Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
TannerHUN
üzenetére
Persze, tudom, hogy kik a K9-es egység. Volt már filmsorozat is anno a tvben amiben szerepeltek, meg egyéb filmeket is láttam már róluk. De azt hiszem a játékban szereplő rendőr terepjárók azokra a kocsikra hasonlítanak leginkább, azért írtam őket.
A sok "VérPistike" meg egy dolog, nem számítanak.
Nekem a Porsche 2000 és az Underground 2 tetszett nagyon, ez főleg a sokrétű testreszabhatóság miatt. Több, mint egy tucatszor végigvittem őket
. De azért jó volt még a Most Wated és a Carbon is, de csakis a kocsik és a relatíve nagy szabadon bejárható területek miatt, csak azok a rendőrök ne lettek volna... A Undercover nagyon nem tetszett, annyira arcade volt és a grafika is elég gyenge volt benne, a rendőrök meg a szokásos téma, úgy látszik ők sose változnak. 
Ami viszont tetszik az új részben, az az, hogy visszatértek a lányok a sorozatba, ugyan is egy idő óta eltűntek a játékból és nem értettem, de most itt vannak. Igaz csak a pályák elején és játék grafikával, nem úgy, mint pl. a régebbi MW-ban ahol valódiak is szerepeltek, pl. már az intró vidónál is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Konteó topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nekem a Porsche 2000 és az Underground 2 tetszett nagyon, ez főleg a sokrétű testreszabhatóság miatt. Több, mint egy tucatszor végigvittem őket