Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
viperabácsi #161357 üzenetére
Nem álltam beléd és nem élvezkedem semmin. Segíteni próbáltam, neked nem megy az, ami mindenki másnak igen, erre még meg is bélyegzel a végére. Elég volt ebből a nyafogós áldozatszerepből, a célozgatásokat meg ha más nem, legalább ne abban a hsz-ben ejtsd meg ahol még további infót kérsz. Tiszta kabaré. Old meg ahogy tudod..
-
ρσгτσ
addikt
válasz
viperabácsi #161360 üzenetére
Akkor csináld azt, amit rainman72 írt a hozzászólásod felett. Ha kapsz kódot nézd meg újra, hogy mennyi a vége.
-
rainman72
nagyúr
válasz
viperabácsi #161357 üzenetére
Írj chaten az ügyfelesnek hogy tv-t vennél de nem találod a CRP kupont elvileleg küld másikat.
Az meg az első vásárlás app.-ba már 10 százalék 500ezernél 50ezer. -
ρσгτσ
addikt
válasz
viperabácsi #161354 üzenetére
Ezt az appot szedd le. Valószínű be is kell lépni hozzá, de ezt pontosan nem tudom. Én már be vagyok lépve.
Ott hozzáadja 5 százalékos kedvezményt is, majd be tudod állítani a készülékváltási kedvezményt is, ha tudsz leadni nekik TV -t cserébe.
Illetve az ügyfélszolgálattól lehet még szerezni kódot, azt kell megpróbálni.
Gondolom úgy 400 környékére le lehet vinni.
-
gab1ka
senior tag
válasz
viperabácsi #161347 üzenetére
Sry, segíteni próbáltam, leírtam magyarul érthetően egyszerűen hogy hogyan érhető el a legjobb ár..Te csak értetlenkedsz meg áfázol. Be lett linkelve egy konkrét végösszeg hogy hány magyar darab forinttért vehető meg a konkrét készülék jelenleg akciósan kuponokkal..És még mindig áfáról hadoválsz..
Ne haragudj de ha segítséget kérsz amit nem vagy hajlandó befogadni, akkor legalább azt értsd meg hogy ez a másik félnek picit fáraszó..
Én mindent elmondtam már amit erről tudni lehet, sok sikert! -
ρσгτσ
addikt
válasz
viperabácsi #161349 üzenetére
Mert van olyan webshop, ami feltünteti az áfát.
-
rainman72
nagyúr
válasz
viperabácsi #161350 üzenetére
Ha nincs 2-3 kuponod nem fog menni sajnos
-
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi #161349 üzenetére
MINT ITT
Le írhatná neki hogy lett ennyi -
csikaszka35
tag
válasz
viperabácsi #161347 üzenetére
Ha telefonon samsunng Shop App- ban rendeled akkor lejön még 5%.
-
gab1ka
senior tag
válasz
viperabácsi #161345 üzenetére
Nem, nincs semmilyen áfa, neked ez szerintem nem fog menni..
@rainman72 : Azt hiszem volt még FORBES10, SHOPAPP illetve AYCM10 is, bár nem tudom pontosan melyikek melyikekkel kombinálhatóak, a legbiztosabb a PTZ+CRP kombó a SHOPAPP-pal, az garantált 20%.
-
gab1ka
senior tag
válasz
viperabácsi #161341 üzenetére
Jelenleg akció fut a Samsung webshopban. Ha berakod az adott készüléket a kosárba, akkor automatikusan az egyel kisebb méretű tévé árára csökken a végösszeg. Ezt még tovább le lehet redukálni a megfelelő kuponkódokkal, amikből vannak publikusak, mindenki számára elérhetők, vannak amiket privátban lehet kéregetni vagy a kuponkunyeráló topicban, vagy egyenesen a Samsung ügyfélszolgálattól. Ez összesen további ~ -20% vagy akár több is lehet.
Ehhez még hozzájöhet egy régi tévé beszámítás, akár rossz tévé is, ez további -15e ft.
Ennyi röviden, érdemes sietni mert most elég sokan kapkodják ezeket, ez alkalmi akció, nem tart örökké. -
ρσгτσ
addikt
válasz
viperabácsi #161336 üzenetére
Hasonló áron vannak. Auchan (nagyobb) vagy Euronics nincs a közeledben? Ott több TV -t is meg tudsz nézni személyesen. Úgy látod mennyire zavaró a betekintési szög romlás VA mini LED -nél. Több márkánál is.
