába van segítség. Kisebb ívű kanyarok esetén is lassítanom kell, hogy be tudjam venni őket, míg a gépi ellenfelek simán állva hagynak olyankor. Egy kontrollerrel vagy kormánnyal sokkal jobb volna és a köridőket is drasztikusan lehetne javítani, de most arra nem van pénz...

Így marad ez.
Új hozzászólás Aktív témák

- X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Playseat evolution red bull
- iPhone 17 256gb, bontatlan, független
- Getac S410 katonai laptop eladó (Intel I5 6300U 4X2,4Ghz, 16GB DDR4, 1TB SSD, jó akku)
- X13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest