Hirdetés
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
quailstorm
üzenetére
-
Kemények vagytok, én apámnak adtam (az egyébként practically karcmentes) wave-et. Szopjon vele ő tovább

Egyébként félelmetes, hogy a kijelző valóban karcmentes, pedig régi és kapta is az ívet nálam rendesen. Semmiféle gorilla5 és egyéb parasztvakítás. Elgondolkodtató.Ja, lásd Kohn és a Trabant: ugyanitt OPO eladó, ha intergalaktikus csatahajóra vágynál a Wave után 🤣
(de ez lényegében vicc, mielőtt rám ugrana egy admin) -
quailstorm
félisten
válasz
üzenetére
Szabad RAM gondolom van akkor. Hardveres gyorsítás hogy áll viszont? Lehet eltörted.
Ugye nekem évek óta van Galaxy S-em, ami hardverben ugyanez, azon is ment szépen minden. És arról portolták a ROM-ot erre. A RAM viszont cudar dolog, az 512MB-al alig jön ki az ember, sima S8500-ban a 256-nál elképzelésem sincs milyen lehet. Mondjuk bigmem kernellel (720p és kamera nélkül) még egy doodle jumpnak mennie kéne.Meg azért gondolom még, hogy RAM a kevés, mert egy-két játék akár egy Omnia II-n is elment, pedig az elég GPU hiányos.
Esetleg tudsz swapolni microSD-re, i9000-en én ezt tettem a Goat SImulator futtatásához.
-
törölt tag
Marad a 4.4.4, Xposed Framework-al 0 RAM használat mellett sikerült lecserélni a témát. Még valami: Az miért lehet, hogy bármilyen játékot próbálok elindítani, tölt egy ideig, majd mikor 3D-s részt kéne megjelenítenie, crashel? Még a legkisebb 2-4Mb-os játékok is. Tisztában vagyok vele, hogy nem egy gamer cucc, de YouTube-n van pár videó, ahol ugyanezen a CPU / GPU-n jól fut sokminden, és régebben ezen is elment például a Doodle Jump (40-60Mb).
-
quailstorm
félisten
válasz
leslieke
üzenetére
2200 HUF volt. Hátulján van egy pici horpadás (kavicsnyom), de amúgy rendben van. Meg oké, még pár helyen le van verve a festék a fémről. Kijelző jóformán karcmentes, egy-két hajszálkarc van. Tartozék semmi, csak akku.
Nem nagyon szoktam látni, műszakilag viszont kifogástalan, szóval megteszi ez is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
quailstorm
üzenetére
Mennyiért vetted, milyen állapotú?
-
quailstorm
félisten
SGS alapján én is azt mondom, jó lesz a 4.4-en maradni.
Viszont nemrég vettem egy S8500-at, most totál üres. Szoftvergyűjteményt lehet még hozzá valahonnan kukázni? Esetleg olyan tulaj, aki még nem törölte?
Badával akarom megőrizni múzeum szintjén, nem akarok droidozni, max ha van dual boot.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudom, elég régi már a Wave, ki is halt a topic, de hátha...
Jelenleg 4.4.4-es OmniROM (2017. 02. 19.) van rajta, amire kell, arra használható, kamera jó, YouTube videókat viszi akadás nélkül UC Browser Mini-vel, Messenger és Facebook Lite megy, stb, akkuidő egy kis undervolttal 1.4Ghz-re húzva, átlag használattal 1-1.5 nap.A kérdésem az lenne, hogy megéri rá feltenni az 5.1.1-es OmniROM-ot (2017. 02. 14.), vagy lassabb lesz tőle? Screenshot-ok szerint a RAM használat kb ugyanannyi Google Play nélkül (APKPure még jobb is helyette). Nincs bajom a 4.4.4-el, de a Material felület jobban nézne ki.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Na, sikerült telepíteni zseb lámpa progit?
-
Közben nálam megint meghalt a teló. 40%-ig tudott feltölteni, mikor meggyógyult, de miután innen lemerült teljesen, kikapcsolt, és nem éledt fel újra. Valami töltési baja lehet, mert mozgatva a kábelt néha próbálkozik, néha megelevenedik a kijelző, és mutatja a nullán lévő akkut, meg hogy töltődik. Lehet, szimplán meghalt az akkuja.
Majd még teszek vele pár próbát, aztán ha semmi, 2-3 év múlva megint megpróbálom, esetleg úgy, hogy begyűjtök apróról néhány szintén halott készüléket alkatrésznek.

-
duvi
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Például ez .jad kiterjesztésű lámpa.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Google?

-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Javás megoldás a legegyszerűbb út.
-
-
David3
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Szerintem már-már lehetetlen találni akármilyen szoftvert, nem, hogy módosítottat.
Nyár elején akartam nekiállni én is a Wave-nek, mert valahogy elokerült, de nem találtam semmit. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
SpaceKombajn
üzenetére

-
SpaceKombajn
aktív tag
Vagy egy zseblámpát rászigszalagozni

-
duvi
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Esetleg egy javas zseblámpa appot feltenni?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Az nem lesz egyszerű, régen megszűntek már a badás oldalak.
-
-
Lehet, ha lesz egy kis időm, én majd kipróbálom, ugyanis a korábban beázott, totálkáros telómat ma előszedtem a fiók aljáról, rádugtam a töltőre, és elkezdett töltődni; most bekapcsoltam, jó minden! 2 vagy 3 évet állt fiókban -ezek szerint élőhalottként. Van tehát egy működő Wave I-em megint.

K.ra meg vagyok lepődve egyébként.

-
gyulank
addikt
Köszönöm a válaszokat, és elnézést, hogy a Gyulánk témakörben tettem fel a kérdést!
Samsung S8500 Wave témát nem találtam. -
leslieke
Jómunkásember
Gyulánk ragaszkodik a régi dolgokhoz.

-
-
gyulank
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
Kíváncsiságból megnéztem, de hardveraprón nincs Bada hirdetés.

-
leslieke
Jómunkásember
Felpezsdült az élet.

-
Aby_2014
aktív tag
Nekem is jelenleg ez a telóm van, néha beszélek rajta, erre kelek minden reggel
mobil netet sosem használtam vele, wifin frissítem az időjárást és az emaileket szoktam megnézni rajta....Az aksi így kb 5 napig bírja...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Annyira nem volt vészes, vagy csak az idő szépíti meg a dolgokat.
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Net nélkül régebben is jól használható volt.
-
-
SpaceKombajn
aktív tag
Nekem is az eredeti akksi van benne, 2011 április óta, mostanában, ha kiveszem és visszateszem a telefonba akkor megbolondul, mert mindig úgy érzékeli, hogy le van merülve, mindegy, hogy előtte mennyire volt feltöltve, de ilyenkor töltőre rakva egyből helyreáll. Nekem S7 lett az utód, szép is, jó is, és nem olyan óriási méret mint a hasonló telefonok.
-
-
ABal
őstag
Az eredeti van benne. Vicces módon, ugyan vettem bele egy újabbat, de az már elkezdett púposodni, és nem lehet lezárni a hátlapot miatta. Ezért aztán nem is használhatom.
4,5 évig használtam a Wave-et napi szinten, aztán jött a OnePlus One. Ennek is már több, mint két éve. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
SpaceKombajn
üzenetére
Az igen, sokáig bírta.
-
leslieke
Jómunkásember
Úgy látom végleg eltűntek a Bada tulajok.

-
Cynicelectro
aktív tag
Köszönöm az előttem szólók segítségét!
Nemrég sikerült letégláznom a Wave egyemet. Csak Samsung logo és még tölteni sem töltött, de mostmár működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Használd így amíg műxik.
Jelenleg 4.4.4-es OmniROM (2017. 02. 19.) van rajta, amire kell, arra használható, kamera jó, YouTube videókat viszi akadás nélkül UC Browser Mini-vel, Messenger és Facebook Lite megy, stb, akkuidő egy kis undervolttal 1.4Ghz-re húzva, átlag használattal 1-1.5 nap.

Nyár elején akartam nekiállni én is a Wave-nek, mert valahogy elokerült, de nem találtam semmit.

Az igen, jól bírja. Nekem egy Sony K800i lapul a fiókban, és még mindig működőképes.