Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
csibusz0314
üzenetére
Akkor neked még jó, nálam Operával megnyitva döntött nézetben a ph kapásból kivág a desktopra. Többször kipróbáltam, mindig ugyanaz. Operáéknál nyilván azt gondolták, egy telóról böngésző egyén úgysem akar majd sms-nyinél hosszabban megnyilatkozni, hisz mily fárasztó is az. Nehogymán egy telefonnal böngészni is lehessen, uttyannmár.
-
Dhampir
félisten
válasz
csibusz0314
üzenetére
Egy fórumtársunknak pont ilyen problémája volt. Megoldásról azonban nem tudok.

-
csibusz0314
aktív tag
Sracok miert van az h az operaval csak megadott szamu karktert tudtam beutni ide is peldaul mikor irok egz hszt? Egy ido utan nyomom a betut, de nem ir tovabb...
-
s4tch
veterán
Gyerekek, a Virus Pang nevű játékot miről mintázták? Tudom, hogy volt valami hasonló PC-re is. Droidra kellene egy hasonló, előbb-utóbb úgyis kiszállok a badából, ez az egy, ami úgy néz ki, hogy hiányozna.
-
leslieke
Jómunkásember
Holnap kezdődik egy 3 napos Tizen konferencia San Francisco-ban, talán a badáról is kiderül valamilyen hivatalos infó.
-
Viktojka
tag
Egyrészt eleget teszek snecizero-nak...

Másrészt, a live panelen a naptár a szerdát, valamint a szombatot rosszul rövidíti
"Sze" helyett "SzeCs", valamint "Szo" helyett "SzoV" Mindenkinek ilyen? Ez miért jó és kinek?
(#10094) leslieke: Sokáig (1hétig) észre sem vettem, de most már zavaró...

-
gyulank
addikt
Egyébként úgy megszervizelték, hogy már a Kingstonnal is csak pár másodpercet tud felvenni, és sokkal nagyobb az utánhúzás, késés a fényképezésnél, videónál is. Csak frissítették. Ez okozhat ilyet? Nem lehet rögzíteni. "A memóriakártya nem támogatja a felbontás típusát." Aztán menti. Eddig is ezt csinálta, csak eddig a számláló állt meg, és pár másodperc múlva egy pillanatra írta ki ezt, most pedig egyből ezt írja ki, aztán pár másodperc múlva menti.
-
gyulank
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
Köszönöm! Ez már a könyvet megnyitja, és éles. A füzetet pedig nem látja, pedig egy mappában van az a pdf is. Lehet az a baja, hogy nagy betűs a kiterjesztése. Ha mondjuk működne, be lehet állítani, hogy a pdf-et az nyissa meg ne a picsel?
Igen, átírtam kis pdf-re és megnyitja, éles, bár könyvjelzőket nem talál. -
Sn[4k3]
senior tag
Eszembe jutott valami: consono, a Tizent meg lehetne oldani Wave-re?
-
consono
nagyúr
válasz
osztraksajt
üzenetére
Igen.Nem.
Az AT parancsok természetesen implementálva vannak, de úgy tűnik az már egy második réteg. Alapból az AP-CP kommunikáció egy megosztott memóriaterületen keresztül történik. Az AT parancsok erre vannak "ráültetve" egy réteggel feljebb. De ehhez már igazán nem értek, Rebellos infomorzsái alapján ez jött le. -
gyulank
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
Azt tudom, de nem véletlenül LibreOffice dokumentumokat kérdeztem, hisz végül is MSOffice dokumentummá kell konvertálni. De ez most hidegen hagy igazából. Nekem most a pdf-et kéne normálisan megnyitnom valamivel, egyikben beszkennelt füzet, másikban könyvlapok vannak.
-
gyulank
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
Na, ezzel nem mentem sokra. Az odt fájlokat így sem nyitja meg. A pdf-et megnyitja, de olvashatatlanul homályos, pedig nagy felbontású képekből van, és képként élesen nyitja meg. Azért akartam pdf-ben, mert abban vannak könyvjelzők, de úgy látom ez azt sem jelzi. Mondjuk úgy se látnám.

-
gyulank
addikt
Na, végre itt a telefonom, és az adatkábel. Csatlakozik is. De nem tudom, hogy kell telepíteni a picselt a kiessel. Itt van benne, rámehetek a letöltésre, akkor megjelenik a bal alsó sarokban is, de a telefonra hogy kell? Közbe szervizbe nem cserélték ki a kártyát, csak frissítették Bada 2-re amint látom.
-
Kicsimix
őstag
NEM !

Csak ha feltöltöd helyettem a képeket...

-
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Mindenki rakja ki ,hogy milyen a kezdő képernyője ! Én kezdem.
Én ide töltöttem fel a képet------>[link]
-
consono
nagyúr
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
Rebellos már visszafejtette az AP<->CP kommunikációt, nem az a gond, hanem most van a favágó munka, hogy azt implementálni is kellene. Gyakorlatilag a modemen egy külön oprendszer fut és az társalog az alkalmazás processzorral... Nulláról megírni a RIL daemont meg nem kis munka így sem.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
consono
üzenetére
Csak előrébb lennétek, mert oké, hogy másmilyen nyelvben meg másmilyen kernelre van megírva az egész, de legalább látnád a kódot és azt, hogy mi mit csinál és azt reprodukálni lehetne Dalvik alatt is, szerintem.
Dhampir: francokat, mert a kecskének vagy éheznie kell vagy eladni a káposztát (-> nem ingyen van egy jó droidos tablet)

-
consono
nagyúr
válasz
osztraksajt
üzenetére
A buhera örök és elpusztíthatatlan

-
leslieke
Jómunkásember
Én már úgy izgulok, lesz vagy nem lesz ICS Wave-re?

-
consono
nagyúr
válasz
osztraksajt
üzenetére
Pedig ez így van
A töltést tök könnyű bekapcsolni a kernelben, de mivel nem tudni hol tart, nem egészséges... Persze erre is van workaround is, mert a SE Neo-n is kinyír(hat)ja egy frissítés az aksi kezelést és írtak rá "statisztikai" alapon működő drivert - logolja a prociterheléseket, meg hogy mennyi ideig milyen volt és abból esztimál aksifogyást... -
consono
nagyúr
válasz
osztraksajt
üzenetére
Nem hinném, hogy ez lenne a gond, ugyanúgy egy qualcom modem van a gépben, csak egy másik típus. Meg kicsit fura a bekötés, mert a power management és a GPS is a modemen keresztül van vezetve (ezért nem megy pl. az aksi kijelzés Froyo alatt, bár ezt mintha Rebellos már megoldotta volna, hupsz, ez meg nem publikus ;)
Sn[4k3]: nem nagyon lennénk előbbre, mert a Bada nem linuxra épül, ugyanúgy meg kellene írni a drivert...
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
consono
üzenetére
Nem vagyok nagy guru, de nem lehet kinyerni a drivereket a rendszerből? Nem tudom, hogy itt bootloader van-e amit fel lehetne-e törni, de hátha. Amint a driverek megvannak, akkor meg csak droid alá kéne lefordítani, nem?
Goldmen75: ne bánts, én használtam idézőjelet
Mellesleg mire is használja egy nő a telefont? Telefonálás + féjszbúk. Emellett jó képeket lő és nagyon jól néz ki. -
Goldmen75
őstag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Ugye nekem van 1 ez alap
Páromnak is , meg most a nagyobbik lányom is kap egyet!
-
Goldmen75
őstag
Nekem most a SG 3 nagyon megtetszett!

-
ABal
őstag
Ma volt először alkalmam megtapogatni és kipróbálni a Wave 3-at. Wow, hát ez gyönyörű!
A bada 2.0 már nem volt álleejtős, de végül is szépen tette a dolgát a telón.
-
snecizero
senior tag
Samsung wave s8500 mobiltelefon érdekelne ! 25000 ft érték körül. T mobilos vagy független és ami lényeges ,hogy legyen rajta működő navigációs program. Ajánlatokat privátba kérném vagy esetleg ide. És még valami nagyon fontos ,hogy bada 1.2 oprendszer legyen rajta. Minden ajánlatot megnézek. Köszönöm.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
superTibcsi
üzenetére
Megkaptad.

-
Goldmen75
őstag
Mit szóltok a Galaxy S III-hoz???
-
ruszi_tomi
aktív tag
http://badahub.com/2012/05/turko-cfw-v4-android-2-2-froyo-wave-i.html
Ezt próbálta már valaki? nagyon csábító, bár kicsit tartok tőle..........
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
csibusz0314
üzenetére
Ment PÜ!
-
csibusz0314
aktív tag
Van valami ingyenes navi program, amivel ki tudom próbálni, hogy működik-e a GPS a telóban? Kéne, mert egy srác kérdezi..
-
consono
nagyúr
válasz
leslieke
üzenetére
Igazándiból amit Sn[4k3] mond, az a valós dolog is, ugyanaz az app tartalmazhatja a különböző felbontású erőforrásokat, egy alkalmazás elég az összes Bada-s gépre(, még ilyen olyan rutint sem kell beépíteni). Illetve lenne. A probléma az, hogy a "kicsi" meg a "nagy" telók nem ugyanazon az OS platformon vannak, így nem ugyanazt az API-t támogatják (már rég volt 1.2 és a hozzá tartozó SDK, de kicsiken még 1.1 futott). Talán a 2.0 előrelépés egy picit ebből a szempontól is, vagyis lehet előrelépés.
-
Attelah
tag
válasz
leslieke
üzenetére
Köszi, megcsináltam most. Működik.
Első pár indításkor a töltőképernyő után kilépett. Aztán kikapcsoltam bekapcsoltam a telefont és utána elsőre belépett, átállítottam amit kell, illetve külön engedélyezni kellett a beállításoknál hogy használhassa a GPS-t a Spain (nDirve). Jelet nem talált, majd kint a szabadban remélem azért fog találni. Köszi még egyszer! Jó éjt! -
Sn[4k3]
senior tag
válasz
leslieke
üzenetére
Ja, akkor oké
Bár nem értem, hogy minek kétszer megírni, nem lenne elég simán a GUI-t átdolgozni és belerakni az app-ba egy rutint ami a megfelelő felbontást választja a telefon szériaszáma alapján? Vagy én gondolom ezt roszul és badán körülményes egy ilyet megoldani? -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
A D betű biztos jelent valamit, de lövésem sincs mi lehet.
A programokat azért kell duplán megírni, mert a 3 nagy Wave felbontása 480 x 800 pixel, a Wave Y-é 320 x 480 pixel.
A tízezres számban sincs csalás a fentiek miatt. Külön számolódik a nagyokra ( 10041 db) és külön az Y-ra (2058 db). -
Sn[4k3]
senior tag
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
Néhányan a fórumról témákat készítenek, illetve az Angol-Magyar szótár is egy lelkes programozónak köszönhető.
-
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
gyulank
üzenetére
Az, hogy már nem kedvezményes nem számít. Amikor letöltötted akkor az volt, és ezt a Samsung Apps megjegyzi, feltéve, ha a program letöltésekor bejelentkeztél.
Telepíteni a Samsung Appson keresztül lehet, amit vagy a Kiesben indítasz el, vagy a mobilon. Más mód nincs. Ha lesz kábeled, akkor fel tudod tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PLC programozás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igaz, a droid sem jött ennyi idő alatt, akkor tènyleg nem sok esélye van a Fizetnek 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszönöm, este letesztelem.