Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
gyulank
addikt
Nem tudott... Mivel miután töltöttem az akkun visszatettem a Badát. Mivel senki nem tud jót ajánlani, próbálgatom, aztán már most is inkább direkt máshogy csináltam, mint ahogy le van írva, és a boot+fota maradt, ezt meg telepítettem nem is tudom, hova, de nincs a kártyán, és működik. Csak nincs GAPPS és nem tudok telepíteni semmit, se szinkronizálni a névjegyeket, se kikapcsolni. De legalább ennél lehet tölteni, meg telefonálni is.
Meg nem tudtam volna máshogy tölteni, még így is alig tudtam rögzíteni a drótot az érintkezőhöz... Pedig jó lenne valami csatlakozó ilyenekhez. Lehet az akkuba is van 1 Zener. -
gyulank
addikt
Igen ám, csak pont ezaz, hogy nem tudok olyan Androidot, amin működnek a dolgok, és még le se fagy, és még ki is lehet kapcsolni, és még tölteni is lehet. Se olyat, amin működnek a dolgok, lefagyogat, de legalább ki lehet kapcsolni, és Bada töltő indul, ha töltőre teszem, nem az Android. És amíg nincs ilyen addig nem egy reboot a zenehallgatás, hanem egy oprendcsere.
-
gyulank
addikt
Na, ezt nem értem. Egyelőre Bada van, mert az nekem nem pálya, hogy beég a kijelzőbe a bootlogó, vagy nem éled fel, ha hívnak. De hátha lesz olyan ami normális, vagy ha működik rajta minden, de ilyeneket csinál, akkor nem fő rendszerként kell feltenni, és alapból normálisan, vagy a töltőtől nem a Droid indul el, hanem ami működik is. Szóval ezért érdekel az is. De akkor Badára nincs?
-
gyulank
addikt
Hámmermé? Azoktól még látnám kit hívok, nem értem. Olyan nehéz elképzelni olyat, hogy egyedül vagy, és nem látsz jól? Szembefújnak gázsprével/fejbevernek/véletlenül bevered a fejed/elesel//bekötik a szemed/agyvérzésed van/szemedbe ment valami/a szemednek van baja, és meg tudod fogni a telód, de csak a sima kijelzőt tapicskolhatod. Ebből nem lesz se család, se haver, se rendőrség, se mentő. Ha meg egy gomb van, ami az utolsót hívja az ha baj van, pont egy biztosító, vagy egyéb reklámozó száma, vagy egy afrikai szám, mert pl. pár napja az hívott. Belegondolsz milyen okos telód van, mondod, hogy ósit aztán meghalsz. De legalább a tetemed mellett találnak egy szép okostelefont.
Azért legyen már erre is jó nem? Meg mi van, ha alapból vak vagy? Csak téged hívhatnak, és mindig rajtad kell legyen a headset, mert azon van felvevő gomb. -
gyulank
addikt
Az nem olyan. A billentyűssel érezni lehetett a gombokat, ha tudtam a számot, vagy amelyik szám hívja azt a számot, akkor ki tudtam tapogatni. Ebbe nem lehet, de azért a gombokkal hívni is lehet valakit, ha azt nem is lehet tudni, hogy kit, úgy látom, csak az utolsót, mert lépegetni se lehet a hangerő gombbal se. Vészhelyzetben sokra mennék egy biztosítós, vagy ügyfélszolgálatos számmal.
És nem csak ezt mondtam, hanem felsoroltam pár dolgot. SAMOLED, fém. Meg keret sincs újra, de nincs is olyan, amit jobbnak tartok ilyen tekintetben, hogy fém, meg gombos. Hogy azért legalább valamilyen kombinációval lehessen hívni pár konkrét számot, de ha lesz ilyen, akkor majd az se lenne rossz, ha ugyanez wifis elérhetőségeknél is lenne, de nem hiszem, hogy ilyenek lesznek, most a kijelzőkön van a hangsúly.
Meg a hangparancson, de hát az ki tudja mit csinálna, ha működne, és beszélnék a jelenlétében. Véletlenül kimondanék egy parancsot az meg hívogat meg ki tudja mit kínlódna alvás helyett. Az érzékelhető gomb a tuti. Hangparancsokat diktálva amúgy is hülyén érezném magam, mint valami régi filmben a szobányi KOMPjúter villogva meg lezajszűrőzött szél kihangosított maradványhangjaival számol, majd válaszol.
Jó ez ilyet nem csinálna, de KITT előtt még tán nem nagyon lehetett velük folyékonyan beszélni. -
ABal
őstag
Körülbelül így történhetett.
Próbaképpen letöröltem két alkalmazást a telóról, hogy vissza tudom-e tenni őket, de most, hogy találom meg őket a gépen? A mappa megvan, de a tartalma titkos írás.
gelbelex: Tehát, a mentés sikerült, de a nagy kérdés még az, hogy vissza is lehet-e rakni a cuccokat? Ezt ugyanis még nem állt módomban kipróbálni. Illetve, tulajdonképpen elakadtam benne, mert a lementett alkalmazásoknak nem a saját elnevezéseit adta, amikor kimentette őket a telefonról, hanem ilyen betű-szám kombinációt, és fogalmam sincs, hogy melyik kriksz-kraksz melyik appot takarja.
-
duvi
nagyúr
"Arra utalsz, hogy a képszerkesztő lassú?" Igen. A gyári képszerkesztője képes beszaggatni egy 2,3 GHz-es négymagos Snapdragon procival + 2GB RAM-al a háta mögött. Egy 72 dpi-s saját képet editáltak (ráadásul nem izom műveletekkel), nem egy 300 dpi-s nyomdai képanyagról van szó. De ezen már nem veszünk össze
. Lehet, hogy igazságtalan vagyok, vagy csak egyszerűen nem áll össze nekem ez a Tizen rendszer, így első ránézésre. -
sphe
senior tag
+1 neked! Ezért volt ott a
fej.
Lehet, hogy a mérési hibát az okozta, hogy időközben ki lett mosva a headset.
A turko 10-ben van valakinek ötlete hogyan kell felmennie az alarm fixnek? Telepítem a Turko-t. Telefon újraindul. Flash-elem ETC-ben (differences only) az alarm fix-et. Factory reset, ahogy az xda fórumon írják. A fix erre sem működik. De az anykey LCD on fix sem. Valamit rosszul csinálok és ti biztos okosabbak vagytok. Tipp, valaki?

-
-
Spoortcyty
tag
Benyomtam de nem változott semmi

Valami illesztés másképpen van megoldva a wave fülessel, csak nem találok semmi leírást erről a témáról.
Biztos nem az gond, hogy 4 lábas, mert SGS2-höz is 4 lábas mikrofonos füles van gyárilag és az jól működik más itthon lévő készülékekkel.
BUÉK!! -
kochpisti
csendes tag
A legnagyobb tisztelet a megmondó megoldónak!! Próba képpen kivettem a sim kátyát a telóból, bekapcsotam és eltünt az 1-es. Vissza tettem, bekapcsoltam és megint ott volt. Az előző 1.2-nél nem igy működött, de ha most igy akarja akkor működjön igy. Remélem nem sok vizet zavar a rendszerben és a memóriában, de majd a vallatásnál kiderül, ha pedig nem kavar be akkor csak legyen ott. Ezzel csak nekem tesz jót, mert nem kell ez miatt újra telepiteni a telefont. Köszönöm mégegyszer!!!!
UI: Csak kiváncsi voltam mi az az ikon -
consono
nagyúr
Nekem sem jutott, sőt, a kollégáknak sem
Az összes Balckberry le lett cserélve Droidra (S4 Mini, S3 Mini, S Advance beosztástól, meg csókosságtól függően). A Pradás tapasztalataim alapján sok gondod nem lesz az LG-vel, pedig én a régi tapasztalataim alapján nagyon féltem tőle. Mondjuk a frissítésekkel itt is baj van, mint mindenhol. Senki nem támogat rendesen egy 1-2 éves készüléket... Marad a community, de nekem pl. a CM csalódás volt, igaz, hogy szépen futott minden, de épp telefonálni nem tudtam, mert a túloldalon nem hallottak... A WP-nél legalább ilyen gond nincs, nincs "főzött ROM" 
-
-
cryingdr4g0n
aktív tag
A képernyőzár gombja szerintem könnyen megszokható ám! Amúgy (gondolom) a BB-s hagyományok miatt hagyták ott, ahol mindig is volt.
Az FM rádió nekem is vesszőparipám, bár nem sokat hallgatom, de mindig úgy vagyok vele, hogy az ember ha annyi pénzt kiad, akkor igenis legyen már az is benne...
Ezt az igényemet kielégítendő tartottam meg Artut, az Xperia Mini Pro-mat.
Abban a robotkában minden benne van, "a tér csodája" -hogy egy környékünkön élő autókereskedő kedvenc szófordulatát ellopjam, amit ő a kis autókra szokott használni
- a mai napig megállja a helyét. Nem mellesleg kiváló fizikai qwertyje van, és röhejesen olcsón sikerült beszerezni.
A tizen/ubi/sailfish triót én is izgatottan várom.@gelbelex: Neked is köszönöm a nyugtázó szavakat!

-
cryingdr4g0n
aktív tag
Ajj, zavarba hoztok, köszönöm a dícsérő szavakat.

Hosszú nyomással lehet, valamint a prediktív szövegbevitel igen jó hatásfokú, és -szemben az andoidon tapasztalataimmal- szinte mindig jó alternatívákat hoz fel, ha ékezet nélkül gépel az ember, akkor is. Így elég gyorsan lehet ékezetesen gépelni. Még a ragozott alakokat is kezeli, felajánlja, legtöbbször jól, ráadásul tanul is egész intelligensen, elég hamar rááll a stílusunkra, szófordulatainkra. Vigyázni is kell, mert ha direkt írunk valamit rosszul, akkor azt úgy jegyzi meg. (Pl. viccelve azt írja az ember: "mongya kérem, mizújs" - megjegyzi.)Köszönöm a korrekciót, valóban így a helyes, javítom is!
-
consono
nagyúr
Sajnos ennyit nem volt nálam, hogy üzemidőről tudjak beszélni. A Telenortól kaptuk tesztkészüléknek, de egy órát sem volt nálunk és lenyúlta az egyik igazgató... A szövegbevitel jónak tűnt, de én hányok a swipe-tól
Magyar T9-et tud. A kezelést gyorsan meg lehet szokni, de nekem fura volt a kezdőképernyő a lekicsinyített progikkal. Mondjuk meg bírnám szokni
A lengyel kollégámnak van nem Z10-ese, hanem Q10, ő azt mondja ilyen jó telefonja még nem volt. Ráadásul szinkronizálja a taskokat is Activesyncen rendesen, amit Droid meg a WP nem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ott van pl a Windows phone, az tudott újat mutatni.