Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
válasz
Rottweiler89 #20498 üzenetére
Nekem android van rajta és nagyon szupi. Addig fejlesztgették hogy sokak szerint drágább használt telefonokkal így pariban van és az üzemidő is jó. Hátrányai a továbbra is gyenge navigáció és az akku töltés (ez android alkalmazással orvosolható) Az appok gyorsan indulnak. A Nima Yavari által közzétett romokat javaslom.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Rottweiler89 #20496 üzenetére
Szerintem jobb a 2.0, mint az 1.2, de ezt mindig az igény dönti el, hogy kinek mi tetszik.
Android már egész jól működik, legalábbis ezt írják a többiek róla.
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Régen jártam már errefelé,mert amióta megvan az S3 LTE,azóta nem igazán foglalkoztam a témával kapcsolatosan. De! Ha minden igaz,visszakapom a telót,így afelől érdeklődnék,hogy továbbra sem érdemes felrakni a 2.0-át rá? Ugye a memóriaelfogyásos probléma továbbra is fennáll? Illetve érdemes küszködni egy Android rendszer felrakásával? -
sphe
senior tag
Android Samsung Wave III -n is!
-
Attelah
tag
Lecseréltem én is a Wave-et egy S4 Mini-re.
Elég szokatlan az Android, kéretlen dolgokat is csinál amiket sok időbe telik kikapcsolni a bonyolult menüje miatt, van amit nem is értek miért csinálja. Eddig csak ez az "önállósága" nem tetszik, egyébként szép, gyors, jó.
A Wave egy sokkal egyszerűbb, minőségibb telefon, csak kár hogy elhanyagolta a Samsung a Badát vagy csinált volna a Wave-re egy jól működő Androidot. A Miniről híváskezelő és kameragomb nagyon hiányzik. De kárpótol az hogy lehet rajta rendesen netezni és valóban szinkronizálja az e-maileket.
Ajánlom másnak is aki a Wave után nem egy pingpongütő méretű telefonnal akar járkálni de mégis egy felsőbb kategóriás, elegáns telefont akar (mint anno a Wave).Nem búcsúzkodom, mert biztos fogok még ide írni mert házon belül van a telefon, és itt is marad, csak gondoltam én is leírom mire váltottam.
-
Floyd80
addikt
Még él a topic
Ma befejeztem a Wave-es pályafutásomat, három évet húzott le. Igazából a multimédiás képességei miatt választottam meg a fém ház miatt, meg a beígért szép bada jövő miatt. Zene, videó, kamera terén azért elég erős kis vas volt, a netezés meg......arra valóban nem az igazi. Ja és volt rajta vaku, ami a Galaxy S-ről lemaradt.
A bada 2.0 ígéretes volt, emlékszem mindenki leste a samfirmware-n, hogy mikor jelenik meg, de azt nem az első wave-re optimalizálták, inkább a 3-asra. Nem akadt a 8500-ön sem, de gyorsabb se lett és a memória-elfogyás is megmaradt. Na meg ilyen apróságok, hogy be kell menni a beállításokba, ha valamin állítani akarsz, ezek igazán illúziórombolóak voltak. De összességében azért nem bántam meg, amire kellett jó volt, zene, videó, pár hír elolvasása.
S4 minit akartam vagy S3-at. A Voda-nál azt mondták múlt héten, hogy S3 kifutó darab és nincs, marad a mini. Ma kiderült, hogy S4 mini nincs, S3 van, úgyhogy, elhoztam utóbbit ugyanazon az áron. Amúgy nem terveztem újat venni, csak szegény Wave arcra esett a betonon és hatszáz felé repedt a gorilla glass. Lehet, hogy megjavíttatom, mert más baja nincs.
-
sphe
senior tag
válasz
RetepNyaraB #20486 üzenetére
Szerencsére persze
Köszönöm szépen a javaslatot Neked is és mindenkinek!
-
válasz
RetepNyaraB #20486 üzenetére
Jaj, ezek az elkényeztetett whitefülű zenészek.
-
RetepNyaraB
veterán
ha agybadugós, akkor itt
ha fejrevaló, akkor itt
Ez egy komplikált téma és a wave egyáltalán nem szól rosszul, ha normális (FLAC) minőséggel eteted.
Pl. Az én AT-A900X-em nagyon szépen szól vele, pedig nyilván overkill...
A gyári headset ratyi akkor is, ha egyébként Neked megfelelt. Ha már szerencsére elvsztetted nem baj, ha jobbat szerzel be... -
sphe
senior tag
Tudtok ajánlani wave-hez egy közepes fülhallgatót? Nemrégiben volt itt egy olyan hsz, hogy a gyári füles nem is olyan jó eresztés és el is hagytam. Nem kell headsetnek lennie.
-
ruskop
senior tag
Megoldódott.
-
ruskop
senior tag
SOS!!!
Kellene egy kis segítség. Feltenném a 2.0-át de az Rsrc.rc1-nél ERRor-al kidob. Mi baja van? -
sphe
senior tag
Tigrouzen, az android port nagyja ismét dolgozik az android fejlesztésén wave I II III készülékekre, most a telefon kikapcsolás mod-ot sikerült az új kernelbe építenie.
-
Most hekkeltem rá egy wave I-re a vibert.
Még mindig gyönyörű a készülék.De ahogy belassult a vibertől a rendszer, attól elmúlt minden nosztalgiám.
-
ruskop
senior tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki egy működő linket dobni 2.0-ás Bada firmwarre S8500-ra?
( S8500XXLC1_S8500OXDLC1_XEH - ez kellene pontosabban )
Illetve ha van akkor multiuploader jó volna.
Köszi -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator #20465 üzenetére
Van köztük értelmes app is?
-
David3
őstag
válasz
Assimilator #20465 üzenetére
... és még ennyi idő után is képesek meglepetést okozni.
Nem gondoltam volna, hogy valaha tesznek ingyenessé csak úgy bármit is.
-
Assimilator
őstag
Egyébként telefonos App Store-ben szinte minden ingyenes lett. Kivéve a játékokat, ott azért még viszonylag sok a fizetős, de már ott is sok ingyenes lett.
Gondolom már nem érint túl sok embert, de hátha van akinek hasznos.
-
gyulank
addikt
Sziasztok! Van valakinek ötlete, hogy mi miatt nem indul sehogy sem a recovery mód? Cserélgetem a fota fájlokat, a zimage fájlokat is, de vagy csak narancs szöveg akad el, és úgy marad, vagy a narancs wave kiírás után bejön a badadroid logó, és így marad. ugyanezt csinálja, ha indítom is. A Bada szerencsére elindul, de szeretnék rá droidot is SD-re. A Zimage az SD-n, már a NAND zimage-t is rámásoltam az osp-re, de már a phone-ra is, de hiába.
-
wasp.cor
csendes tag
Amikor még nagy erőkkel pakolgattam fel alkalmazásokat Bada-ra, nekem is ugyanez volt a szitu, hogy a mappa nevek csak betűk-számok random sorozata volt. Azonban ha belementem egy mappába, azon belül pedig ha jól emlékszem akkor a "bin" mappába, akkor abban volt egy olyan fájl, ami normálisan volt elnevezve, és ki lehetett következtetni, hogy az melyik appot is takarja.
-
taschner
aktív tag
Hali mindenki!
Nekem olyan szoft kéne ami nem fagy le és nem indul ujra ja és bada verzio nekem csak telefonálni és fényképezni kell a telcsi.Jelenleg ez a verzio van rajta GT-S8530 WAVE Türko CFW v10.1 -
törölt tag
Sziasztok. Valaki találkozott már avval a problémával,hogy egyik pillanatról a másikra nincs térerő? Majd ezt a ki-be kapcsolás sem oldja meg csak az,ha kiveszem a SIM kártyát és újra berakom?
-
consono
nagyúr
válasz
FémKuka #20441 üzenetére
Persze, mehet VirtualBoxban is, én is VMWare-t használtam még annó, mikor ezzel foglalkoztam, de némi linuxos tudás nem árt. Kell telepítened egy linuxot a fejlesztői eszközökkel, meg egy cross compilert, hogy ARM-ra is tudj fordítani (itt van némi alap, de innen igazán csak a prebuilt toolchain az érdekes most), le kell töltened a teljes kernel forrást, majd ha minden helyesen be van konfigolva, akkor a kernel könyvtárában kell egy
./configure
make wave_defconfig
makeKb. ennyi, de két éve nem csináltam ilyent, lehet, hogy kihagytam valamit
Persze lehet, érdemesebb várni 1-2 napot, és kerül ki új kernel. Meg ugye azt sem lehet tudni, hogy ami bekerült USB OTG kód, az működik e, vagy csak valami előzetes dolog...