-
gab1ka
senior tag
válasz
viperabácsi #161339 üzenetére
Linkelték felettem képpel demonstrálva pár perce.
-
pjen
félisten
válasz
viperabácsi #161335 üzenetére
Nekem egy PUS 8545/12 van. Semmi bajom vele.
-
gab1ka
senior tag
válasz
viperabácsi #161336 üzenetére
Ha a 391.000 forint nem fér bele a 400-ba akkor ez így egy nehéz művelet lesz.
-
pjen
félisten
válasz
viperabácsi #161325 üzenetére
Mi bajod a.droiddal. Nekem van Philips és sony is vele. Megy gond nélkül
-
ρσгτσ
addikt
válasz
viperabácsi #161332 üzenetére
Plusz még a Series X. Erre szerintem jó lesz az OLED. Most nem tudom fejből mit lehet kuponozni, de a többiek biztos segítenek. Telekomnál is érdemes megnézni, hogy milyen kedvezményeket kapsz.
S85D vagy S90D.
Szerk.:
TV -től, kijelzőtől, illetve bevonattól is függhet. Nálunk sem túl jó a VA. Nagy a kanapé. De érdemes megnézni valamelyik kereskedőnél a mini LED -eket, és akkor látod téged mi mennyire zavarna. -
ρσгτσ
addikt
válasz
viperabácsi #161325 üzenetére
Oldalról, ha "kiesik a megfelelő szögből", a VA nem igazán lesz jó. Arra inkább OLED. E tekintetben a TCL sem lesz jobb. ADS -t pedig nem vennék.
Milyenek a felhasználói szokások? Milyen tartalom menne rajta és milyen arányokban? Napi hány órát?
-
gab1ka
senior tag
válasz
viperabácsi #161321 üzenetére
400-ra a QN85D-t lehet levinni kuponokkal, én azt gondolnám hogy ez a legalja a Samsungnál amitől érdemes tévét venni, de onnan már karnyújtásnyira lenne a QN90D is szerintem vagy méginkább egy 65"os OLED.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
viperabácsi #161321 üzenetére
Gyári gari vagy sufni?
-
Roland861010
veterán
válasz
viperabácsi #161318 üzenetére
De ez még mindig nem a megfelelő válasz.
Hardverapron vannak jó áron nagyon jó Tévék.
Van valami ár amit maxoltal?Az a baj hogy még kuponozva is túl nagy a különbség a 65"QN90D és a 75 között.
De van a hardverapron 390-ert 65"S90D 3 év garanciával bontatlan.
Szerintem az a jó választás! (Nem ismerem az eladót) -
ρσгτσ
addikt
válasz
viperabácsi #161316 üzenetére
Erre nehéz válaszolni, ha nem tudjuk mik az igények és mennyi a keret. Lehet 300 ezer és 1 millió is.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
viperabácsi #161314 üzenetére
Szia
Samsung.hu-n van most akció
Nagyobb átmérőjű tv kisebb áráért, valamint kuoont tudsz kérni a központtól. -
Soulfly842
addikt
válasz
viperabácsi #159089 üzenetére
Egészen biztos vagy benne?
Egy UE40F6200AW amit lecserélek a hálószobából
~ 10 éves tv, hibátlan, soha semmi nyüge nem volt, a PC környékén még beiktatom a monitor+monitorként használt tv (ált sorozatok, podcastok, netflix megy rajta a háttérben) mellé még valahova.
-Netflix, youtube, stb mind a mai napig hibátlan rajta.
-
pedro7
tag
válasz
viperabácsi #158545 üzenetére
Egy IPTV alkalmazás amit a fejlesztők javasoltak, hogy a Samsung TV-n működnie kellene.
Ők adták hozzá a leírást is. -
kcsa
veterán
válasz
viperabácsi #158545 üzenetére
Más, de kapcsolódó kérdés: létezik egyáltalán homebrew bármi is tizenre?
-
rainman72
nagyúr
válasz
viperabácsi #157550 üzenetére
Nekem 4m
-
Bagan
aktív tag
válasz
viperabácsi #157375 üzenetére
MAR és KMZ 10-10%.
Elobbi regi generatoros, utóbbi pedig vélemény után kuldik emailbe max 2 napra ra. Illetve elvileg meg chaten kérhetsz 5% ost.elso kettő oszevonhato.
-
rainman72
nagyúr
válasz
viperabácsi #157375 üzenetére
Generált 10% más nem igen van
De az a tv sincs már -
Celtis
veterán
válasz
viperabácsi #154947 üzenetére
hang menüben arra volt állítva
Azt kérdeztem hogyan ment át a hang a soundbarba? ARC-on nem tudott, mert nem oda volt dugva, optikai kábellel, Bluetooth-on? -
Celtis
veterán
válasz
viperabácsi #154943 üzenetére
De hogy volt hang a soundbaron ha nem az ARC portba volt dugva?
-
Celtis
veterán
válasz
viperabácsi #154929 üzenetére
Abban egészen biztos lehetsz, hogy a CEC (ami a ki- és bekapcsolást vezérli) az összes HDMI porton ugyanúgy ott van és egyformán működik.
Sokszor a CEC menükben külön lehet engedélyezni a készülék bekapcsolást. Ezt ellenőrizd az összes eszközön beleértve a tv-t is.
Ha van valamilyen áramtalanított eszköz bármelyik HDMI portra kötve, az a teljes CEC kommunikációt blokkolja az összes készülék között. Először is próbáld meg egyesével a tv-re kötni az xbox-ot, soundbart meg ami van és nézd meg, hogy külön-külön bekapcsolnak-e a tv-vel együtt.A soundbart hogy használtad a nem ARC portra kötve? Optikai kábellel?
-
Celtis
veterán
válasz
viperabácsi #154914 üzenetére
Mi, az xbox? Passz. Nem használok ilyesmit. Talán amelyik neked fontosabb, a felbontás vagy a sima mozgás.
-
Celtis
veterán
válasz
viperabácsi #154912 üzenetére
Cserélni kell őket. A soundbarnak kell csak az ARC. A bekapcsolás minden más HDMI porton is támogatott. Más oka van, hogy a soundbar nem kapcsol be. Esetleg nincs engedélyezve benne a CEC.
-
AMD Power
titán
válasz
viperabácsi #154862 üzenetére
Használja egészséggel. ;)
-
AMD Power
titán
válasz
viperabácsi #154819 üzenetére
Ott még olcsóbb. ;)
-
AMD Power
titán
válasz
viperabácsi #154817 üzenetére
310e Ft? Teljesen jó. Ha nekem most kéne tv emberi árban én ezt venném.
-
rainman72
nagyúr
válasz
viperabácsi #152605 üzenetére
-
rainman72
nagyúr
válasz
viperabácsi #152600 üzenetére
Ár/értékben és rtings teszt alapján veszem,nekem is az első Samsung lesz.
210e körül van még az 65AU8002.
Mind2 a Q60R alatt van.
Viszont a 65Q80A kuponos 320ezres ára az jóVehettem vna azt is de nem hosszú távra tervezek vele.
-
Bagan
aktív tag
válasz
Alap QLED, tavalyi model.
Nekem tökéletes, de van akinek gyenge.
Mai napig megvan a wow érzés ha pl egy hétig csak a munkahelyi monitort nézem és utana beülök tv-t nezni.
Szerintem jo tv ez is mar! -
Kiskutya
veterán
válasz
236ba szuper!
-
borges7
aktív tag
válasz
viperabácsi #151835 üzenetére
-
wallace 234
őstag
válasz
viperabácsi #150389 üzenetére
Mindkét tv jó tv. QN90 55 colos Ads panelt kapott, de ennek ellenére elég brutál a képe! Nincs gond a kontraszttal! Igazából ha egy árba van akkor inkább a nagyobbat, vedd meg! Tavalyi Q80T se volt rossz, de a QN90 határozottan jobb képet produkált, még így is! Otthoni körülmények között egymás mellet, voltak.
-
Rise17
tag
válasz
Szerintem a tavalyi q80t jobb az árban,ennek a kontrasztja gyengébb az ips panel miatt.A tavalyiban va panel van.
-
wallace 234
őstag
válasz
Nagyobb mindig jobb! Szóval ha egy árba van akkor inkább a 65 colost,.55colos NeoQled Ads panelt kapott.
-
kissdani
senior tag
válasz
viperabácsi #150128 üzenetére
Elég lett volna csak annyi hogy 3oldalt csak tekersz és a képeknél megállsz, és már meg is találod miket kell nézned. De leírom, volt egy fórumtárs aknek a világos képeknél sávosodás jelentkezett, volt egy akinek a fekete az ilyen kékes színű volt, és volt olyan is akinek nagyon bevilágításos volt a panel fekete képernyőn. Ezeken felül pixelhiba, mozgás közben darabos volt a kép stb...
-
Sonex79
aktív tag
válasz
viperabácsi #150126 üzenetére
Inkább ne keresd.. vannak tesztek a youtube-n, de jellemző ha ott észreveszel egy kis hibát is akár, akkor utána észreveszed mindig és zavarni fog. Ha olyan gondja van a tv-nek azt úgyis látod majd: pl. színhibás, pixel hiba, durva felhősödés. Használd arra az 1. napokban amire tényleg használnád, ha ott minden ok, akkor jó lesz a tv számodra.
-
Sonex79
aktív tag
válasz
viperabácsi #150124 üzenetére
Sztem ha tetszik vedd meg. Nem minden tv rossz, panellottó van, de ez más gyártónál is így van. Jó tv lesz játékra az tuti. Ha valami gond lenne mégis akkor 14 napon belül visszaküldöd, és ekkor még nem játszik egyáltalán a Samsung szervíz..
-
kissdani
senior tag
válasz
viperabácsi #150122 üzenetére
Olvass vissza legalább 5 ember szívott vele 2 héten belül...
-
kissdani
senior tag
válasz
viperabácsi #150120 üzenetére
Igen ez mindent tud ajánlott vétel. Annyi hogy sok benne a bandinges foltos hibás panel jól át kell nézni és ha valami nem klappol vissza kell küldeni mert arra nem terjed ki a Samsung garancia. Illetve kis hátrány hogy 8bites panel de ez nem egetrengető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
viperabácsi #150107 üzenetére
Igen de a 43-as az Q60A. Így sajna az szinte tuti nem tudja, ahogy Rtings-en is olvastam.
-
marinea2
addikt
válasz
viperabácsi #149650 üzenetére
Az utobbi kb 150 hsz-be benne van a sztori.
De roviden annyi, hogy a samsung uzletpolitikaja az hogy az utolsokig probalja lerazni az embert ha problemaja van. tobb telefonalas es 3-4 email utan ha eljutsz a gariztatasig onnan mar nincs baj. A szervizzel en is megvagyok elegedve. Legalabbis itt kaposvari szervizes kollega segitokesz es gyors is
-
rainman72
nagyúr
válasz
viperabácsi #149635 üzenetére
55Q70A ez a belépő.
Ami már nem is egy rossz model [link] -
rainman72
nagyúr
válasz
viperabácsi #143269 üzenetére
A 65Q82R ára sajnos nem annyi
-
rainman72
nagyúr
válasz
viperabácsi #143262 üzenetére
-
rainman72
nagyúr
válasz
viperabácsi #143256 üzenetére
Ez is hasonló ár [link] 75RU7102
-
mpo
veterán
válasz
viperabácsi #143256 üzenetére
Olvasd el a párbeszédet:
[link] -
törölt tag
válasz
viperabácsi #75936 üzenetére
Itt van egy szakibácsi, ő talán tudja a hiba okát: [link]
-
nightshadow
veterán
válasz
viperabácsi #57969 üzenetére
100Hz: F6xxx kivéve F6200
200Hz: F7000/F8000 -
BBéci
legenda
válasz
viperabácsi #57962 üzenetére
Igen, a C6000 képkocka-interpolációs 100 hertzet tud, de azzal is ésszel kell bánni, mert többet árthat, mint amennyit javít a képen.
Annyi pénzért nem tudok - szerintem - elfogadható képminőségű LCD tévét ajánlani. -
Flashget
félisten
válasz
viperabácsi #57958 üzenetére
az a CMR (képjavítókkal előállított "kamu" 100Hz)..az öregnek jó lesz tipus
jó volna tudni ki a szolgáltatója, milyen messziről nézi, mert a HD csatornákhoz 3-4 méterről tényleg nagyon kicsi a 32" De még az SD-hez is.
mekkora a pénzkeret rá? 40" nem fér bele? -
BBéci
legenda
válasz
viperabácsi #57958 üzenetére
Nem képkocka interpolációs, hanem háttérfény villogtatásos 100 Hz, amit mi itt a topikban kamunak szoktunk nevezni.
-
Flashget
félisten
válasz
viperabácsi #57955 üzenetére
mit akarsz tudni róla? topic kereső pár találatot kiad
50Hz-es, de a képátló kicsi lesz ha 3-4 méterről nézi.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest