Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlyChocolate
senior tag
És tényleg!

Ezt a cikket is ember írta.
A "t" és az "r" nincs is olyan messze egymástól a billentyűzeten.
Ennyi.
-
jáózsi
tag
ÚR isten!
Olvasgatom a leírást, és találtam egy elírást

"Abban pedig valószínűleg mindenki egyet ért velem, hogy a különösen ajánlott plecsninél gyengébbet nem sütherek rá a Wave-re:"
másfél év és több mint 50000 hsz után azért durva

-
Kaji
tag
válasz
aurel343
üzenetére
Letöltöttem ezt a török psh-ás változatot. Kicsomagoltam és a gép vírusnak jelzi a benne található multiloadert. Most ez mennyire para? Töröljem le és töltsek le egy másik multit vagy mehet ezzel is a frissítés? (Amúgy windows-t csak a mobil multizása miatt használom, másra nem.)
-
duvi
nagyúr
Friss megjelenésekből egy kis válogatás
:
- CB Weather időjárás widget. 290 Ft / 1.x kell / Wave I-II-III támogatott. Van benne magyar nyelv is.
- CB Weather mini a fenti program mini változata. Required és support ua.
- YMChat 2.0 Yahoo Messenger alkalmazás. 560 Ft / 2.0 kell / Wave I-II-III támogatott.
- Tangled Bugs Free Logikai játék. Ingyenes / 1.2 kell / Wave I-II-III támogatott.
- SyncOn Kapcsolatok szinkronizálása/mentése. Ingyenes / 2.0 kell / Wave I-II-III támogatott.
- Functional clock Egy újabb óra widget. 290 Ft / 1.x kell / Wave I-II-III támogatott. -
leslieke
Jómunkásember
TurboFly HD, Wave 1-2-3-ra, Bada 2.0, most ingyenes.
(#2086) Dhampir Mjad ha megkapom ingyen, céges telónak, akkor lesz.

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Dhampir
üzenetére
Le lehet tölteni a The Adventures of Tintin™: The Secret of the Unicorn - The Game-et Wave 3 nélkül is:
1, Kies elindít,
2, Bejelentkezés a Samsung Appsba,
3, az SA oldalán belül (bal felső sarok, a programtípusok listája mellett) a Wave 3 kiválasztása,
4, játék letöltése.
Ha lesz Wave 3, akkor máris lehet telepíteni. -
F-ECT$
titán
Végre sikerült végignéznem a MATV-s Wave 3 adást. Sok infó nem derült ki belőle, de mondjuk a szaggató beágyazott youtube videó nem sok jót ígér

Kicsit elkalandoztak a fiúk az adás alatt, így végülis élvezetes volt, és legalább maradt puskapor a tesztre. Azon mondjuk jót nevettem, mikor azt mondta talán Bocha, hogy a Wave-eknek sosem volt bajuk az emailezéssel

-
Goldmen75
őstag
Én is megnéztem, dula a méret mint amit a kies lát...aham, akkor ez nem az a probléma amit én írtam...
-
m.zso
aktív tag
Egy éven belül letöltöttem egy halom alkalmazást.Megéztem a gépemen mappát, ahova a kies belepakolja a letöltött alkalmazásokat és 1.6 gb ot foglal. Tehát ennyit alkalmazást töltöttem és telepítettem a telómra. A kies meg csak 466 mb-ot ír. Szóval több, mint a fele nincs meg. Ebbe benne vannak azok a programok is, amiket az 1400 ft-os utalvány keretein belül szedtem le. Miért vesztek el ezek ? A másik, abból a kevés alkalmazásokból telepíteni akarok, akkor meg azt írja, hogy az alkalmazás telepítőcsomagja, hibás [0xFFFF].

Vissza lehet ezeket valmiképpen állítani ? -
Dhampir
félisten
Örülök, hogy nem vesztek el a korábban feltelepített alkalmazásaim, mert időközben újra kellett installálnom a Windowst.
Bejelentkezés után minden korábbi alkalmazásomat mutatja a KIES, és tényleg, készülék nélkül is le tudom tölteni az újabbakat.

A The Adventures of Tintin™: The Secret of the Unicorn - The Game-et viszont nem bírtam letölteni. A figyelmeztető ablak szerint "a kiválasztott telefon nem támogatja ezt az alkalmazást (átirányítás a kezdőlapra)".

-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Ez melyik teló volt?
Biztos jön helyette a Wave III, nem próbáltak rábeszélni?
Megnéztem ma a Campona Samsung boltjában a Wave III-at én is. Szép, bevállalnám, na de 120-ért adnák ők függetlenül
Mondjuk mindegy, nem tervezek mostanában cserét. -
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Nagyon nem akar neked összejönni a telócsere!
A sors azt akarja, hogy maradj a badánál. 
-
bokrosolajos
őstag
Ma kaptam a Trétől emailt, hogy a rendelt készülék elfogyott, és a továbbiakban nem rendelhető.
Öröm és bódottá : jövőre is ugyanígy, veletek!

-
aurel343
tag
Úgy néz ki, hogy minden működik a török PSH-s verzióban.
-
aurel343
tag
Itt a török SHP-s verzió is:
http://hotfile.com/dl/138878414/500734c/GT-S8500XXKL6_SHPCallRecCSC_BadaTurkiye.com.rar.html
Már töltöm.
-
s4tch
veterán
válasz
leslieke
üzenetére
Igen, azokat hívják ceruzás bejegyzéseknek. 1-től 9-ig el kellene férniük, 1.2 alatt úgy is működött, elkélne a szoftvernek egy 2.0-hoz igazodó frissítés. KK5 alatt nem is használom, úgyis megvettem anno az astraware sudokuját, az legalább tökéletesen működik 2.0 alatt is.
-
szebev
senior tag
válasz
LACENTO
üzenetére
Szia! Asszem nekem mar volt ilyen problemam, de eleg regen tortent ,ugyhogy nem vok biztos magamban! Ne parazz, NEM KELL megint megvenned a terkepet, csak le kell toltened megint ! Ha nem megy igy sem, akkor hivd fel a R66 magyarorszagi irodajat es ok biztosan segitenek,bar igy ket unnep kozott nem tom , hogy dolgoznak-e.En anno felhivtam oket es nagyon rendesen elmagyaraztak lepesrol-lepesre.
-
leslieke
Jómunkásember
Öröm és boldogság: a luxemburgi áruházból sikeresen telepítve a Sudokku.

-
TomWexX
addikt
Első benyomás az új firmről, egy olasz fórumon találtam. Google lefordította, most nincs kedvem megformálni, szerintem kilehet venni a lényeget.
Első benyomások:
* Az első benyomás az operációs rendszer gyorsabb.
* A kamera reagál a jobb és rugalmasabb.
* WiFi rendben van, és azon a GPS jelet gyorsan.
* A böngésző úgy tűnik, hogy rendben van.
* Youtube működik.
* Az alkalmazások telepítése gyorsan Kies a terminál minden gond nélkül.
* Nincs memória hiba abban a pillanatban.
* Szociális Hub jól működik.
* Nincs jelen, vagy twitter facebook, hogy
* Javított a feloldásához képernyőn, most sokkal érzékenyebb -
leslieke
Jómunkásember
válasz
TomWexX
üzenetére
Pentile matrix: nem zavar. Biztos jól megvan.

Betűket túl közelről nem tudom megnézni, normál távolságon belül egy picit talán látszódik. Ahonnan átlagosan nézem, ott nem zavaró.
(#2046) rizso nem gondoltam volna, hogy így lesz.
(#2048) Goldmen75 sammobile oldalán csak a lengyel verzió van fent.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
samsung1920
üzenetére
S8530XXKL6_S8530OXDKL2_XEH.zip
jelszó: samfirmware.com
Sammobile megjegyzése: Incomplete firmware before flashing your device always check our forum!
Azaz nem full verzió, telepítés előtt mindig nézd meg a fórumot. -
leslieke
Jómunkásember
A Wave 3 kijelzőjéről:
betekintési szög: szinte vízszintesen is látni a kijelzőt.. persze így meg nem lehet olvasni.
színek szépek, élénkek, a szövegek jól olvashatóak.
fényerő: 1-10-ig lehet skálázni, én 3-ason használom, nem szeretem ha vakít. Van automatikus fényerő állítás is, illetve energiatakarékos mód is bekapcsolható. A fényerőt böngészés közben külön lehet állítani.
fogyasztás: az eddigiek alapján kb. 2-3 naponta kell majd tölteni. De ez erősen függhet a használat mennyiségétől és típusától is.
méret: az első 2 napban volt furcsa a Wave1 3,3"-os mérete után.. most már fordítva van. Az a furcsa, hogy az a telefon kisebb.
-
samsung1920
csendes tag
Ez az új bada 2.0 béta ami magyarul kijött most, wave 2 re, letöltési linket valaki tudna küldeni?! Köszönöm!

