Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Wave is csak azért bírt el több napot, mert nem tudott annyit mint egy okostelefon, ergó nem nyomkodtad annyit.

-
TomWexX
addikt
S8500 Wavehez hol tudok új gyári akkumulátort venni? Szegény az 5-ik évében egy vizes kaland után most kezdi megadni magát.
-
TomWexX
addikt
válasz
FémKuka
üzenetére
Parancsolj! Elvileg ebben van XEH is...
Itt az egész JL2 ha esetleg kellene...
jelszó a kitömörítéshez: samfirmware.com -
-
TomWexX
addikt
Útszéli pocsolyába merülés ahol darabokra hullott, majd 2 órát bekapcsolva üzemelés, és ezután 2 nap rizsfürdő után a wave még mindig él!

-
TomWexX
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A böngészős megoldás annyiban jobb, hogy talán a bejelentkezésig eljutsz, majd szétesik minden.

2014-ben a bada = fényképezős telefon. Ezekre lehet használni, másra nem.
Egyébként a badás samsung apps-ot már lelőtték... -
TomWexX
addikt
Azért a mi jelenlegi telónk se egy förtelem.

Egyébként szerencsére nálam a wave jelenleg is szolgálatban van, (párom használja) így napi szinten látom. Hál' Isten a mai napig kiváló állapotban van, csak a badát már nem szeretem úgy mint régen.
Tény hogy telefonnak f_sza, csak sajnos ez ma már nekünk nem elég... -
-
TomWexX
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
Én kértem a modikat hogy állítsák off-ra a topikot, de végülis igazuk van. Gondoltam arra is hogy hozzunk létre külön off topik-ot, de nem biztos hogy azt mindenki észre venné. (a te "zsebedben" is alig vagyunk
)
Esetleg ha felül létrehozatnánk egy téma összefoglalót és ott linkelnénk az off topikot, ez meg tényleg csak szakmai maradna? -
TomWexX
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
Nyilván lehet, de a badánál nincs ilyen komoly leszabályzás mint az újabb telóknál. Az Ascend P6 is baromi halk alapból, de root és egy bizonyos rendszerfájl törlése után erőre kap és brutál jól és hangosan szól. Persze értem én hogy óvni kell a füleket, de ez az eu szabvány már szerintem is túlzás.
-
TomWexX
addikt
Na, a fél wave topik Örs lakó?

Én is a közelben lakok... -
TomWexX
addikt
Tudom, meg is vettem a greenify-t, be is van üzemelve, de a vibert akkor sem vagyok hajlandó használni.
Régen még mikor az Xperia P új volt, feltelepítettem, de nem győzött meg a program minősége, pl. beszélni alig lehetett rajta mert folyton megszakadt. Na meg aki akar, elér fb messengeren, gtalk-on... -
TomWexX
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Már teljes értékű.
Illetve ha jól tudom a gps még nem műxik. -
TomWexX
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Az én telefonomon is van fólia, és észre sem veszem hogy ott van, (nyáron sem) viszont így sokkal nyugodtabb vagyok. (a wave-n pl vannak karcok) Egyszerűen jó minőségű fóliát kell választani, és tapasztalt emberrel kell felrakatni.
leslieke: Ez a badás viber olyan mint ha nem is lenne.

Mondjuk én droidon sem használom, mert szarul van megírva és rommá meríti az aksit.
-
TomWexX
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ha felrakod rá az androidot, akkor semmi akadálya a vibernek.

-
TomWexX
addikt
válasz
Spoortcyty
üzenetére
OMTP / CTIA szavakra keress rá! Ez a két 4 pines szabvány.
Itt egy szerelési útmutató. -
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Cián' nélkül is nagyon jó telefon. A piac egyik legjobban optimalizált androidja fut rajta, és ezt nem csak én mondom.
(sokaknak fontosabb a 2 év gari, mint a nyitott bootloader+hegesztés) -
TomWexX
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Akkor tedd vissza az 1.2-t!

-
TomWexX
addikt
válasz
SpaceKombajn
üzenetére
Nekem is ennyit bír az aksi, a teló már elmúlt 3 éves. Ha egyáltalán nem piszkálom, nincs szinkronizálás akkor folyamatosan bekapcsolva kb 2 hét alatt merül le. De az kizárt hogy egy hónap alatt 1 csík menjen le, ilyen egyszerűen nincs.

-
TomWexX
addikt
válasz
SpaceKombajn
üzenetére
Arra még most is áttérhetsz, jó telefon.
(#18509) cattt: Ez az amit kb senki nem hisz el... Nincs ilyen telefon ami ennyit kibír, az én wave-em is max 2 hetet, ha semmit nem csinálok vele.
-
TomWexX
addikt
De aktiválva volt, csak sajnos amint lenyúlta, kikapcsolta a telefont. A rendőrség, T-mobile hívása után az volt a következő hogy ezt megnéztem, de sajnos már "az eszköz nem elérhető" szöveg fogadott. Rányomtam a távoli adat törlésre, de az is csak akkor működik ha a telefon online. Sim és wifi nélkül a tolvaj vígan böngészhet az adataim között.

-
TomWexX
addikt
Igen, sajnos ez igen ritka és szerencse is kell hozzá. Ha az országon belül elpasszolják valami szerencsétlennek, akkor van rá esély. De a tolvaj ettől még nem lesz meg. Ha viszont kiviszik külföldre, akkor szevasz'.

(Pont egy huawei-el szemezek esetleges új telefonként (ascend p6) -
TomWexX
addikt
Kis időre vissza térek a wave-hez, mert tegnap a munkahelyemről (besurranó tolvaj) ellopták a P-t.

Ma kaptam új simet, be is raktam, de nem megy a mobilnet. Be van kapcsolva minden, viszont valaki leírná a T net beállításait? Bocsi de most nem tudok rákeresni. -
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
szimike79
üzenetére
Már nem idegeskedem... Nem vagyunk egyformák, ennyi.

Így van, utánad csináltattam meg az avatarom, mert láttam hogy neked van és jó, akkor nekem miért ne legyen?
Maga a karakter erősen az északi hidegről való.
Trónok harcából Ő az. -
TomWexX
addikt
válasz
mobilefan
üzenetére
"Nehogy már,ha valami jó és működik hiba mentesen akkor gyorsan le kell sz*rni..."
Azért ez erős túlzás. Az okostelefon funkciók közül kb. semmi nem működik úgy ahogy kéne.
(#16953) mobilefan: Xperia P topic tele van User Error megnyilvánulásokkal.
Persze tökéletes telefon nincs, de a P már egész közel áll hozzá.
(legalábbis számomra) -
TomWexX
addikt
HTC nagyon jól összerakta ezt a one-t. Bár egy cseppet mint ha hasonlítana a P-re... A hátlapja legalábbis nagyon.
Minden esetre nagyon jó kis készülék!
Ubuntura is kíváncsi leszek hogy mennyire fog elterjedni, mondjuk én nem hiszem hogy egyhamar leváltom a droidot. (ha egyáltalán leváltom) -
TomWexX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De semmi több! Egy nem supportált telefonnal NEM SZABAD és már nem is nagyon lehet rámenni a netre!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ott van pl a Windows phone, az tudott újat mutatni.

És lehet most napi szintűre be is fog üzemelődni, igaz nem én hanem a párom fogja használni.