Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Wave is csak azért bírt el több napot, mert nem tudott annyit mint egy okostelefon, ergó nem nyomkodtad annyit.

-
wasp.cor
csendes tag
válasz
Attelah
üzenetére
Hello!
ITT szétnézhetsz esetleg (nem tudom, hogy ezt keresed-e). Ide tettem fel már korábban Bada 2.0 rendszert Wave 1 telefonhoz. Ez a legelső olyan gyári szoftver, amit kiesből is le lehetett tölteni a független telefonokra. Úgy rémlik, hogy ez XEH-s. Nézd meg, egy próbát megér. Dobtam össze hozzá leírást is anno. Kérdés esetén írhatsz nyugodtan itt fórumon. -
-
atala
addikt
4 év után lecseréltem az én drága Wave 1-emet. 1.2 bada rendszerrel használtam. El járt felette az idő. Megbízható társ volt, az üzemidejét hiányolni fogom. A mostani telefonom (Siswoo Cooper i7) felét sem bírja mint a wave. Igaz, sokkal erősebb hardver van benne, és a kijelző is sokkal nagyobb mint felbontásban, mint méretben.
-
Attelah
tag
Hali!
Tudna valaki küldeni egy linket az utolsó full gyári Bada 2.0 firmwarehez? Wave 1-re kell XEH-s.
Köszi előre is!
-
David3
őstag
Maradtam volna én is a bada mellett anno... : )
-
-
gelbelex
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nna, hát ezen a vason nem tudja. De ha majd kijön a gyári tizen-rom az S6 hardverén, majd akkor...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként laikusként (de a WP-s programok 1,2gHz-négymag sebességéből kiindulva) el tudom képzelni, hogy a droid hardverigényét nem az egyes programok számításigénye, hanem az OS adottságai okozzák.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
LOL
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére

-
Eh majd ha kiütötte a droidot és a Wint

Mondjuk igény lenne rá; a Seat Leon III fedélzeti számítógépe (s gyanítom, hogy ezek szerint a VW csoporté is) pl. olyan, mintha két kéz nélküli spanyol egy süketnéma kínaival beszélné meg hogyan is kell a golyós tologatón kiszámolni azokat a dolgokat, amiket végül is megjelenít az lcd... -
AS
félisten
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Olyan S410 tudás lehet.
Tizen , ott van jelen okosorákba, és tv-k be. Idővel még kocsikba is lehet. -
-
gelbelex
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Egyetértek.
A b-terv valószínűleg nem több, mint a linkelt tizen-telefon.
Talán egyszer kiderül majd a tizenről, hogy sandboxban futtat minden droidos programot, csak még nem árulták el...
-
Amíg évente sikerül lehúzniuk a konzumidiótákat az aktuális S-sorozattal, valamint a vékonyabb pénztárcájú, de nyálcsorgató tömeget a "prémium" farvizén elhintett ipari hulladék többi telefonjukkal - addig minek erőltessék magukat B-tervvel? Ez remekül működik. A nagy többségnek az éppen futó alma, Samu és LG a telefon. Nem is hallottak másról, Kína az elvől kaka, the poor imbeciles. Ha a marketing jól megy (márpedig jól), akkkor nem éri meg a fejlesztés. A Tizent nem is értem, de Ázsiában biztos jól eladható. Ez nem értékítélet, csak pl. Kínában több gépet adnak el, mint a világ összes többi országában együtt. Persze nem az S6-ból; arra van az idióta, ám pénzeszsák Európa
-
AS
félisten
Ez jön helyette majd EU ba, hasonló nyomot áron mint ano a Wave volt.
Z3 should feature a 5-inch 720p Super AMOLED display, a 1.3GHz quad-core Spreadtrum processor, 1.5GB of RAM, 8GB of internal storage, a microSD slot, an 8-megapixel rear camera, 5-megapixel front camera, and a 2,600 mAh battery. I

-
gelbelex
őstag
válasz
leslieke
üzenetére
Már nincs mondanivaló. Aki mást használ, annak azért nincs; aki használja, annak meg egy bitet sem változik a rendszere, nincs mit meséljen.
Nálam megy a Wave II, februárban felraktam rá a turko v10.2-t, kéthetente-havonta újraindítom, kétnaponta töltöm. Telefonálás, sms, egykét fénykép, zenehallgatás, némi videó, kicsit netezek, néha navigálok is (BeOnRoad)... Mást nem tud.
Egész nap számítógép előtt ülök, így kibírom okostelefon nélkül.
Amúgy van mentés a firmware-ről, a programokról Kies-ben, de nem kellett még.Persze tűnődöm egy Lumia 640XL-en.
-
ABal
őstag
Én most ennek kapcsán kipróbáltam a Wave-et: működik, de valóban nem egy élmény már. Ráadásul a térkép is elavult,
-
hy
tudja valaki, hogy wave 3-on lehet még egyáltalán netezni vagy navigálni ?

tudom, hogy kilőtték mint a symbit csak gondoltam megkérdezek valakit, hogy van e olyan elvetemült aki még esetleg használ ilyet ?!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bulbaa
tag
válasz
gyulank
üzenetére
Elég alattomos egy dolog! Velem is megesik, amikor a zsebemben tartom a telefont és hívnak, ki akarom húzni akkor az ujjammal véletlenül lenyomom a kis nyilat, majd ahogy húzom ki, a zseb széléhez hozzáér és már el is küldött egy üzenetet.
21047: Én is köszönöm az infót
, gyorsan töröltem is! -
gyulank
addikt
Azt tudja valaki, hogy miért küldtem tudtom nélkül SMS-ben, hogy Vezetek; Később visszahívom; Vezetek? Mert ez a beállítás nekem nagyon nem fain, hogy leküldözgeti hülyeséggel a pénzem.
-
-
gelbelex
őstag
válasz
gyulank
üzenetére
Nem értelek.
A Wave III manuáljában ez áll:
"The music player supports the following file formats: mp3, aac, wma, 3ga, m4a, flac, ogg (vorbis)."
Ebből én a Wave II-n (szintén bada 2.0) a flac-ot próbáltam, gond nélkül lejátssza.
Összeállíthatsz playlist-eket, de lejátszik folder-enként is, az mp3 tag-ek mellett.
A Wave I-en nem így van? -
gyulank
addikt
válasz
TomWexX
üzenetére
De a Powerplay nélkül még zenét hallgatni se lehet rendesen.
Ezek egyre jobbak. Lehet csak a mi telefonunk rossz.
Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult. _Sajnálattal értesültük a meghibásodásról.
Az Ön által leírt jelenség szervizes beavatkozást igényel, így kérjük, legyen szíves felvenni a kapcsolatot egy Önhöz közel eső márkaszervizünkkel, ahol kollégáink szívesen és örömmel segítenek.
Önhöz legközelebb Egerben az Széchenyi út 22.sz alatt az 1-es postahivatalban van lehetőség leadni a készüléket. Kollégáink innen 24 órán belül egy közel eső gyorsszervizünkbe küldik a készüléket, ahonnan a javítást követően technikusaink tetszőleges magyarországi címre juttatják vissza. -
gyulank
addikt
Köszönjük, hogy megkeresett bennünket.
Nagyon sajnáljuk az Ön által tapasztalt kellemetlenségeket.
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a rendellenességet mindenbizonnyal a készülék leterheltsége okozza, viszont van megoldás ennek elhárítására.
A készüléken egy alap gyári visszaállítást javaslunk elvégezni, melyet a Menü-Beállítások-Általános-Visszaállítás-Gyári beállítások visszállítása útvonalon végezhet Ön el.
Továbbá tájékoztatni szeretnénk, hogy a visszaállítás adatvesztéssel jár, ezért elvégzése elött javasolt az Új PC studió program segítségével a számítógépre egy biztonségi mentést elvégezni. Ön az Új PC studió programot a következő linkről töltheti le: http://www.samsung.com/hu/support/mobilesoftwaremanual/mobilesoftwaremanual.html#policy2.
Bízunk benne, hogy mihamarabb sikerül orvosolni a tapasztalt kellemetlenségeket.
-Köszönöm Samsung! Minden bizonnyal...
-
gyulank
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
A saját menüből. De miért nem működik? Ezek szerint az nem jó, ami ott van, ha a régi jó volt. Lehet meg van régen mentettem pár kies mappát, de már nem tudom melyikből lehet meg hogy felrakni a telefonra. meg lehet akkor még nem is volt, az meg biztos, hogy akkor még volt fizetős verzió is, és nekem nem az volt. Most, hogy nem működik, már ingyenes.
Lehet hogy a szerverek rosszak, mint a yadi, azon is mindig meghibásodnak a fájlok, vagy eltűnnek. -
gyulank
addikt
Bada. Az mitől lehet, hogy a Wi-Fi Nincs csatlakoztatva?
Már csatlakoztatva volt, működött, aztán egyszer csak nem.
Kiírja a hálózat nevét, egy villám egy karikában, mellette lakatos térerő, mellette nyíl, ha rákattintok nem történik semmi.
Csak aktiválni, és inaktiválni tudom a Wi-Fi-t. Meg benyomhatom a WPS-t de attól se jó.
Ez már vagy 2 hete nem változott, így gondoltam megkérdem már. -
gyulank
addikt
Van olyan Bada, amire lehet telepíteni a PowerPlay-t, nem csak azt írja ki, hogy felfüggesztve?
-
Dhampir
félisten
válasz
leslieke
üzenetére
Én a ZTE Open L-t várom.

-
Dhampir
félisten
válasz
consono
üzenetére
A Wave még egyedi külsejű és kiváló minőségű volt.
Annak idején még szerettem volna továbblépni a Wave 3-ra, amely manapság is megállná a helyét egy megfelelően optimalizált rendszerrel. Kedveltem a Badát.
Most kikötöttem a Firefox OS-nél (Alcatel Fire E), ez is amolyan "úttörő rendszer" jellegű, viszont olcsón adták a telefont a Wavekkel ellentétben. Félek, hogy nem fog elterjedni, maximum a "Harmadik világban", jelenleg sok a latin ajkú felhasználó.
(#21014) ABal
Talán nem is akarták meghaladni?
-
gyulank
addikt
LKépzelhet Ő, h lesz rá 10 N?
-
anrab
addikt
visszakerült a badám a gyerektől mert kapott egy umi zero-t, így elküldtem a telómat garis javításra.
viszont nem tudom mit kell beírni az exchange sinc beállításnál a szerver url-nél. az ssl be van pipálva.
régebben mindig jó volt a social hub de most nem találok olyan fw-t amiben működne. igaz nem sokat próbáltam. ha esetleg tudjátok melyik turko-ba műkszik légyszi. köszi. -
chubii
senior tag
Sziasztok !
Vissza szeretném állítani gyári állapotba a telefont, viszont elfelejtettem a biztonsági jelszót hozzá, mivel régóta nem volt használva. Hogyan tudnám legegyszerűbben megoldani ?
Előre is köszönöm !
-
Viktojka
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszi! Megpróbálom...

Új hozzászólás Aktív témák

- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Biztos vagyok benne.
, gyorsan töröltem is!
A Wave III manuáljában ez áll: