- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mrbig25
üzenetére
Néha még a kerékvetőt se szereti, ha érinted. Ha clean lap kell, én a rázókövek közelébe se megyek.

Ma mentem 20 körös Spát Acura NSX-szel. Állat egy gép, a Scion tC után sokkal jobban dobálja a seggét, de ez érthető (RWD vs 4WD), viszont a hangja sokkal teltebb. Spa éjszaka meg... azt hiszem nem kell ecsetelnem, az Eau Rouge, a Pouhon (a nagyon gyors dupla balos a pálya közepe felé) és a Buszmegálló-sikán kanyarok is igen nagy kihívást jelentenek.Kis vizuális segítség a pályát kevésbé ismerőknek: Spa pályarajz

Ja, amúgy nem tudom ki vette észre, de valamiféle gumikopási fizika is van a játékban. Az első két körben rettenetesen alulkormányzottak a kocsik (és a fékek se fognak annyira), de a végén már úgy lehet dobálni őket, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. A terhelésváltás is kiválóan érezhető.
Új hozzászólás Aktív témák

- SzoftverPremium.hu
- Kingmax DDR4 2x4GB (8GB) 2400Mhz ramok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest