Hirdetés
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
1.2-re volt egy alkalmazás,amivel az elölapi kamerát tudtuk "tükörként" használni,de már nem találom az appson...simplemirror volt a neve,ha jól emlékszem...a memóriakártyám kimentett adatai között megtaláltam,de nem tudom,hogy tegyem vissza a telefonra.Ha csak átmásolom,az nem elég,mert nem találom az ikonját
van erre valami módszer,hogy a régi appokat müködésre birjam? -
David3
őstag
Megjelent a Samsung Apps-on is a szótár, 290 forintos ár fejében pedig bárki letöltheti! Kérjük, hogy a letöltéssel és a program értékelésével - aki teheti természetesen -, támogassátok a blog fenntartását, és a fejlesztő munkáját! (Reméljük minél hamarabb aktívvá válik a letöltés gomb).
Részletekért és letöltésért kattints ide!
Köszönjük mindenkinek a támogatást!
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
formanekzs
üzenetére
Samsungéknál már megint "dolgoznak", én se tudom megvenni.
-
leslieke
Jómunkásember
Mai újdonságok a Samsung Appsról:
English-Hungarian Dictionary, 290 Ft, bada 2.0, Wave 1-2-3
iPlayer PLUS, zenelejátszó, 1400 Ft, bada 2.0, Wave 1-2-3, próbaverzió: iPlayer PLUS Trial
GolfBattle 3D, 290 Ft, bada 2.0, Wave 1-2-3
TurboGrannies, 290 Ft, bada 2.0, Wave 1-2-3 -
San398
őstag
Valami készül a Samsung háza táján! Volt valami új feltételek elfogadása a netes Apps-on!

Régebben ugyan már fenn volt ez a jó kis program(ingyenesen le is szedtem, szerintem mások is) majd eltűnt az Apps-ról több programmal együtt pl. Fruit ninja!
Most újra felkerült, de már ha jól értem akkor a program ára a telefonszámlán fog megjelenni? -
Viktojka
tag
Az előbb sms írás közben felugrott egy ablak "timeout" üzenettel... majd el is tűnt.
Valaki találkozott már ilyennel, ez mit akar jelenteni?
Azt hiszem egyszer már produkált ilyet. -
Viktojka
tag
válasz
SlyChocolate
üzenetére
Jobb lett a 2.0-ban?
-
Viktojka
tag
válasz
SlyChocolate
üzenetére
Köszi! Ez jó dolog.

-
Viktojka
tag
válasz
SlyChocolate
üzenetére
Igen, ez az időzíthető üzenetküldés tényleg nagyon jó dolog. Én is próbáltam már.
2.0- ban benne van amúgy? -
SlyChocolate
senior tag
Ha már az automatikus dolog szóba jött.
Ilyenre max az fm rádió képes.
Viszont amit épp a minap teszteltem és szerintem kevés rendszerben van benne alapból.
Az nem más mint az időzíthető üzenetküldés.
Egy életszerű helyzetben nagyon jó lehet.
Pl. a fa..book kb egy héttel hamarabb küldi a szülinapos ismerősök e-mailjét.
Ki emlékszik erre egy hét múlva?
Akkor megírod az üzit a teló meg (teszteltem...) időben küldi... -
gelbelex
őstag
Köszönöm a választ!

Talán a német piacot komolyabban veszi a Samsung
, mint a többit, azaz az LA4 még stabilabb, mint a sokfelé elsütött LA1... Esetleg spórolósabb is az akkuval.De: A szolgáltató függést csak a csc tartalmazza? Azaz a Vodafonság megszűnik, ha a csc-t cserélem?
Ha nem, akkor inkább várnék egy független LA4-et, a próbához is.
És esetleg addigra egy magyar-billentyűzetes LA4-csc is kipottyan a zsákból. -
anrab
addikt
megtudnátok mondani hogy melyik 2.0 működik még a SHP?
se a Török se a Nexus. nem volt preconf. és CSC csere sem. -
Wheeler87
csendes tag
Sziasztok!
Kiesen keresztül szeretném frissíteni a S500XXKF3/S8500OXDKG2 (XEH) firmemet Bada 2.0 ra. Tudtok e rá valami megoldást hogy ne multiloaderrel tegyem fel a firmet.
Köszi -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator
üzenetére
Én sose kapcsolom ki, így nincs is ilyenre igényem. De sajnos alkalmazást se tudok ajánlani.
-
David3
őstag
válasz
gelbelex
üzenetére
A 4-es jelzés valamit sejtet a szoftverzió végén. Szerintem csiszolgattak valamit a "motorháztető" alatt, apró módosítások (akkuidő, sebesség) biztosan történtek. Nagy változások biztosan nem történtek, így szerintem lehetséges, hogy működik másik CSC-vel az LA4-es. Ha mégsem, akkor simán visszarakod a régi fw-t.
-
TomWexX
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Szerintem sincs ilyen alkalmazás.

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator
üzenetére
Ilyen szerintem még fizetős verzióban sincs.
-
Assimilator
őstag
Valaki tudna mondani egy olyan ingyenes alkalmazást amivel automatikus kikapcsolást rakhatok a telefonra?
Előre is köszi!
-
David3
őstag
Kérdeztétek, hogy fizetős lesz-e a szótár programunk. Igen, 290-os árért lesz elérhető, a bevételt pedig a blog fenntartására fordítjuk! Ma már "ready for sale" fázisban van, bármelyik pillanatban felkerülhet az appsra!
-
David3
őstag
-
m1sk4r
aktív tag
Sziasztok!
Egy T-mobile-os S8500-m van, amit szeretnék frissíteni a badablogon leírtak szerint.
Jelenleg ez az 1.2-es firmware van rajta: S8500BSKG1/S8500TMHKG1 (TMH). Ezt szeretném feltenni: S8500XXLA1/S8500OXDLA1.A kérdésem az lenne, hogy sikeres telepítés után be kell-e állítanom a szolgáltatófüggő dolgokat, mint SMS/MMS-központ, internet-beállítások, stb..?
-
Opera minit feltelepítettem, de nem tudom "Elfogadni" a szerződést, mert egyszerűen nem érzékeli az érintést! (Ha nincs internetkapcsolat akkor is bedob egy üzenetet, de azt sem tudom lenyomni)
Valaki tapasztalt hasonlót 2.0 alatt? -
Goldmen75
őstag
Nagyon jó ez az allshare! Én soxor mutogatom a TV-n meg a gépen a telóról a képeket videókat, ha vendég jön

-
s4tch
veterán
válasz
Olyasmi
üzenetére
Allshare: ha nem vagy otthon a DLNA világában, töltsd le ezt:
http://www.samsung.com/global/allshare/pcsw/Oldalanként 3x leírja valaki: van hivatalos 2.0, de nincs hivatalos magyar 2.0. Másképp: nincs még hivatalosan magyar 2.0, viszont otthon fel lehet tenni a más országokban már megjelent 2.0-t. A Samsung nem fogja neked feltenni, te tudod feltenni multiloaderrel.
-
duvi
nagyúr
Tegnap jelent meg a Ruler3D ingyenes alkalmazás. 2.0 kell / Wave, Wave II, Wave 3 kompatibilis. Nem tudom, hogy mennyire mérhet pontosan, de ha valóban jól működik, akkor ez egy valóban hasznos ki app

-
leslieke
Jómunkásember
-
sistenes
csendes tag
Samsung wave 8500-as telefonom van jelenleg bada 2.0-val.
Navitel Navigatort szeretnék felrakni a telefon memória kártyára.
Hol kell beállítani a telefont hogy ide telepítsen az appsról. A beállításoknál megadom a telepítés helyét de nem találom a telepítés után sehol a mappát, elvileg az egyebekbe pakolta a bada 1.2-nél.
A sygic telepítéséhez kellene. De azt is megköszönöm, ha valaki más módon telepítette a sygicet a telefonjára. -
Olyasmi
aktív tag
Hali!Van egy Samsung S8500-as telóm,és azt szeretném megtudni,hogy hogyan lehet beállítani,hogy lássam a laptoppon lévő cuccokat a telefonon keresztül,vagy a gépen kell megosztást csinálni (és azt is hogy)?Köszi előre is!
-
Kaji
tag
Sziasztok,
nektek volt már olyan, hogy a mobil hangos/csengő állapotban csak némán rezgett? Mostanában többször előfordult ez a probléma.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
csibusz0314
üzenetére
Ilyet újonnan biztos nem.

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
csibusz0314
üzenetére
Szerintem max. 25-30k körül mehet el.
-
csibusz0314
aktív tag
Szerintetek mennyiért tudnám eladni a telót, úgy, hogy 1 év gari van rá. Minden tartozék kivéve füles. 16 Gb memkari. És annyi szépség hiba, hogy alsó műanyag fedőrész kicsit karcos, mert popsira esett még régebben
-
leslieke
Jómunkásember
-
Goldmen75
őstag
Én is kérdeznék! Akarok venni egy nagyobb memkarit (8-ról 16) Ha simán mindent átmásolok akkor mintha mi sem történt volna? Vagy szívás?
Másik : a SH meg a PSH között mi a difi??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Főleg ha a nők tükörként akarnák használni
Külön programként lenne a többi nyelv vagy ebbe lenne összevonva?

Azt hiszem egyszer már produkált ilyet.

, mint a többit, azaz az LA4 még stabilabb, mint a sokfelé elsütött LA1... Esetleg spórolósabb is az akkuval.
Azzal sehogy, csak allshare képes TV-vel működik együtt. Én "ezért" vettem tavaly egy újat.