-
Goldmen75
őstag
Na erre varrjon valaki gombot....
A vodás s azelőtti rom-oknál, le tudom szedni az összes eddig letöltött alkalamazást, játékot. Az újabbak "miatt" nagyon sok meg sem jeleni, hogy már leszedtem (ashpalt, farm frenzy, fruit ninja stb...) Ez miért lehet vajon? (Se kiesben, se mobilon)Várjunk csak....az magyar volt..ezek meg nem...lehet régiós a probléma???
-
leslieke
Jómunkásember
Wave 3 dokumentumkezelő gyors teszt: xls, doc, pdf, txt fájlokat próbáltam, a fájlokra bökve a Polaris Office program mindet gyorsan megnyitja. Az első kettőt szerkesztő módban is megnéztem. A szerkesztés előtt a Polaris Office átmozgatja egy csak általa elért helyre. Szerkesztés után is ide engedi menteni. A kész fájlt a Polaris Office menüből indításával lehet "kimenteni" a telefon memóriájába vagy a memóriakártyára.
-
Tomajdon
aktív tag
Megjelenhetne az S8500 magyarul is... SamMobile-on ez van odaírva:
GT-S8500 S8500XXKL6 ## *2011 December S8500OXAKL6 Poland
GT-S8530 S8530XXKL6 ## *2011 December S8530OXDKL2 Hungary
-
Orlin
addikt
hello!
ha képeket keresek a telóra milyen méretben kell keresnem,h mondjuk mind a 3 "lapon" elfoglalja?
1280x800 ?
köszi!
-
Goldmen75
őstag
válasz
aurel343
üzenetére
Hogy az a ......................... úgy néz ki a memkari szórakozott velem eddig...........
na most vagy kicserélem, vagy itt az idő hogy 16-ost vegyek
Most már csak 1-et nem értek, mi köze a firm-nek ahhoz hogy milyen alkalamazásokat szedtem le eddig, mert a vodásnál igen ezeknél pl jópár eddig letöltöttet nem jelenít meg!
Pl fruit ninja..stb -
aurel343
tag
Tulajdonképpen nekem nem is kell a PSH, csak a gmail-es névjegyek. Hogy szerezzem meg őket?
-
aurel343
tag
Az Apps wi-firől simán megy. Minden működik, nem volt újraindulás. Csak a PSH hiányzik. Várok még pár órát hátha a török testvérek buherálnak egy kicsit, ha nem akkor megy vissza az előző.
-
leslieke
Jómunkásember
Az új Kies simán felismeri a W3-at, és a korrekt "Ez a legfrissebb készülékszoftver" üzenet fogad. Program telepítése is működik.
A telefon alapból, gyárilag Kies módba van állítva, csak csatlakoztatni kell a telefont. Háttértár módhoz viszont be kell mászni a menübe és ott engedélyezni, mivel nincs felugró ablak. -
aurel343
tag
Remélem lesz PSH-s változat. Ebben sajnos nem tudom szinkronizálni a névjegyeket a gmail postafiókommal. A többi rész nálam működik. Az Apps is. Már töltöttem is le egy jó kis témát
FB és Twitter ebben sincs, magyar nyelv nincs. Nálam még nem indult újra. -
Goldmen75
őstag
Csak újraindulgat, most pl kiléptem a rajzolóprogiból s reboot....
-
leslieke
Jómunkásember
Még egy érdekesebb program került fel ma: Drums HD Dobprogram, Wave 1-2-3-ra, ingyenes.
-
Tomajdon
aktív tag
Ha jól látom, akkor ez az új KL6 dec. 28-ai, és az S8530-as verzió magyar? Mert ha igen, akkor lehet át kéne rakni azt a csc-t, ahogy consono írta, hátha megy a Wave I-en is... Csak hát igen, a backup sok macerával jár.
update: Látom, már kipróbáltad. Hát, kár hogy nem sikerült... Akkor várok, jó lesz még a KK5 egy ideig.
(#2016) leslieke: Ezt reggel leszedtem, jópofa kis progi. Csak mint kommentben is odaírtam, nem használható semmire igazán, max. unaloműzésre.

-
aurel343
tag
Nincs benne PSH

-
duvi
nagyúr
KIES frissült nálam is. (2.1.1.11124_17) Végre magától kiszedte a gépnevet a szoftver verzióból. Cserébe még mindig nem frissíthetőt ír ki
Pedig benne van a (TMH) is a névben. Na most mi a franc baja van akkor 

-Mai nappal felkerült az appstoreba a régebben is említett The Adventures of Tintin™: The Secret of the Unicorn - The Game Gameloft játék. Jelenleg ingyenes a játék és elég neki az 1.2 rendszer is. Viszont egyedül a Wave III van megjelölve kompatibilis készüléknek. Telefonon nem is kínálja fel az 1.2-es Wave II-re
Gondolom ez megint csak a Wave III népszerűsítésének a része.
-Szintén ma került fel a Battle Frogging II The Invasion játék. Ingyenes / 2.0 kell / Wave III- Y-M kompatibilis. -
Goldmen75
őstag
Hát bazz...ez is ugyanazt csinálja...amint belépek az Apps-ba most pl be akartam jelentkezni, ujraindul................szerintetek??? Vodás Firm óta ez van minden bétávak, KK5-7 mnost ez is....nem lehet valami beállítási gond?
-
LACENTO
csendes tag
Sziasztok.
Kérdezném,hogy a 2010.07.hóban megvásárolt R-66 navinál most miért lehet piros lakat a navigáció ablakban. A térkép és hangnál pedig nyitott.Újra meg kell vásárolni ?
Indításnál az írja,hogy "Aktiválás szükséges"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Se a képekről, se a leírásból nem derül ki.
: