Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Úgyfest én is itthagyom a wave-esek táborát de a telo megmarad csak családon belül.
Végre találtam rendes kompromisszum mentes fémházas droidot (Legalábbis ami nekem megfelel): Voálá
Igaz csak kövi hó elején veszem meg, tuti furcsa lesz elsőre. -
leslieke
Jómunkásember
Az Alchemy Classic Premium most ingyenes!!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #12084 üzenetére
De nem lesz, a Tizen jön helyette.
-
Dhampir
félisten
válasz
SlyChocolate #12080 üzenetére
Én mindenképpen pártolom a Badát, a Wave 3 is nagyon tetszik (bár nekem nincsen), a minőségi alkalmazások számának gyarapodásával még jobb lesz.
A Tizen is érdekesnek ígérkezik, habár félő, hogy Wavere nem lesz elérhető.
-
SlyChocolate
senior tag
Jut eszembe felraktam az LD2-őt a Hero félét.
Kérdés arra van megoldás, hogy kikapcsolva is ébresszen?
Itt valamiért nem megy ez a dolog. -
SlyChocolate
senior tag
Akkor én is csatlakozom az előttem szólókhoz.
Sajnos sem HW-ben SW-ben nincs alternatíva a bada vonalon a WAVE 1 után.
Végül is az új vas egy Galaxy S2-lett.
A WAVE marad (soha nem adom el), az asszonyé lett.
Örül is neki hisz ez az első "oda nyúlós" telója.
Így most már két rendszert kell napi szinten figyelnem.
Én maradok a topciban ahogy eddig, még ha csak olvasok is inkább... -
Goldmen75
őstag
Nah srácok....elment a telóm
....
Nem búcsúzom, maradok, csak már nem jövök ide mindennap...(csak ha kell a többi családtagnak valamit badázni) -
consono
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
-
gelbelex
őstag
válasz
consono #12011 üzenetére
A WP8 tényleg nagyon komoly lesz.
Ha valóban meg is csinálják a fontosabb windows-os programok és xboxos játékok WP-verzióját, akkor az hatalmas dobás lenne. Mind a google, mind az apple kezdhet aggódni.
-
gelbelex
őstag
Mérgelődés nálam is volt. Szeptemberben vettem a Wave II-t. Hamarosan megutáltam az 1.2-őt, a bazi nagy ikonjaival, a gyorstárcsázó és programindító ikonok, és a folderek hiánya miatt. November óta bétázok, ha nem jöttek volna, már más telefonom lenne.
Az első használható 2.0 a KL6 volt. Most a NexusLA1-et egy-egy program megzavarja, de alapvetően már stabil. (Már van LB1 is.)
Együtt tudok élni vele, és amíg nem akarok egy telefontól többet, addig marad, mert amit tud, az bevált. -
válasz
gelbelex #12058 üzenetére
Nem tudom, én másfél év fogcsikorgatás után kezdem igazán megkedvelni a wave-et. A 2.0val elég kulturált lett, az LC1ben már mintha a memóriakezelés is működne normálisan. Végre megy a kiesben az adatmentés is. És látom, hogy egyik új telefon se veri a wave-et hardveresen. Szóval amíg nem megy tönkre, nemigen váltok másra.
Egy bajom van, hogy az akksi kezd meghalni. Honnan tudnék új gyári akksit szerezni olcsón? -
Goldmen75
őstag
Most nincs aki telót akar
Srácok! Egyik ismerősnek kéne a török utolsó rom, de már nem tom honnan szedtem! Segítsetek!
Köszi! -
KisTücsök
addikt
Na a fenti probléma elvileg megoldva. Lementettem KIES-el, biztos jó lesz.
Viszont. Próbálom preconfigolni. Itt elvileg a XEH-re kéne nyomnom, nem? De olyan nincs. Van KOR, SKT, XEF, XEO, XEU, DBT, meg ITV. Akkor melyikre?
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Egy a telefon memóriájára telepített programot hogyan tudok átrakni a memóriakártyára? Egy ilyen Preconfig-ot akarok csinálni, de van néhány olyan program, amit anno még leszedtem appsról ingyen (még nem KIES-el), de most már meg fizetős.
-
gelbelex
őstag
Jól hangzik. Majd ha hiányérzetem támad a bada (és a napi 8 óra pc) mellett, akkor cserélek.
A hiányérzet kifejlődését hátráltatja, hogy arra sincs időm, hogy komolyabban utánaolvassak a droid/WP/iOS trió adottságainak, ill. nincs elég pénzem, hogy mindhármat csak úgy megvegyem kipróbálni.A bada esetében jól jött volna mindkettő.
-
s4tch
veterán
válasz
gelbelex #12042 üzenetére
Nem biztos, hogy beszippantana. Nálam 2 napig tartott tabletre a ROM-keresgetés, azóta ugyanúgy használom, mint mondjuk a netbookot, amin szintén nem cserélget rendszer az ember, ha nem muszáj. A custom ROM amúgy jópofa dolog, gyorsabb, takarékosabb vele a tab, mint a gyári touchwizzel.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Storms #12034 üzenetére
Wave 1-hez jó a Nokia CA-75U AV kábel, Wave 2-höz Somogyi VC 20-2 kábel kell.
-
leslieke
Jómunkásember
No, akkor itt egy Wave-hez kapcsolódó kérdés:
Kéne nekem egy bluetooth füles, ajánlanátok párat? -
TomWexX
addikt
Ez a szakmai topic lassan átalakul az ex-wave-esek kibeszélő off-topicjára.
-
Goldmen75
őstag
Na végre! Így már értem! Köszönöm! Igen azt láttam már apps-on vagy hol is hogy jópár alk.-hoz oda van írva hogy root szükésges
-
Dhampir
félisten
válasz
Goldmen75 #12018 üzenetére
Én még nem csináltam, de megerőszakolása a rendszernek, egy csomó biztonsági kockázattal jár, ugyanakkor tiéd lesz a rendszer teljesen. Egyes alkalmazások igénylik a rootolást. Mint amikor kizárólag rendszergazdaként használod a Windowst vagy a Linuxot.
(#12019) Orlin
Az Android rendszert a hozzá írt alkalmazások teszik vonzóvá.
-
TomWexX
addikt
válasz
Fantomas80 #12013 üzenetére
Csippentsd össze az ujjad!
(#12012) Goldmen75: Milyen telót szereztél be? Amúgy még nekem is idegen sok minden, de hihetetlenül sokkal jobb rajta böngészni mint a wave-n. Na meg a szabadságérzet....
-
Goldmen75
őstag
Na...áttértem a sötét oldalra
De qrva fura s ismeretlen vizek....nagyon ismeretlen...
Megyek tanulni -
consono
nagyúr
válasz
gelbelex #12008 üzenetére
Megy most ott is a köpködés, hogy a jelenlegi telók nem kapják meg a WP8-at, csak egy kozmetikai frissítést 7.8 néven. Pedig meg kellene érteniük, hogy teljes váltás van (kernel, hw támogatás, directx...). Mondjuk ha tegnap vettem volna egy Lumia 900-at én is köpködnék...
-
válasz
Fantomas80 #12009 üzenetére
Szívesen! Akkor már csak arra kéne rájönni, hogy ki állította át és miért. -
peter_k
tag
válasz
leslieke #11999 üzenetére
Remélem a telefon jó lesz.
Az biztos, kicsit elszomorodtam, amikor a mobilarénás teszt végén elkezdtem olvasni a hozzászólásokat.
Azt hittem ott is van "első hozzászólás", meg sok segítőkész emberke.Ehelyett, mintha 100 "bokrosolajos" hozzászólást olvasnék egyszerre.
Lehangoló...Így jobb az Android, úgy jobb az iOS..
Csak az okoskodó fikázás megy.Milyen program van erre, milyen nincs a másikra.
Lett volna Wave telefonjuk!Mindjárt bőség zavarával küszködnének, mindkét rendszeren!
-
válasz
formanekzs #11987 üzenetére
A vásárlás óta "félrehord" a telefon G szenzora a játékoknál. Égre földre kerestem kalibrációra lehetőséget, míg végre találtam ezeket a lehetőségeket:
NV_SI_MSENSOR_OFFSET_X=0
NV_SI_MSENSOR_OFFSET_Y=0
NV_SI_MSENSOR_OFFSET_Z=0
NV_SI_MSENSOR_X=0
NV_SI_MSENSOR_Y=0
NV_SI_MSENSOR_Z=0
NV_SI_CALIBRATION_DELTA_X=0
NV_SI_CALIBRATION_DELTA_Y=0
NV_SI_CALIBRATION_DELTA_Z=0
NV_SI_CALIBRATION_ACTIVE=0Ugyanabba az nv_original.ini fájlba kell ezeket is tenni, de sajnos leírást nem találok hozzá sehol, csak tippelek, hogy melyik mi lehet.
Nincs vkinek szintén gondja a G szenzorral, és épp preconfig előtt áll? -
válasz
formanekzs #11987 üzenetére
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest