Hirdetés
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére

-
laden
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A tigrises app a bigmem. Ha elinditod akkor extra szabad memóriát kapsz cserébe nincs se kamera se galéria. Ez a memóriaigényes játékoknál jön jól.
Ha újraindítod az androidot lesz galéria és kamera.GPS még nincs megcsinálva szóval az a rész nem működik.
A kikapcsolást se oldották még meg.
Automata fényerőszabályozás tényleg nincs.
Az optimise ilyen optimalizáló patch amit Tigrouzen készített.
-
Nekem felment, hala extrem tudasomnak es merhetetlen rutinomnak, valamint tanaraimnak, szüleimnek, felesegemnek es gyermekemnek.

Jelenleg a kamera nem akarja az igazat, kilep galeria hibaval

Az automata fenyerö szabalyzas ugye azert nem megy, mert a Wave-en nincs szenzor?
Gps se hagyja magat gyorsbeallitasokbol kapcsolni, azt meg nem ertem, de nem is voltam vele kint, tehat ezt rejtely övezi egyenlöre.
Ja, kikapcsolni se lehet, radugtam töltöre, kinyomom, erre beindul a cwm, barmit csinalok

Laden@ akkor az optimise+(1) nevü zip micsoda? Telepitettem, sikerrel, csak nem tudom mit
Illetve az alkalmazas listaban van egy big tiger nevü app, amely gondolom ilyen optimalizalo dolog, de ne latom, hogy beindulna... -
anrab
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
én már vagy két napja lemondtam róla. nem sikerült.
laden: nekem is írtad hogy nyugodtan keresselek privibe miután átküldted de annyi kérdés lett volna hogy inkább nem zavartalak.
le kellene írni folyamatában az egészet. mint a hülyegyerekeknek. kikapcsolom, bekapcsolom, most a badát indítom, most a droidot, most kártyára, most belemegyek a droidba....stb. -
laden
tag
Itt ha kell valakinek esténként elérhető vagyok. Csak írjon pm-et.
http://webchat.freenode.net/ Channel: #Badadroid_magyar
-
laden
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Bocsi elkeveredtek a zippyshare-es linkek. Ezt kell visszamásolni: http://www61.zippyshare.com/v/51160802/file.html
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem vartam, felnyomtam a fota-t. OK.
Ez a sor teljesen ertelmezhetetlen:
Legkönnyebben bada alól céleszű felmásolni. Ezt: Katt ide!
Ez egy zip. Es mit csinaljak vele? Telepitsem cwm alol? Mert ezt nem irtad. Mindenesetre nem telepiotettem eddig, hanem rauszitottam a romot cwm-mel. Települ. -
reg vacakoltam mar badaval es a helyzet, hogy nem igazan erthetö laden leirasa sem, csakugy, mint az xda-s.
Download modban van a telo. Mit kell elöször ratenni? a Fotat? Ahhoz a Multiloadert hogy kell beallitani frissites tipusanal? Vagy üresen hagyni es behuzni a Fota-t ezzel kesz?
-
laden
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A csak Droid-nál is van bada de nem teljes értékű. A bada része nem indul el. Csak annyi van belőle hogy a droidot elindítsa. Ja és ha valami baj van el tudjon a teló indulni Download módban.
-
-
consono
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Semmi értelme csak az androidnak, egyszer megborul a rendszer és dobhatod ki a telót. Viszonylag egyszerű olyan FOTA-t csinálni, ami alapból droidba bootol (ha jól emlékszem egyetlen egy sort kell a kódban módosítani, valamikor 2 éve beszéltünk is erről az XDA-n) lehet, hogy most is van ilyen.
-
-
leslieke
Jómunkásember
Itt az leírás, amit sokan vártatok: Android bada készülékekre [Wave & Wave II]
-
-
laden
tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Én még aznap elküldtem David3-nak. Szóval már elvileg bármikor megjelenhet.
De ha gondolod elküdhetem nekd addig pm-ben. Igaz ez a 4.3-as droid. A 4.4-est még én sem teszteltem.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator
üzenetére
Van, korábban már linkelték itt is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator
üzenetére
Még tehetsz rá androidot is.
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator
üzenetére
Inkább realista.

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator
üzenetére
Majd előjön itt is felemás sikerélmény...
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Assimilator
üzenetére
A hívásrögzítés a gyári rendszeren is aktiválható: [link]
-
David3
őstag
válasz
Assimilator
üzenetére
Én sok rosszat hallottam pedig a legújabb Turko CFW-kről, a legutolsó megbízható a 6.1 volt, de úgy látszik akkor a 10.1-gyel már javították a srácok a hibákat. : )
-
Assimilator
őstag
Megcsináltam életem első cfw felrakását.
A Turko 10.1-re esett a választás.Azt hittem sokkal bonyolultabb művelet. Na mindegy.
2.0 volt fent, ami gyakran fagyott, lassú volt, normál módban nem csörgött a telefon néha, behalt a SS apps stb.Szóval felraktam a T10.1-et és hát, jó.
Bevallom arra számítottam, hogy jobban eltér a gyári cfw-től de ez annyira nem lényeges.
Viszont nagyon gyors. (azért a gyári 1.2 egy árnyalattal gyorsabb)
Végre stabil a rendszer. Nincsenek beakadások sem.
Egy halom felesleges hülyeség ki lett szedve a menüből.
Van hívásrögzítés.
A telefon pedig az igénybevételnek megfelelően fogyasztja az aksit, nem pedig random leszív mindent aztán megy egy hétig...Olyan mintha új telefont vettem volna.
Alapvetően azért ezt raktam fel, mert a 2.0->1.2 downgrade eredményességéről elég vegyes dolgokat olvastam. Másrészt kellett egy stabil, gyors rendszer amin a legújabb rendszert igénylő appok is futnak.
Ez csak amolyan tapasztalatleírás. Hátha hasznát veszi valaki.

-
leslieke
Jómunkásember
Megjavult a Wave 3. Megérezte, hogy körbenéztem hátha találok utódot.

-
Kal-El
senior tag
Ez elég gyalázat felhozatal

Akkor jobban járnék egy Androiddal, amire vannak értelmes alkalmazások. Csak nem tudom mennyire stabil egy ilyen Adroidos Wave, meg hogy mennyit lassulna tőle. Ha kicsit belassulna az engem nem különösebben zavarna valószínűleg. Legfőképp csak jegyzetelek, meg telefonálok/SMS-ezek. A többi nem nagyon érdekel, csak 1-2 alkalmazás kéne néha, mint ez a zenefelismerő. -
-
gelbelex
őstag
Ahogy sajnos egyebeket is...

-
laden
tag
válasz
leslieke
üzenetére
Én is a Wave tulajokra gondoltam. Pedig jó kis teló. De ezt mindenki tudja aki megvette.

Nekem elég jól megy rajta a droid. Akárki akármit mond nekem nem lassú, nem szaggat. Napi szinten használható. Lehet ez csak nekem elégséges. Nagy játékokat nem futtatok rajta. Tény hogy régebbi Androiddal jobban menne, de mivel nem vagyok fejlesztő azt kell szeretnem ami van.

-
Kal-El
senior tag
Hello!
Van olyan program a Bada-ra, mint iPhone-nál, hogy felismeri a zenét miközben szól valahol? -
-
-
laden
tag
válasz
San398
üzenetére
ELvileg létezik nand és SD verzió is. Gyakorlatilag a két fő "fejlesztő" nem egyezik így az xda-n pár fájl nem elérhető. (Ahogy néztem a kernel fájlok.)
Az SD verziónál a Bada megmarad, a nand verziónál a bada helyére kerül a badadroid.
Végülis az egyik fórumozónak leírtam a telepítés menetét és a kernel fájlt is feltölötöttem.
Szóval ha van igény rá leírhatom valahol vagy aki kéri szívesen segítek pm-ben. -
anrab
addikt
laden: én is belevágnék szokás szerint de jó lenne valóban egy kis magyar útmutató mert a google nem az igazi barát fordítás szempontjából.

-
-
laden
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Igen megy a wifi. Hát nem egyszerű, de nem is annyira bonyolult.
-
-
s4tch
veterán
Szerintem ez lesz az:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2482214 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- E-book olvasók
- BestBuy topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- !!ÚJ!! Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és azon követem a fórumot.
én már vagy két napja lemondtam róla. nem sikerült.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)