- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Nem akarom szétoffolni a topicot, így most nem sorolom fel az én kedvenc NFS részeimet...Persze, nem is foglalkozok a pistikékkel meg a julcsákkal, csak zavaró volt olvasni jó pár fórumon, hogy istenítik a játékot.Ha meg beírtál valamit, már nekik állt feljebb...Számomra nem volt jó a MW, mert semmi újat nem tudott felmutatni, a fizika meg egy 0 volt.Igen nekem is nagyon tetszett a Porsche Unleashed: Több mint 90 Porsche, jó törés, jó fizika.Nagyon szép emlékek fűznek hozzá
Ahogy mondod az UG is jó volt, csak ne lett volna annyira "Rappesítve".A lányok?? Hát szerintem kihagyható ugyan úgy mint a mostani részben ezek a profi versenyzők.Igazság szerint több pénz megy el így csak erre, hogy szerződtetik.
Új hozzászólás Aktív témák

- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Microsoft Surface Book 3 15 i7 / 32GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Macbook air M4 15col, éjfekete, magyar
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy mondod az UG is jó volt, csak ne lett volna annyira "Rappesítve".A lányok?? Hát szerintem kihagyható ugyan úgy mint a mostani részben ezek a profi versenyzők.Igazság szerint több pénz megy el így csak erre, hogy szerződtetik.