Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Viktojka
tag
Sziasztok!
A Gmail-es névjegyzéket hogy lehet felvarázsolni a telefonra? E-mail fióknál a Gmail beállítva, de a névjegyzékben nem látom a kontaktokat. Van erre valami megoldás?
-
hernestke
újonc
válasz
Rottweiler89
üzenetére
Szerintem a Multiloader-es megoldás gyors és egyszerű.Kis odafigyelés azért nem árt !
A #20658 hozzászólásban megtalálod a szükséges fájlokat,leírást- hála és köszönet wasp.cor -
ABal
őstag
válasz
Rottweiler89
üzenetére
Én soha nem jelentkeztem be a szoftverfrissítés előtt, csak, ha a boltban akartam valamit, vagy a személyes adataimat akartam kezelni. Innentől kezdve nem értem, hogy tőled miért kér jelszót

Elméletileg, ha rádugod, és a KIES felismeri, akkor egyből ki is írja, hogy milyen FW van rajta, és hogy van-e elérhető frissítés. Ha van, akkor csak rákattintasz, és elkezdi lementeni az adataidat, aztán felpakolja az új FW-t.
Az én KIES verziómban nincsenek is fiókadatok már, tehát sehova se tudnék bejelentkezni.Ha KIES-en keresztül nem megy, még mindig ott a multiloader.
-
ABal
őstag
válasz
Rottweiler89
üzenetére
Ha 1.2-n vagy, a KIES nem ajánlja fel?
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudom a legegyszerűbben 2.0-ra frissíteni a rendszert? Csak kíváncsi vagyok rá, hogy milyen. -
consono
nagyúr
válasz
zozomester
üzenetére
Szerintem is... Ha valakinek telefonnak kell a telefon, az nagyon jól járhat vele. Még én is töröm a fejemet rajta...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
zozomester
üzenetére
Ha tényleg jó állapotú, akkor megérhet 10k-t.
-
gyulank
addikt
válasz
zozomester
üzenetére
Nálam mindig 2Ft az a wav-e.
-
törölt tag
válasz
zozomester
üzenetére
Kinek a papp kinek a paplan.

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
zozomester
üzenetére

-
törölt tag
válasz
zozomester
üzenetére
En az enyemet most adtam el 5000Ft-ert. Ahhoz kepest szerintem eleg jo arban adtam el.

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
zozomester
üzenetére
Ilyen nekem is van (Wave 3), csak épp annyira értéktelen, hogy nem érdemes eladni.
-
zozomester
csendes tag
Ha valakit érdekel eladó egy Wave S8500, független, makulátlan állapotban, igazi kuriózum. Amennyiben felkeltette valakinek az érdeklödését kérem keressen privátban.
-
válasz
gyulank
üzenetére
Vannak rejtett partíciók a bada alatt, ahová pl az emaileket és a névjegyeket tölti a bada, oda kerül ilyenkor a droid. Ezeket láthatóvá tudod tenni az stune programmal (jé, hogy beugrott a neve
), a topikban valahol le van írva a módja is.
A playről is tudsz letölteni apk-t, de csak az ingyeneseket a http://apps.evozi.com/ címről, bár néha kicsit lassú. -
gyulank
addikt
Az előbb csak azért tudtam egyáltalán fiókot hozzáadni, ami nem szinkronizált, mert olvastam, hogy az apk-k lehetnek vírusosak, ezért előbb próbáltam egy Play-t telepíteni, de azt írta nem kompatibilis, meg előtte 1-2 gapss-ot is próbáltam zipből telepíteni. Ezért, hogy meggyőződjek, mit tud rendesen, újraraktam a Badát, meg a droidot is. Így viszont fiók hozzáadásánál CyanogenMod/IMAP/Vállalati választási lehetőség van, az utolsó 2 ugyanolyan e-mail ikon, és bár az e-mailt töltögeti, mást, mint pl. névjegyeket esze ágában sincs felajánlani se.
-
gyulank
addikt
A hogy az a telepítésre vonatkozott. Amúgy mondtam, hogy most 2 oprendszer van a telón, ezért nem tudom, hol van. De SD kártya nélkül is fut rajta a Bada is, meg az Android is, azért írtam, hogy nem tudom, hova települt. Írtam, hogy már rájöttem, hogy tölthetek le apk fájlokat, és a fájlkezelőjével tudom is telepíteni. De sajnos ez sem szinkronizálja a névjegyeket se, meg semmit.
-
gyulank
addikt
Nem tudott... Mivel miután töltöttem az akkun visszatettem a Badát. Mivel senki nem tud jót ajánlani, próbálgatom, aztán már most is inkább direkt máshogy csináltam, mint ahogy le van írva, és a boot+fota maradt, ezt meg telepítettem nem is tudom, hova, de nincs a kártyán, és működik. Csak nincs GAPPS és nem tudok telepíteni semmit, se szinkronizálni a névjegyeket, se kikapcsolni. De legalább ennél lehet tölteni, meg telefonálni is.
Meg nem tudtam volna máshogy tölteni, még így is alig tudtam rögzíteni a drótot az érintkezőhöz... Pedig jó lenne valami csatlakozó ilyenekhez. Lehet az akkuba is van 1 Zener. -
válasz
gyulank
üzenetére
Az előző flasheléssel kicsináltad a bootloadert a telefonon, ezért nem tud még tölteni sem.
Az, hogy a töltő 5V-os, az csak annyit jelent, hogy a telefonba ennyi megy, szabványos usb +5V tápfesz. Odabent aztán egy bonyolult töltőelektronika szabályozza, hogy semmiképpen ne menjen a feszültség 4,3V fölé, és az áramot is szabályozza... A link mögött ezt el is magyarázzák szépen, csak olvasd el. -
gyulank
addikt
De lemerült azt akku, miközben töltőn volt. Írtam, hogy Download módból is újraindult. Akkor meg hogy tettem volna rá akármit? Ráhajtogattam az akkura 2 drótot, és rátettem egy PC táp 5V-ot. Pont az ilyenek miatt keresek olyat amiben nincs ilyen hülyén megoldva, vagyis meg van oldva a töltés is.
-
gyulank
addikt
Éjjel felraktam ezt, és egész éjjel töltőn volt, és most ha töltőn van, csak elindul, lekapcsol, elindul, lekapcsol folyamatosan. Ha leveszem töltőről, akkor sötétség marad akármit csinálok. Próbáltam Download módot, az is újraindul, benyomtam a hívás fel+lerak gombot, kiírta, hogy samsung wave, de úgy is újraindult. Most akkor ez miért van, és mit tudok kezdeni vele?
-
gyulank
addikt
Igen ám, csak pont ezaz, hogy nem tudok olyan Androidot, amin működnek a dolgok, és még le se fagy, és még ki is lehet kapcsolni, és még tölteni is lehet. Se olyat, amin működnek a dolgok, lefagyogat, de legalább ki lehet kapcsolni, és Bada töltő indul, ha töltőre teszem, nem az Android. És amíg nincs ilyen addig nem egy reboot a zenehallgatás, hanem egy oprendcsere.
-
válasz
gyulank
üzenetére
Mivel utoljára 3 éve volt bada a kezemben, nem tudok válaszolni.
Az eredeti kérdés pedig úgy szólt, hogy "Van olyan program Badára, vagy Androidra", én a vagyra válaszoltam.
Egy zene miatt, ha nagyon nem akarsz bemenni a szobába, meg vagy megéri rebootolni androidra, vagy nem. A lényeg, hogy így vagy úgy meg tudod oldani. Próbáld csak meg ezt egy másik 5éves telefonnal.
-
gyulank
addikt
Na, ezt nem értem. Egyelőre Bada van, mert az nekem nem pálya, hogy beég a kijelzőbe a bootlogó, vagy nem éled fel, ha hívnak. De hátha lesz olyan ami normális, vagy ha működik rajta minden, de ilyeneket csinál, akkor nem fő rendszerként kell feltenni, és alapból normálisan, vagy a töltőtől nem a Droid indul el, hanem ami működik is. Szóval ezért érdekel az is. De akkor Badára nincs?
-
gyulank
addikt
válasz
Teaway
üzenetére
Én semmire se gondolok. Arra gondolok, amit akarok.
Arra gondolok, hogy itt van a szobába a gép, a telefon meg az udvaron, és kint tallózgatok a gépen lévő fájlok közül, és mondjuk x, y, z mappákból random szól a zene, és mondjuk kint rákötök egy erősítőt, és nem kellett kivinnem a gépet, hogy hallgassam, amik rajta vannak, meg nem kell kártyára másolgatni, ha valami utólag jut eszembe. -
gyulank
addikt
Van olyan program Badára, vagy Androidra, amivel wifin keresztül a telefonnal le lehet játszani a gépen lévő fájlokat?
-
Hanz
tag
Továbbra sem oldottam meg a wave Y problémáját. Még mindig bootloopol pedig fleraktam 3-4 különböző FW-t multiloaderrel. Gond nélkül felmegy, de állandóan restartol maga. Egyikben sincs boot meg factory fs. Talán kellene egy full fw s5380d-hez. Vagy mi a megoldás?
-
Hanz
tag
Helló. Nálam van a tesóm telója wave young S5380D. Bootloopol és ráhúznák másik fw-t. A problámám az hogy a számítógépem nem akarja felismerni. ''USB device not recognized'' felirat jön elő. Felraktam a kiest is hátha felpakolja a megfelelő drivereket, de a gond megmaradt. Hozzá tenném hogy van s3 mini telefonom amit viszont simán felismer, tehát nem a kábellel és hasonló dolgokkal van problémám. Kellene egy illesztőprogram vagy megy a kukába a kis bada.
-
hernestke
újonc
válasz
zozomester
üzenetére
Igen,de nem telepíti fel, letöltés után azt írja "felfüggesztve",mint sok más alkalmazásnál is.
-
hernestke
újonc
Üdv mindenkinek a fórumon!
Csodálom ,hogy még most is témát ad a Bada ill. a Wave ,talán szerencsém is!
Három éve használok Wave 1-et.Szeretem ezt a telót.
Élethosszabbítás végett raktam rá egy Veyron-t, ami nem rossz,de ez a készülék Badára lett
kitalálva-gyorsabb,letisztultabb,mint az android- szerintem.
Így ment vissza a Bada 2.0,viszont az Apps-ról már csak kevés prg.tölthető le,a megszokott
belakott telefont nem tudom visszaállítani!Ja, mentést nem csináltam róla,saját hülyeségem!
Most vadászom a progikat.Ezeket keresem még: Be on Road, PhotoEditor, Morris malom játék,ha
valakinek meg volna a telefonján és feltenné vagy forrást tudna megköszönném!
Orosz oldalon találtam rengeteg alkalmazást,játékot,de ezeket nem. -
-
David3
őstag
válasz
Dumm-dumm
üzenetére
Pedig a CSC V1-ben van magyar nyelv is és két magyar régió is (független és T-s):
CSC_V1_Hero355_TurkoCFW.csc:
Languages: Azerbaijani ,English, German, French, Italian, Dutch, Spanish, Greek, Portuguese, Swedish, Turkish, Norwegian, Polish ,Finnish ,Danish ,Hungarian, Czech ,Slovakian ,Irish, Korean, Russian
CSCs: CRO, TUR ,ATO, CYO, DBT, EPL, EUR ,FOP ,HAT ,XEB ,XEF ,XEH ,XEU ,XEZ XFA ,XEO ,XFE ,INU ,IRD ,KOR ,MOZ ,ORC ,ORS ,PHB ,SER ,SKZ ,TPH ,TUR ,VDC ,VDH ,VGF -
Dumm-dumm
csendes tag
Sziasztok
Én is Turko modot raktam fel a Wave 3-ra.[link]
Adataim elvesztek természetesen.

Tapasztalatok:
-hangosabbak a zenék/videók
-videók eléggé zabálják az aksit(20-25 perces videó régivel olyan 10-15%-ot evett de most egy 2 perces vidivel van hogy elmegy 10 %....)
-magyar betűk vannak annak ellenére hogy angolul használom
-gyors(téma választásnál igaz csak 1 van fent az alap érezni hogy megáll fél mp-re de betölt gyorsan az eredeti framel már 1-nél is elég sokat öltött 10 fölött 3 percig töltött....)
-sikerült már kifagyasztanom.....XD
- a régi(eredeti) operációs rendszerhez képest mintha hamarabb merülne egy jó félnappal kevesebbet bír(3-4 nap)
-beszélgetés lerakásnál néha nem akkarja hogy lerakjam...
-beszélgetést lehet felvenni(vaaagy csak meg maradt a régi frame-ből a változtatás amit beleraktam..)
-wifi megy,gps pontatlan mint az állat,net gyors9 nap után ennyi.De azért eredetit szívesen felraknám az eredetit vissza. csak úgy hogy össze hasonlítsam őket.

-
gelbelex
őstag
válasz
gelbelex
üzenetére
Turko v10.2 a Wave II-n, újabb tapasztalatok:
- úgy tűnik, kicsit jobban fogyasztja az akkut
- az FM rádiónak a világosszürke háttéren fehér és világoskék betűi eléggé bántják a szemet
- egykét párbeszéd-"ablakban" a háttér és a gombok színe nem elég kontrasztosMás bajom nincsen.
-
gelbelex
őstag
válasz
gelbelex
üzenetére
Összességében - eddig - kellemes a Turko v10.2 a Wave II-n, nem tűnik (még?) rosszabbnak a gyári LB1-nél.
Jópofa megjelenésbeli változás, frissítő a szemnek.
A képernyővédő feloldása és általában a görgetés simább/fürgébb. Egyebekben a telefon talán kicsit lassabb, de egyelőre belefér.
Majd elválik hosszabb tapasztalás során. -
gelbelex
őstag
válasz
zozomester
üzenetére
Hát, még nemtom.
Még három újramultizás (ebből egy gyári fw), és számtalan telefon- és Kies-újraindítás kellett, hogy a korábbi backup-ok (különösképp a híváslista és az sms-ek) sikerrel visszatöltődjenek. Az app-ok még hátravannak.
A próbaüzem csak most indul. -
gelbelex
őstag
válasz
zozomester
üzenetére

-
gelbelex
őstag
válasz
zozomester
üzenetére
Van még Turko 10.2 Wave II link valahol?
Mivel újraraknám (két év után) a badát, egy multizást megérhet ez is (bár a V8 nálam xar volt.) -
gyulank
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Minden van, de ha nem 5 szó/SMS-t akarok írni akkor nincs, vagyis van, de az á-ból a lesz.
-
-
zozomester
csendes tag
Aki használ még Wave-t, annak üzenem, hogy a Turko CFW 10.2-t felrakva tökéletesen működik minden (Navi, Samsung app, net) és a gyorsaságra sem lehet panasz. Nekem a gyári 2.0-ás Bada szinte használhatatlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, de a duplájáért odaadnám
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már rég ezt kellett volna lépnie.