Hirdetés
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
consono
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke
üzenetére
Hát nem nagyon törik össze magukat
"Késik a Samsung Tizen mobilja" -
TomWexX
addikt
-
David3
őstag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
A Wave-em nekem is több, mint két évig volt nálam, most családban maradva teljesíti tovább a szolgálatot. : )
-
ruszi_tomi
aktív tag
-
ABal
őstag
válasz
kalolaci
üzenetére
Legelőször a Samsung vált árulóvá.
Emberek! Én már most megdöntöttem az eddigi 2,5 éves telefon-megtartási rekordomat. Ahhoz képest, hogy egy halott rendszer, azért szépen kihúzom rajta.
Most éppen a HTC One felé kacsintgatok, de a fene se tudja, végül mi lesz. Mióta a kínaiak is a fejükbe vették, hogy nekik hely kell a piacon, potyognak az ütős készülékek. Egy éve még nem gondoltam volna, hogy bármelyik hagyományosan nagy név mellé majd fel tud nálam férkőzni valami a listára, de most már kezdem őket komolyan venni. -
ABal
őstag
A Be-on-road milyen pöpec lett a frissítés óta! Kellemes meglepetés, hogy van aki még foglalkozik a badával, ráadásul ingyen.
-
ABal
őstag
Most én jártam úgy, hogy telefonról nem tudok belépni a boltba, mert nem fogadja el az emailt és a jelszót.
A KIES továbbra is OK. -
leslieke
Jómunkásember
-
wwolf68
csendes tag
Sziasztok, tudtok valami megoldást wifis fájlmegosztásra a wave 1 és egy androidos táblagép (wayteq) között? Myexplorerrel próbáltam, de azt csak a pc-vel tudom működésre bírni.
-
anrab
addikt
valamelyik nap a maximális fényerőm a felére csökkent és a színek is sötétebbek lettek. /nem úgy mint mikor csökken a fényerő/
tudtok valami megoldást visszaállytani? servízmenüben esetleg? -
leslieke
Jómunkásember
Végre bevallhattam az igazságot, mennyei érzés!

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ha1265
üzenetére
Böngésző újraindul: 1, állítsd be, hogy az előzményeket törölje kilépéskor. 2, extra widgeteket kapcsold ki.
Zsebreset: gyári funkció, hogy ha a kikapcsológomb hosszan (5-10 mp) folyamatosan le van nyomva, akkor a telefon újrainduljon. Nem lehet kikapcsolni sehogy! Megoldások lehetnek: másik zseb, tok, pin kérés kikapcsolása.
-
ha1265
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a random újraindulgatásokat mi okozza, és hogyan lehet ennek véget vetni? Elèg zavaró, hogy megnyitom a böngészőt és újraindul, vagy zsebben resetel és azt veszem észre, hogy lemerült, mert órákig kérte a pin kódot bill lezárása nèlkül.
Köszi! -
anrab
addikt
válasz
TomWexX
üzenetére
hát fényévekre vannak egymástól az biztos. nem is szabad összehasonlítani.
viszont nekem elég lenne a wave egyszerű kezelhetősége és beállítási lehetőségei. ha pörögne a net rajta, semmi bajom nem lenne. nekem csak ez fáj. miért nem lehetett optimalizálni a memória kezelést?többek között. -
szebev
senior tag
Koszi a valaszokat !
. Sajnos mar kitoroltem a videot ( nem volt olyan fontos ) , de asszem ezt mar masodszor jatsza el a telo ( nem vagyok benne biztos, de mintha mar lett volna ilyen videom a mobilon, csak akkor nem figyeltem fel ra ) . Azert megcsinalom a mentest es formazast a biztonsag kedveert ! -
válasz
szebev
üzenetére
Ellenőrizd a kártyát, mert hibás lett a fájlrendszer. Legjobb, ha mindent lementesz róla és újraformázod. Előtte, ha fontos volt a videó, használj vmi file recovery programot, ami megkeresi az elveszett fájlt, ha még nem írtál rá azóta semmit, de biztos erről már te is hallottál.
-
szebev
senior tag
Az miert van , hogy a mobillal felvett videot ,kesobb a mobil nem jatsza le "nem tamogatott fajlformatum" cimmel ? Egy teljes hetig jo volt a video, aztan mar nem .
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Bada alatt működik a GPS modul.

-
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Mivel a GPS modul még nem működik rajta...

-
leslieke
Jómunkásember
Frissítés érkezett a BE-ON-ROAD-hoz.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Valakinek működik valamilyen navi program BadaDroidon? Elindulni elindul, csak jelet nem talál.............

-
kalolaci
senior tag
válasz
Jean Pierre
üzenetére
Ez valami témaféle lenne, Wawe-re?
-
anrab
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
lassan beérik az Én gépem is!

ha emlékszel. -
MaciTDI
csendes tag
Tudnatok linkelni leirast h hogy lehet ra tolni droidot? A gsm chip elindul androiddal? Volt egy probalkozas. De halozat nem volt.. :S
-
Ha telepíteni szeretnél rá, netezni, okostelefonként használni, akkor nem úszod meg a 2.0-t. Ha telefonként használnád csak, akkor maradhat az 1.2, de még abban is van egy idegesítő hiba, amit ha jól emlékszem szintén csak a 2.0-ban javítottak, minden hívás elején a kapcsolás után 2mp néma csend, ami miatt többnyire kétszer kellett köszönni, mert az elsőt sose hallották.

-
hiuuz
csendes tag
Hali!
Hét elején ajándékba kaptam egy wave1-et. Osztrák hálózatfüggő volt 1.0-ás badával. Eddig nem foglalkoztam telefonokkal, de Googlenek hála ma már független 1.2-es badával. Most a következő lenne a kérdésem: Wave1-re érdemes felrakni a 2.0-át? Olvasgattam róla és szép számmal találni negatív véleményt róla. Kevésbé stabil, lassabbak lettek alkalmazások, videók, menü, net, mittudomén. Nekem a német-magyar szótár miatt kellene a 2.0, de nem tudom megéri-e a váltás. A neten fellelhető Nami által módosított xxlc1-et töltöttem le de még nem flasheltem. Nem tudom érdemes-e kínlódni vele, a telót sem akarom a flasheléssel túlságosan sokat csesztetni...
Ha valaki írna pár sort aki wave1-en próbálta már mindkét OS-t megköszönném!
-
leslieke
Jómunkásember
Üdvözli a nyári KIÁRUSÍTÁS! promóció.

-
Jean Pierre
csendes tag
Hali srácok! egy kérdés. ezt valaki próbálta már? elég újnak tűnik.
http://tizenhub.com/2013/06/turko-v10-cfw-s4-style-for-wave-iii-and-iii.html
Új hozzászólás Aktív témák

- Bittorrent topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

És lehet most napi szintűre be is fog üzemelődni, igaz nem én hanem a párom fogja használni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A KIES továbbra is OK.