Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
UDPSendToF #21348 üzenetére
Jéézus nehaggyel
-
RetepNyaraB
veterán
Kemények vagytok, én apámnak adtam (az egyébként practically karcmentes) wave-et. Szopjon vele ő tovább
Egyébként félelmetes, hogy a kijelző valóban karcmentes, pedig régi és kapta is az ívet nálam rendesen. Semmiféle gorilla5 és egyéb parasztvakítás. Elgondolkodtató.Ja, lásd Kohn és a Trabant: ugyanitt OPO eladó, ha intergalaktikus csatahajóra vágynál a Wave után 🤣
(de ez lényegében vicc, mielőtt rám ugrana egy admin) -
-
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
wasp.cor #21190 üzenetére
Köszi mindenki!
Multiloadert közben találtam én is (bár nem tudom mit szól a win10-hez). De a CSC fájlok sajnos sehol sem lelhetők fel, a még elérhető Turko-ban is csak az az egy van (CSC_V1), amelyet wasp.cor is feltöltött a drive-ra. Abban pedig nincs magyar. Valamiért a XEH (asszem ez volt a maygar régió) és társai már nem fellelhetők. Ha mégis errejár valaki, még kérem jelentezzék, amennyiben lenne magyar CSC-je. KösziAbal@ ha feltolod valahová, megnézném, hátha ki lehet operálni belőle a nyelvi részt. Fogalmam sincs...
-
RetepNyaraB
veterán
Van esetleg valakinél multiloader, illetve nyelvi csomagok a wave-hez (már a nevükre sem emlékszem
)?
Apámnak jó lenne telefonálásra . Turko 10.2 szoft van, csak a sallangok nincsenek már meg...Köszi, ha esetleg
-
RetepNyaraB
veterán
Eh majd ha kiütötte a droidot és a Wint
Mondjuk igény lenne rá; a Seat Leon III fedélzeti számítógépe (s gyanítom, hogy ezek szerint a VW csoporté is) pl. olyan, mintha két kéz nélküli spanyol egy süketnéma kínaival beszélné meg hogyan is kell a golyós tologatón kiszámolni azokat a dolgokat, amiket végül is megjelenít az lcd... -
RetepNyaraB
veterán
Amíg évente sikerül lehúzniuk a konzumidiótákat az aktuális S-sorozattal, valamint a vékonyabb pénztárcájú, de nyálcsorgató tömeget a "prémium" farvizén elhintett ipari hulladék többi telefonjukkal - addig minek erőltessék magukat B-tervvel? Ez remekül működik. A nagy többségnek az éppen futó alma, Samu és LG a telefon. Nem is hallottak másról, Kína az elvől kaka, the poor imbeciles. Ha a marketing jól megy (márpedig jól), akkkor nem éri meg a fejlesztés. A Tizent nem is értem, de Ázsiában biztos jól eladható. Ez nem értékítélet, csak pl. Kínában több gépet adnak el, mint a világ összes többi országában együtt. Persze nem az S6-ból; arra van az idióta, ám pénzeszsák Európa
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
gyulank #20796 üzenetére
Ehm sztem pont a jatekok kevesbe problemasak (felteve, hogy el tudja huzni öket a vas). Az alkalmazasok igen bonyolultak, sok hozzaferes kell nekik sokfele es egyszerre. Ezt nem sikerült megoldani igazan. Bar elvileg megy minden, gyakorlatilag meg egy bughalmaz az egesz. GPS sose lesz, mar a badan is volt akinek ment, de inkabb nem
Tigrouzen böszen tolja a zendrokat frissiteseket maig, minden nap akar többször is (fb-n külön oldala van), de az alap gondokon nem sikerül atlepni.
A sikertörtenet vitathatatlan, de lezarult -
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
ptucsok #20707 üzenetére
Legegyszerübb, ha felmesz a fészre a böngeszöböl es ott nyitod meg az üzeneteket. Lassu es gyakran összeomlik az egesz, viszont ez a legkevesebb macera. Masik lehetöseg az android telepites; ez joval bonyolultabb, de megoldhato gyakorlatilag 100% pontossaggal. Viszont ez nemhivatalos megoldas: a droid sokat fogyaszt, kisse lassu es nem feltetlenül hajlando müködni. Barkacs kedvü, erös idegzetü felhasznaloknak ajanlott.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
wasp.cor #20698 üzenetére
En most ugye egyaltalan nem aktivaltam a gapps acccountot, csak apk-kat telepitettem. Abbol is kb harmat, maps egyaltalan nincs sajna. Igy is a legnagyobb fogyaszto az android OS, 40%-kal. Greenify is rauszitva a system-re ezerrel, de gyakorlatilag fel ora nyomkodassal is 22 ora alatt 20% alatt van
Nem jo ez igy. Nejemnek akarom hasznalhatova tenni ezt a roncsot, mert nem hajlando uj telefont venni es legalabb alapszintü net eleres jo lenne (a bada egy rossz vicc ma mar). De nem megy ugy latszik...Avagy probaljam meg a gapps összetevöket deinstallalni? Nem igazan vagyok kepben pontosan mit lehet es mit nem szabad.
-
RetepNyaraB
veterán
Felnyomtam a Veyront (ha esetleg valakinek van meg).
A google szinkronizalas ketesfel ora alatt leszivja az akkut standby üzemodban, valami randan el van cseszve itt.
Nem az email szikron, az rendben van.
Most kiszedtem az összes pipat az app, naptar, kontakt, szemelyes adatok stb elöl. Tehat nem szinkronizal. Meglatjuk. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Eli577 #20596 üzenetére
Formazas, recoveryböl szkripteles megvolt pontosan leiras szerint? Fene emlekszik pontosabban, de eleg maceras a telepites es ha elszurod egy lepeset, akkor nem megy.
Egyebkent vegül egy hybrid 4.0 volt a nyerö wave-re; a kitkatoknak kicsi a vas sajna. Lassuak, merülnek mint egy kö a vizben. En azt ajanlom. Keress itt vissza Veyron, meg ICZ szavakra...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Assimilator #20573 üzenetére
Pl. a net sokkal stabilabb lett. Mára már az is szar, mert elszállt felette az idő és nincs frissítés.
ui.: lehet találni net-szerte függetlenítős szoftokat, bár ha beszarik a teló akkor így jártál (ez az új fiúnak szólt, csak már alszom félig).
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Assimilator #20551 üzenetére
(szerk.: persze nyilván tudod, bocs) van lefordított javás app is, pocsék tetű lassú és általában fagy is. A böngészős sokkal jobb (amennyiben a bada esetén ez a kifejezés egyáltalán ér valamit
)
Egyébként a nejem is tolja még, nem hajlandó váltani semmire sem. Pedig az internettől meg kell bolondulni rajta, vitán felül.
-
RetepNyaraB
veterán
ha agybadugós, akkor itt
ha fejrevaló, akkor itt
Ez egy komplikált téma és a wave egyáltalán nem szól rosszul, ha normális (FLAC) minőséggel eteted.
Pl. Az én AT-A900X-em nagyon szépen szól vele, pedig nyilván overkill...
A gyári headset ratyi akkor is, ha egyébként Neked megfelelt. Ha már szerencsére elvsztetted nem baj, ha jobbat szerzel be... -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Assimilator #20376 üzenetére
Itt az is kerdes, hogy ha epp ujratelepited a fost es kellenek az appok (legalabb nehany), akkor azt le tudod-e huzni a telefonnal, vagy inkabb azzal sem
-
RetepNyaraB
veterán
A hihetetlenül segg lanyom elvesztette a kezeben tartott Xperia L-jét - talan elvettek a gonosz idegenek es idöhurokba tettek öt, hogy ne vegye eszre; nem tudom. Most gyasz van, mert egy samu 5230-asa van es az ugye nem jo semmire manapsag mar.
Lehet, hogy nemes bosszubol odaadom neki a wave-et
O jaj, de vaccapp, se májnkraft - szarazélet! -
RetepNyaraB
veterán
válasz
feccmecc #20182 üzenetére
valahogy igy. A wyvard, vagy vywern vagy milyen restore azt nem tudom micsoda... ja, hogy a rom telepites
Nekem harmadjara ment fel.
A wipe clean install jo mindenkepp; ha NAND verziot teszel fel, akkor a zen menüben (asszem) futtatni kell a badairto szkriptet elötte!!!
A gpu.zip feltetlenül kell, különben nem lesz kep.
Vegezetül sztem ez az ICZ se jobb, mint a kitkat; csak mashogy vacakszik, ha olyanja van.
Raadasul mivel eleg alaposan belepiszkalt Tigrouzen, ezert nem nagyon ajanlott a kinezet alakitgatas (pl. altalam nem kedvelt Holo launcher van fent, ratyi ikonokkal, de az egesz alaposan atszabva, karcsusitva) es igy a testre szabas elmeny nem az igazi (tehat semmilyen). Egy böngeszö csere azert nem art kiveve, ha szereted magad kinozni a mobil krómmal.
szerk: szkajphoz velemenyem szerint nagyon harmatos a wave, mar a fb is akad kisse...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
gelbelex #20122 üzenetére
Mivel a szűk keresztmetszet a fejes erősítő rész, azt pedig nem lehet befolyásolni - ezért írtam, hogy lényegében egyformán szól HA nem kell belepiszkalni a hangképbe. Van egy Klipsch agybadugósom, annak sajna emelni kell a basszusán picit (a satnya ízlésem miatt) és itt már kilóg a bada bele. Az AudioTechnica a900x-en semmit se kell állítani
és érdekes módon hangosabb is, mint az agybadugó. Valami lehet a kis impedanciájú fülesek (<20 Ohm) nehéz hajthatóságában, de ez már nem a wave hibája.
Ja s mivel nand a robot, közvetlen nem tudom hasonlítani a hangzást :/ -
RetepNyaraB
veterán
128-as mp3-nak tökmindegy min szól
Ugyanez igaz a gyári fülesre is
De no offenseA slim robotokat alapvetően rákényszerítették már a kicsi ramra; nyilván ahogy sikerült. Ez azt jelenti elfutnak ennyin is. Ha a rendes telefonomról mindent kilövök akkor is több ramot eszik. Ez csak optimalizáció kérdése.
(#20110) zekk007@ sajna várnod kell, míg valaki okosabb erre jár... sim kártya nélkül se megy wifire?
Nem látja a hálózatot, vagy nem hajlandó csatlakozni? -
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #20106 üzenetére
wazze nem írta bele a szerkesztést
naszóval ha nand volt a droid, az nem nagyon kavarhatott be, hiszen a bada komplett újraírja a belsőt és fordítva
Ettől függetlenül sajna nincs ötletemMásik bada? Turko 10.1 pl... főleg a boot és fota fájlokra gondolva, de amúgy is...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
morzsa #20105 üzenetére
Békén kell hagyni akár reggelig, hadd szedje össze magát. Utána jó lesz, kivéve, ha épp beakadhatnékja van és össze-vissza nyomogatod, mert nem veszed észre...
Illetve a gappsra bejelentkezni csak akkor, ha már minden egyebet feltettél, szinkronizáltál és elégedett vagy. Én csak az appokat szinkronizáltatnám vele gapps-ból, a leveleket pedig egyáltalán nem (eszi az akksit. Kézzel is le lehet hívni ).
A hívás minőséget lehet piszkálni a drawerben az advanced settings menüpont alatt. Annyi szart lehet állítani, hogy bele se fogtam.
(#20104) zekk007
-
RetepNyaraB
veterán
Nem szól jobban a bada a zendrokatnál... főleg, ha valami miatt piszkálni kell a hangzást (amely lehetőség bada alatt igencsak behatárolt). De rosszabbul sem igazán, ez igaz.
Az alarmfixre van a turko oldalán valahol lejjebb egy kis zip. Ezt telepíted multiloaderrel az ismert módon (differences only) és megy pompásan
(#20102) zekk007@ multival nyomtad vissza a badát, rendesen (full install, minden fájl stb)? kártyát formáztad előtte biztonság kedvéért? Sztem fuss neki még egyszer. Ha a hardver nem sérült, akkor mennie kell, nincs mese. Egyéb esetben más kártya, másik wifi és ha akkor sem, úgy rossz hírt kell közölnöm
Nejem wave-jén csak a hangerő gomb szart be három év után, de bármi más is elszállhat. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Assimilator #20092 üzenetére
Én jelenleg mediaplayernek használom a kisöreget, a zendrokat audio modja meglepően széppé varázsolja a dolgokat. Úgy értem természetesen minden hangszín buzulás ki van kapcsolva, kell neki egy jó minőségű, könnyen hajtható és közepes impedanciájú füles s lőn zene. Vagy film. Amennyit ér a teló annyiért nem kapsz ilyen minőséget (valszeg csak jóval többért).
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Attelah #20022 üzenetére
Valami félremehetett telepítésnél. Nyomd fel újra. A többi témát kiveséztétek
A kernelekről: szerintem a lgfrissebbet érdemes, dolgoztak rajta és nem jelez bugot a fórum. A franciaországban élő török csávó angolja sok kívánnivalót hagy maga után, én arra nem építenék, mit hogyan fogalmaz
-
RetepNyaraB
veterán
Akkor másik launcher kell, anélkül nem megy a robot
A Nova pedig szerintem messze a legjobb és legkevesebbet igénylő launcher. Ramból annyit eszik amennyit; de nem terheli a rendszert közben. Mindeközben nagyon alakítható (bár a wave-en ezt nyilván nem hsználom ki, mert minek izzasztani). -
RetepNyaraB
veterán
A kb ennyiért az a 10k, amit kapsz egy vévért jó esetben?
Engedd meg, hogy sátáni kacajra fakadjakszerk.: gps nekem gyanús, mező közepén ugyanúgy nem találta meg magát rendesen, mint annk idején a bada
eszrk 2.: kíváncsi vagyok Neked eldobálja-e a mobilhálózatot. Nekünk volt ilyen gond asszonyén. Ha nem, akkor ideje végre seggbe rúgni a szolgáltatóm
leslieke@ mi 20? Annyit ér egy wave??
-
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Killerlaca #19989 üzenetére
Nem nagy meló, próbáld ki Neked megéri-e a vacakolás (mert az azért lesz vele
). Van olyan verzió, amelyen gyakorlatilag minden megy, de ugyanez a minden be is akadhat néha érthetetlen módon.
ZenDroKat-ot ajánlom és itt a fórumon találsz hivatkozást ltelepítéshez.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Attelah #19983 üzenetére
performance - memory settings - presets - medium
Németre volt állítva a teló ezért beszéltem félre, most átnyomtam neked angolravalamint advanced settings - dyn.fsync
terminál emulátor az olyan, mint winen a parancssor. Linux parancsokat tudsz vele adni a gépnek. Nem fontos, csak ha tudod használni. De akkor nem kérdeznéd
szerk.: egy root böngésző progi jól jön, rendszerpiszkáláshoz. Különben nem tud az ember saját csengőhangokat, ilyesmit állítgatni. Részemről Root Explorer.
-
RetepNyaraB
veterán
Ja és valaki anno kérdezte, hogy mia helyzet a viper4Androidal a wave-en.
Nincs rá szükség, mert a Znedrokatnak egy erősen továbbfejlesztett cián alapú audio modja van, igen jól szól és rengeteg mindent lehet benne piszkálni, akinek az lenne a heppje. Még a dac beállításait is lehet buzerálni, elvileg támogatja az otg usb audiot (de ezt nem tudtam kipróbálni, mert nincs madzagom hozzá) -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Attelah #19980 üzenetére
Performance menü, jobb felső csücsökben átállítani a legördülő menüben "switch to tabbed" Ekkor előjön az összes lehetőség, lapozgatni lehet közöttük. A performance governor csak szarrá szívja az akksit, nincs értelme. Interactive, vagy ondemand (utóbbi kicsit kímélőbb, lassabban állítja a proci sebességet). Procit 1400-ra érdemes, bár amúgy használja a statisztika szerint.
A tárhelynél kell legörgetni és közepesre állítani a memóriakezelést, boot beállítás kockát beikszelni. Illetve a spec beállítások alatt lehet a dinamikus fsync-et aktiválni, boot kockával együtt.
Számküldéssel lehetnek gondok valóban. Örülj, ha a hálózatot nem dobálja. Az Opera se jó semmire. Boat Browser.
Kamera megy. Indítsd újra, valami összeakadhatott benne. Ez előfordul: nem gyári rom van fent -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Attelah #19971 üzenetére
Rendszer beállítások alján a teljesítmény fülön kell keresgélni, ott az összes ajánlott tweak.
Ha használjátok a GPlayt, akkor fokozottan érvényes, hogy hagyni kell a telót beállítani magát. Kis ram, egy mag; szinkronizálás közben nem nagyon fog reagálni, viszont megjegyzi mit nyomogattál dühödben és végre is hajtja majd szépen sorban, Te pedig megbolondulsz
Ha végre minden szart beállított magán (és te is az összes tweaket, restart-tal együtt, többször is), akkor teljesen használható sebessége lesz, nem kamu. Persze néha beakad, mint minden droid és ha közben piszkálod, csak ront a helyzeten. Böngésző: mobil chrome 1 fos, Boat browsert kell használni. Az messze a legjobb, amit robotra írtak. De ott is első start sokáig tart, később flott lesz.
-
RetepNyaraB
veterán
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Attelah #19892 üzenetére
Nem tölti túl, de nem is tartja 100%-on, hanem 99-nel elkezd fogyni, aztan eszbekap es megint tölt rajta kicsit. Bada nem kell, csak a boot fájlok és módosított fota.
A droid wifi kontra mobilnet körhöz :ugy látszik ez egy bug. Ha wifi on és úgy mész ki a wifi zónából, akkor nem kapcsol vissza a mobil hálózat, amennyiben nincs kedve. Vagy amikor újra wifi zónába érsz, akkor zavarodik össze.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
#82471168 #19881 üzenetére
Csak Nalad
Viszont jelenleg asszem kenytelen leszek visszabadasitani az aszony wave-jet, mert veszelyben az eletem
Random (de 60%-os valoszinüseggel) eccercsak eldobja a mobilnetet hazon kivül es csak restart segit, ami ugye rögvest le is nyel kb 30%-ot az akksibol
Ez különösen idegesitö, mert p. fel napig ra se nez a telora es öt nem erik el, mikor meg akar valamit nem erti miert nem lehet. Nem nöknek valo ez a barkacsolas
Viszont nem hajlando beruhazni barmi ujra. Sajnalom, nagy remenyeket füztem utobbi idöben a robothoz, de korai voltszerk.: ja es rettenet gyenge a jel minöseg (bar ez akar a hulladek szolgaltatom is lehet). Igen soxor van gyaszos gprs minösegü jel, miközben mellette allok H+ halozattal
szerk2.: es arenazik, hogy önnek sms-e erkezett Pityutol, de a tenylegesen elolvashato üzenet neha öt percre ra erkezik meg. Ezt nem is ertem
-
RetepNyaraB
veterán
Termeszetesen 1 barom vagyok megint, mert nem a beallitasoknal probaltam, hanem a nevjegyeknel kerestem (mint a droidon) a lehetösegeket. De megoldottam közben, az altalad is irott modon
Meg egyszer ki kell emelnem, hogy a Tigrouzen-fele ZenDroKat nagyon jo Rom, igen tehetseges a srac. A telefonalas is rendben van, most mar kiprobaltam. Ha kivarod türelmesen, mig a Google account összerakja magat (itt elöfordulhat fagyas, de egy restrat utan eszhez ter), megcsinalod az ajanlott beallitasokat a Performance menüben es parszor ujra inditod, akkor van egy igazan hasznalhato kis telod ujra, amelyen minden okosfon szolgaltaltas szepen fut.
Tehat nem izzasztom Skype-pal, HD jatekokkal.Maga a 4.4.2-es Cian 11 alap is impressziv
Külön köszönet Ladennek, hogy tolta rendületlenül az igét, különben ne, probaltam volna ki az eddigi ramaty tapasztalatok alapjan.1400-ra tulhuzott cpu gond nelkül. Nagyon elegedett vagyok
-
RetepNyaraB
veterán
Haliho,
tudom volt rola szo, de nem talalom: hogyan lehet a nevjegyeket exportalni úgy, hogy kesöbb androidra ra lehessen huzni?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Teaway #19814 üzenetére
Eh lebuktam
A laptop a B*zi, a PC a B*zernyak. Testverek.
Es nem is bantasnak szantam, mielött valaki ram ugrik...
A feszbukkon ha megnezel is 101 eves özvegy nö vagyok, ez nalam ugy latszik genetikailag kodoltDe, hogy ne csak off legyen:
Megy a Kitkatt tegnap ota; a google szolgaltatasokba nem erdemes bejelentkezni, mert akkor meghal (legalabb is egy ora szinkronizalas utan meguntam, hogy semmit sem lehet vele csinalni, mert fagy). Kell ra egy doksi nezö program, böngeszö izles szerint es kesz. Telefonalast meg nem probaltam, mert nincs penz a szamlande minek azt egy telefonnal
E Tigrouzen-fele ZenDroKat legujabb verzioja, elkepesztö bealllitasi, tulhajtasi es optimalizacios lehetösegekkel. Persze raketa nem lesz (söt), de ez se rosszabb mint a bada, azt kell mondanom elsö ranezesre. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #19810 üzenetére
Es meg valami:
a kernelnel ez az utasitas all es lövesem sincs hol lehet vegrehajtatni:
"for best performance Enable Dynamic Fsync
Use Medium setting in memory setting with autoboot" -
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #19809 üzenetére
Na nem sikerült olyan kernelt (cwm-mel) talalnom, amelyen lett volna particionalo opcio, pedig asszem harmat probaltam
Ezert dühömben felnyomtam a NAND verziot (pikk-pakk) es meg kell allapitsam egeszen elegedett vagyok vele. Gappsot nem aktivaltam, azt a par appot ami kell felteszem .APK formaban. Ez ugyse lesz Galaxy S5, nem terhelem csilivili vackokkalAm pl. már feltünt, hogy az email mellekletek örületesen lassan jönnek le, max edge sebesseg lehet (bekapcsolt wifi). 6 MB 5 perc
ez miert lehet? IMAP fiokon megy a levelezes, nem közvetlen gmail appon.
Ja. Lehet, hogy azert nem ajalnott fel particionalast, mert pl. PC-n formaznom kellett volna a kartyat elöbb es nem a bada beepitett gyalujaval? Csak költöi kerdes, en nem vacakolok ezzel többet...
-
RetepNyaraB
veterán
Sajna összekevertem asszem több rom alkotórészeit, ez lehet a gond. De már belezavarodtam estére és otthagytam a francba. Felhúzok rá egy tiszta badát (remélem az kicsinálja a cwm-et is, mert azt jelenleg nem tudtam letorolni es olyan verzió van fent, amelyben NINCS partcionáló opció a mounts&storage alatt, meg máshol se. Szóval kissé elvesztem a foták és zlmage-ek dzsungelében. Várom a királylányt fehér sárkányon. The winter is coming.
-
RetepNyaraB
veterán
Eh kesö van nekem mara :/
Jön a fel offolas, de nem irom privatba, hatha segit mas balfaszon is:
A ZenDroKat leirashoz kepest a cwm nem endcall+menü(közepsö gomb), hanem endcall+vol up.
Ehhez a wave "Phone" memoryba masoltam a legfrissebb zlmage fajlt 03.14 keltezessel - az sd kartyara masolva nem indult...
A rom maga ment a kartyara, meg oda is felnyomtam a zlmage-et, mert erthetetlen a leiras.
Nem ertem mit kell particionalni a kartyan (es hogyan) - lehet, hogy ez volt a hiba, mert a telepites mindenhogyan leall "error formatting system" üzenettel. Az adddig vezetö lepesek rendben voltak, bar kb minden mashol van, mint a leiras szerint. De meg lehet talalni (Md5Checksum es tarsai pl).
Lenyeg a particionalas resz. Helpet nekem leccileccilecci! -
RetepNyaraB
veterán
oks utoloso kerdes: gps megy ezen?
edit.: megy az mtp a masik romon is, valami lehetetlen helyen volt elrejtve a tarolo beallitasoknal a megadasa. Tehat jo, csak user error. Akkor megprobalok arra feltolni nehany alap alkalmazast (pl boat browser a kalap szar chrome helyett) es ha hajlando együtt müködni, akkor egyelöre marad.
-
RetepNyaraB
veterán
Szerintem volt már fent az is, de linkeld már ide légyszíves!
Ez Badadroid, igen. A fejlesztő szerint usb kapcsolat MTP módban működik. De hát nem. MTP-t ki se lehet választani.
Most kincs bent kártya, mert máshol használom. Ha a bada heylére teszem, azért fota, meg boot ott marad, hogy vissza lehessen csinálni, nem? -
RetepNyaraB
veterán
ezt. Tudtommal a legfrissebb.
Itt a kép is az eszközkezelőből:
Elvileg települtek a driverek (a win update szerint nem, de ha megnézem kezelőben akkor igen
).
A laptop se látja, meg a nagy gép sem. Mit mondtam nincs benne sd kártya.
Egyébként javult a helyzet, ha egy program végre betöltött, akkor egész használható.
GPS is megy, úgy fest.
De van, hogy 1-2 percet kell várni és addig le van fagyva. Ha közben nyomogatod össze-vissza (mert nem érted mi van), akkor szép sorban végrehajtja az utasításokat, a lefagyás utánA Gappsot nem tettem fel, ne lassítsa tovább. Így viszont, hogy se gapps, se usb kapcsolat, semmit sem tudok feltenni rá. Nem kóser...
-
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
leslieke #19785 üzenetére
Ok legyünk hüek az igazsaghoz: nem mertem meg mostansag es a 10.1-es Turko push szinkronnal hatarozottan jobban eszi az akksit sajna, mint az elödök. Tehat a fenti allitasom kb a hatos Turkora vonatkozott, az ketsegtelenül termelte az aramot
Na de a droidhoz kepest ez igy is maga az örökkevalosag...
Viszont szamomra hasznalhatatlan a bada, mint okostelefon. Igy akinek nincs masik cucc, annak alternativa lehet a droid hegesztes. Mashogy lesz idegesitö
Azt nem is tudom KitKaton megy-e a gps pl. Nekem az eleg fontos, mert folyton Gmapsrol nezem a menetrendeket - es a 4.2-n nem ment...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest