- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- A Honor profi iPhone másolásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Jól van na! Nem úgy értettem a butítást, hanem, hogy erre a kategóriára, akkor ezt RWD-re alakítják....

Amúgy direkt azért választottam azt, mert tudom, hogy az 4WD eredetileg, nem gondoltam, hogy ebben a kategóriában -2.
Amúgy nagyon jó kis autó lenne az, én imádom, a TDU2-ben is az egyik kedvencem és nem csak azért, mert baromi jól néz ki.
Egyébként a billentyűzet miatt ragaszkodtam volna az összkerék hajtáshoz, mert így a végén már nagyon nehéz kordában tartani a gépet, hiába van segítség. Kisebb ívű kanyarok esetén is lassítanom kell, hogy be tudjam venni őket, míg a gépi ellenfelek simán állva hagynak olyankor. Egy kontrollerrel vagy kormánnyal sokkal jobb volna és a köridőket is drasztikusan lehetne javítani, de most arra nem van pénz...

Így marad ez.
Új hozzászólás Aktív témák

- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest