Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok.
Miért van az hogy az android portnál feltelepítek, 3-4 alkalmazást és amikor az 5-et akarom feltelepíteni akkor az írja ki hogy kevés a hely? Erre van valami megoldás?Mit lehet tenni ez ellen,vagy semmit sem? -
leslieke
Jómunkásember
válasz
üzenetére
A BE-ON-ROAD GPS NAVIGATION ráadásul ingyenes is.
-
gabe8719
senior tag
Sziasztok! Működik badán a wifi hotspot funkció valahogyan? Akksival jobban bánik mint egy android?
Illetve valaki tudna linkelni droid projekteket hozzá?
Köszi szépen

-
válasz
üzenetére
Ha az kell, próbáld a dual bootos android portot. Játékra teljesen jó, én angry birds space-t játszottam rajta, hibátlanul futott, pedig elég magas a hardverigénye. Egyetlen bajom volt, hogy nem volt modem és mindig akkor hívtak vmi rendkívül fontos ügyben, mikor androidoztam és így ki voltam kapcsolva.
Ma már, ha beszélni nem is lehet még, de legalább tudod, ha keresnek. -
leslieke
Jómunkásember
-
törölt tag
Sziasztok. Avval a kérdéssel fordulok felétek hogy van egy hill climb racing nevezetű játék,és le szeretném tölteni a telefonra.Azonban ez a játék androidra vagy Iphonéra elérhető,DE olvastam egy cikket hogy megjelent badára is.Szóval ha valaki tudna küldeni egy linket hogy honnan lehetne letölteni,akkor azt nagyon megköszönném.

Előre is Köszönöm. -
válasz
MrCsiT
üzenetére
Emailklienst használsz? Ha igen, az emailek nem tűntek el? Nekem úgy tűnik jobban jársz, ha újramultizod a telót, hibás is lehet az a rejtett partíció, egyszer nálam is volt hasonló probléma, csak az segített. Egy fájlt kell felmásolni a rejtett partíciók láthatóvá tételéhez, megfelelő helyre az stune progival, de rá kéne keresni, pontosabbat nem tudok mondani.
-
MrCsiT
addikt
-
törölt tag
Sziasztok.
hogyan lehet képernyőképet csinálni? -
MrCsiT
addikt
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Nálam van kint naptár, időjárás, gyorstárcsázás.. nálam nem azoktól van gond.
-
MrCsiT
addikt
Hülyeséget írtam: nem a telóra, hanem a SIM-re kerülnek az sms-ek, és a SIM kapacitása, ami kevéske.. Ebben a tfw-ben alapból van droid is..az vajon elvinné a tárhelyet az sms-ek elől?
..milyen fájlok törlésével javítható a helyzet , és ha megoldás, akkor hogy érem el azt a rejtett partíciót ? -
MrCsiT
addikt
Sajnos nekem az helyett, hogy odatenné, üzenget a drága, hogy betelt a memória, törlök-e..
Megnézem majd, miket állítottam/hagytam telefon-on, de kb. semmit, szerintem. Ha nem lenne ez gond, nem kérdezném.
Nekem valamiért - nem kizárt, hogy án állítottam át valamit véletlen - a tel.ra menti, de a baj, hogy kevés fér így el.
-
MrCsiT
addikt
Turko- ban a bejövő üzenetek helyét be lehet állítani, hogy ne a sim-re kerüljenek ?
-
bexinho23
őstag
válasz
üzenetére
Köszi, a betűtípus váltást kipróbálom, viszont a facebook dolog már helyre jött. Fura, de zsír új romnál csináltam egy gyorsítótár törlést, és azóta szépen bejön a FB böngészőben. Igaz sosem fogom megérteni, miért olyan borzalmasan lassú, mikor sokkal gyengébb android telefonokon szebben megy a mobil-fb oldal.

-
bexinho23
őstag
Na két gondom is van sajnos!
1: opera mini-ben bárhogy állítgatok, nem jó az oldalak megjelenítése. Folyamatosan össze vissza vannak a szövegek/karakterek, teljesen szét van csúszva az oldal. (tudom, régi probléma. De ezek szerint semmi megoldás rá?)
2: facebook app borzalmas, ezért a facebook a gyári böngészőben volt használva. Előzőleg tökéletesen bejött, most pedig folyamatosan a https változatot szeretné behozni annak ellenére, hogy a felhasználói fiókban ki van véve a biztonságos böngészés. Valakinek valami ötlet???
-
bexinho23
őstag
Melyik az a fw, ami megbízható, !!gyors!!, minden tökéletesen működik benne, és adott esetben ti is használtok?
-
ABal
őstag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Köszi!
-
ruszi_tomi
aktív tag
A tűzróka telepítése akinek van fent Android nagyon könnyű, ugyanúgy működik minden, mintha Droid lenne, csak ki kell cserélni a fájlokat a telón.
A rendszer szépen bebootolt, jött a Róka szinbólum ahogy kell.
Nekem még fagyás, akadás nem volt, stabilnak tűnik a rendszer, bár eléggé le van csupaszítva. Zenelejátszó működött, képeket tudtam nézegetni, memóriakártyát felismerte.
Wifi-t kis nehézségek árán felismerte, a böngésző az fapados, nincs zoom, nincs bekezdés tördelés, de nekem még így is jobbnak tűnik, gyorsabbnak, mint a badaé.
Van külön appstore, az is működik, telepítettem egy facebook alkalmazást, az is teljesen szépen, folyamatosan tette a dolgát.És a feketeleves:
Hívni nem tudtam rajta, és a mobilnet sem működik, tehát badadroidnál nem jobb, de mindenesetre kiváncsi vagyok a továbbiakra hogyan alakul a dolog, akár még jó is kisülhet belőle.
Akinek van fent droid, próbálja ki, annak talán megéri.Egyenlőre ennyi, aki van kérdés, szívesen segítek.

-
ABal
őstag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Kicsit részletesebben is beszámolhatnál róla, ha már eleget tapasztaltál.

-
ruszi_tomi
aktív tag
Egész jó ez a Firefox...................... Meglepően jól muzsikál.
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A fenét marad ott. Annak idején a legelső angol szótárt levették az appsról, és romcsere után sehonnan se tudtam feltenni, pedig a gépemen is fent volt a régi telepítő fájlja, de nem fogadta el. Szerencsére a badablog.hu csinált egyet helyette, csak egy fél évig kellett szótár nélkül élnem.

A warezről: azt hiszem a Samsung tett annyit a felhasználók ellen, hogy lelkifurdalás nélkül lehessen itt warezről beszélni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Egyike a remek bada (vagy samsung?) fícsöröknek. Ha újrahúzod a romot, jó lesz. De bármikor beszarhat. Egyszer a jelszócsere megoldotta (köszönet Lesliekének), de aztán az sem

Bosszúálló típus vagyok: ostoba módon semmit nem vagyok hajlandó ettől a gyártótól többet venni
-
MrCsiT
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
Jogos, mert 2 app is felment mobilról betallózva, ami kiesből PC-ről nem.. pff..
Ami abban a mobilos kiesben nem megy: van appom, amit a GB store-ból telepítettem másik e-mail-címmel, - mert ugye mindenhová másikat kellett régen regisztrálni, úgy emlékszem - na ezeket nem tudom elérni, mert telón nem tudok áruházat váltani.. (meg van, amit azt sem tudom, melyik store-ból szedtem le végül
)..de azért megoldódni látszanak a gondjaim kies nélkül is.. az meg jó arra, hogy új appokat tegyek fel vele.
-
ABal
őstag
válasz
leslieke
üzenetére
Addig ez jó is, amíg meg nem hal a fiókod, mint az enyém. Egyik napról a másikra megszűnt, és hiába minden, a "feldolgozás meghiúsult" hibát dob fel. Új fiókot sem tudok regisztrálni, mert ugyanez a helyzet áll elő (és amúgy se látom sok értelmét). Eközben KIES-ben és böngészőben simán nyílik a fiókom a régi emaillel és jelszóval... Mindegy, most már nem izgatom ezen magam. Ha nem krepál be a telefon, akkor még egy ideig el leszek vele úgy ahogy most van.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ezert telepítek mindent mobilról, Kies nem is érdekel.
-
-
MrCsiT
addikt
..az mekkora hülyeség már, hogy egy csomó játék már nem érhető el az app.store ban , pl. a Fruit Ninja..
most én is nézhetek utána ennek a spoof -vagy mi dolognak, pedig eszem ágában sem lenne külső megoldáshoz nyúlni, ha ezek nem lennének idióták..

-
David3
őstag
válasz
MrCsiT
üzenetére
A telepítőcsomag felkerül akkor is, ha telefonnal telepítesz. Azzal a két fájllal, amit a Kies leszed, nem tudsz kezdeni semmit, az csak a Kies-nek van... : ) De egyébként az összes alkalmazásod ott lesz a memóriakártyán (ha ide van beállítva a mentési hely) a @@bada Apps@@ mappában.
A droidot úgy tudod elindítani, ha kikapcsolod a telefont, és a hívás felvesz és lerak (tehát a két szélső fizikai) gombot nyomod folyamatosan, amíg meg nem jelenik a robot. Egyszóval itt a dual boot van érvényben.
A turko CFW 10-es már megjelent, de nem ajánlom, azt olvastam, hogy nem sikerült valami jól... egyébként a badaTürkiye.com fórumán ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mi lehet vele..
Én nem tudom miért de automatikusan a képernyőzár gombot nyomtam meg és sikerült is képernyőképet csinálnom. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)