-
ABal
őstag
Körülbelül így történhetett.
Próbaképpen letöröltem két alkalmazást a telóról, hogy vissza tudom-e tenni őket, de most, hogy találom meg őket a gépen? A mappa megvan, de a tartalma titkos írás.
gelbelex: Tehát, a mentés sikerült, de a nagy kérdés még az, hogy vissza is lehet-e rakni a cuccokat? Ezt ugyanis még nem állt módomban kipróbálni. Illetve, tulajdonképpen elakadtam benne, mert a lementett alkalmazásoknak nem a saját elnevezéseit adta, amikor kimentette őket a telefonról, hanem ilyen betű-szám kombinációt, és fogalmam sincs, hogy melyik kriksz-kraksz melyik appot takarja.
-
consono
nagyúr
válasz
FémKuka #20436 üzenetére
EZ a full android kernel forrás. Ahol az USB OTG-t látod, ott történt valami változás ezzel kapcsolatban a forrásban. Pl bekerült egyátalán az USB OTG a Wave kernel konfigba:
+CONFIG_USB=y
+CONFIG_USB_S3C_OTG_HOST=y
+CONFIG_USB_DWC_OTG=y
+CONFIG_DWC_DEBUG=y
+CONFIG_DWC_HOST_ONLY=y
+CONFIG_USB_DEBUG=y
+CONFIG_USB_ANNOUNCE_NEW_DEVICES=y
+CONFIG_USB_STORAGE=y
+CONFIG_USB_SERIAL=y
+CONFIG_USB_SERIAL_CONSOLE=y
+CONFIG_USB_SERIAL_GENERIC=y
+CONFIG_USB_SERIAL_FTDI_SIO=y
+CONFIG_USB_ACM=yAhogy látom sok új kód került be, lehet, hogy menne már az OTG, persze ehhez kellene egyet fordítani és kipróbálni...
-
FémKuka
tag
Üdv!
Tigrouzen Facebook oldalán (Zendrokat) találtam valamit USB OTG-vel kapcsolatban, ám amikor megnéztem a linket egy teljesen ismeretlen zip állomány fogadott. Nem ROM és nem is kernel ahogy néztem hanem valami forráskód OTG-vel kapcsolatos utalásokkal. Valaki meg tudja nekem nézni, hogy miről is van szó?
Előre is köszönöm!Ilyen formában bukkantam rá:
USB OTG for badadroid kernel KitKat rom:
[link] -
sphe
senior tag
Új, és nagyon ígéretes optimalizált Android NAND rom wave I és wave II készülékekre: [link]
-
Attelah
tag
válasz
Assimilator #20402 üzenetére
Nekem is az S4 Mini a szimpatikus. Milyen boltot tudtok ajánlani, honnan érdemes venni? ÚjGSM-ről, GSM Home-ról sok rosszat olvastam/hallottam.
-
leslieke
Jómunkásember
Jelentem új hullámokra eveztem. A mai nappal egy másik világra nyílt ablak.
-
gelbelex
őstag
Aki wave-et használ, az a Samsung (ill. a többi mobilgyártó) ellensége.
Én meg Wave II-t használok mindennap, szeptemberben lesz három éve.Nekem az a kérdés, hogy a Kies meddig fogja kezelni a telefont.
A fw-t újramultizom, ha kell, de azt a néhány programot Kies-szel raknám fel korábbi mentésekből. Ha lehet. -
GBotond
tag
Én is használom még telefonként, bár kezd idegesíteni, amikor webezés közben újraindul - biztosan nem ekkora memóriára találják ki a mai oldalakat...
-
Assimilator
őstag
Nekem egy Samsung Galaxy S4 Mini van tervben.
Nagyon pöpec kis telefon.Mint hardver is örökébe léphet a Wave-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest