- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz
vyce21 #161637 üzenetére
Lehet mégsem a T-con, mert ma visszajött a jelenség, bár volt fehér és piros csík is meg színtelen is, de ha megkopogtatom a hátulját ahol a hdmi csatlakozók vannak akkor meg kitisztul. De ott meg a másik panel van úgyhogy lehet inkább azzal van a gond. Bár úgy tűnik mindegy hol ütögetem meg a hátulját akkor megjavil egy darabig.
-
válasz
vyce21 #161537 üzenetére
Szia!
Köszi szépen!
Valószínűleg ez tökéletes is lehet nekik, méretben is, meg távirányítóban is, meg is mutatom majd nekik valamikor.
Szerk: Mondjuk most árukeresőn 50” Sharp-okat majdnem dupla annyiért látok, mint amit Aldis árnak írtál.falabu88:
“1 hét és megszokja bárki”
Ha ismernéd apumat, akkor ez a kijelentés nem történt volna meg.
Fixen eldöntötte, látva a minimalista távirányítót, hogy “ez hülyeség” és olyan nem lehetséges nála, hogy belátja, hogy nem neki volt igaza.
Meg néhány adónak fejből tudják, hogy melyik csatornán van, amikor néha ott vagyok és épp művelik a kereskedelmi TV-zést, akkor látok olyanokat, hogy amikor érdekes valami megy és 20 percenként 20 perc reklám aktuális, akkor addig vagy barangolgatás másfelé, vagy szisztematikusan írogatják be másik csatornák számait és addig azok mennek, majd előbb előbb-utóbb visszatérünk az eredeti csatornára, amikor már nincs reklám.
Félelmetes, de nagyon sokaknak meg természetes. Nekem kifolyna az agyam. -
gab1ka
senior tag
válasz
vyce21 #161416 üzenetére
PTZ 10%, CRP 5% + harmadiknak a SHOPAPP 5%, ez utóbbit nem kell kérni, csak az appot kell használni a vásárláshoz és ott beírni a kosárban. (nem tudod kombinálni az azonos kuponokat, azaz mindenképp kellene mindegyikből 1-1, azt hiszem 3 a max ami összevonható, de ennyire részletesen nem tudom biztosan)
Én eddig mindig kaptam amikor kértem, elmondtam hogy tévét szeretnék venni és tudnának e ajánlani némi kedvezményt, lévén a shopjukban a tévék jelentősen drágábbak mint máshol. Copy paste jött mindig egy kupon. Én még a mostani roham előtt vásároltam, nem tudom hogy a metódus változott e azóta. -
fidor2
tag
válasz
vyce21 #95489 üzenetére
Üdv, megnéztem az universal mediaserver semmit nem játszott le.A gép mutatta, hogy látja a tévét és elvileg csatlakozott is.De a tévén nem jelent meg semmi.A samsung saját programjával a smart wiev-el ma mindent lejátszott AVI,MKV,JPEG nem értem mert eddig az se mindent játszott pl:MKV-t nem.Nem tudom lehet beállítási probléma miatt van.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
PuMbA
titán
válasz
vyce21 #95059 üzenetére
Az íveltségen kívül jó TV, emiatt oldalról nem olyan jó nézni, csak pont szemből.
PHenis:
2-3m-ig kábel a legjobb megoldás és van, amikor még azon túl is. A Wi-Fi annyira béna adatátvitelre a kiszámíthatatlanságával, főleg, ha a házban még van 20 Wi-Fi és a csatornák már ütköznek, hogy nekem már rég elegem van belőle. Egyszer Wi-Fi hotspot-on próbáltunk hálózaton játszani két laptop között és a 2m-es tiszta távolság és 20-as ping ellenére néha olyan laggok voltak, hogy az valami hihetetlen. Kábel vissza és gyönyörűen megy minden
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest